Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Cred ca profit de liniste si va povestesc despre "marea intalnire".

Asadar, dupa cum stiti am avut o sangerare. Am tot asteptat sa vad cum evolueaza iar pe la ora 23 am ajuns la spital. Pe masin am inceput sa am ceva dureri (erau contractii, dar eu nu ma asteptam sa se simta asa, ma asteptam sa fie altfel) ca la CM. La spital mi s-a spus ca e de la dop, sunt putin dilatata, deci debut de travaliu. Au vrut sa ma interneze, dar eu vroiam acasa, sa nu stau degeaba pe acolo. In final m-au convins si m-au internat. deoarece nu mai erau paturi in saloane, am fost cazata in camera asistenetlor, deci eram singura. In saloane zbierau niste fete de mama focului, eu nu aveam dureri da' m-au speriat cat va fi de groaznic. Am prins 4 nasteri inaintea mea, ca pe banda.
Pe la 1.44 au inceput contractiile dureroase. Ca sa ma linistesc ma plimbam prin salon (de fapt aproape fugeam) si in culmea contractiilor beam apa, sa-mi ia gandul. In tot acest timp respiram cum am invatat la curs. Nu pot spune ca au fost super dureroase, din contra erau dstul de suportabile.
Dupa o vreme a venit asistenta care m-a asigurat ca nu nasc in noaptea aia. Deja aveam dureri mai mari si mai dese, ma treceau transpitatiile si parca imi venea sa vars, dar erau tot suportabile. M-a ajutat mult miscarea si respiratul. Pe la 4 am simtit ca tre' sa imping, am chemat moasa care mi-a spus fara sa ma controleze ca nu inca. Dupa cateva zeci de minute senzatia de impins s-a intetit, am si impins de 2 ori. Am chemat moasa, care cu greu s-a lasat convinsa ca eu chiar tre sa imping. M-a controlat si a exclamat surprinsa:
"Da, nasteti." La care eu intreb:
"Cand?"
"Imediat!"
Eu: "Serioooos?"
Ea s-a uitat stramb la mine si a fugit dupa doctor. A venit doc care m-a luat la rost de ce nu am spus ca am dureri. Eu i-am spus ca au fost suportabile, din moment ce mie nu-mi venea sa urlu, am zis ca pana cand fac ca fetele dinaintea mea mai am de asteptat.
M-au pus repede pe masa si din 4 sau 5 impinsuri a iesit Miruna la ora 5 fix.
Tin sa spun ca pe mine nu m-a mai durut absolut nimic de cand am simtit ca tre' sa imping. Simteam doar o presiune, din cauza asta am mai impins gresit. Doc zicea sa imping cand simt durerea, dar cum eu nu o simteam, am mai impins si "ochiometric" cand simteam o presiune cat de mica.
Nu am simtit nici cand a iesit placenta, in schimb m-a durut cusutul, in ciuda xilinei.
La sfarsit doc m-a felicitat ca m-am comportat exemplar. Mi-a crescut inima!!
Totul a dutat 4 ore si pot spune ca am avut o nastere exact asa cum am dorit: rapida si usoara! De fapt multe ore dupa am fost parca in soc, nu-mi venea sa cred ca it's over.

Cam asta a fost experienta mea. Va doresc tuturor o nastere cel putin la fel de usoara!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Doamne ajuta sa iasa cu bine din operatie bb Darius!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

DOAMNE AJUTA-L PE BEBE DARIUS SA SE FACA BINE!!! FI ALATURI DE EL SI PROTEJEAZA-L!!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Sun iti multumesc pentru raspuns si daca crezi ca orice informatie legata de nasterea la Euroclinic ne-ar ajuta pe mine si pe Claudia te rog sa ne mai spui si noua.

Voi v-ati uitat cumva dupa scaun de masina? Si ma refer la scaunul care il veti folosi dupa ce renuntati la scoica, ca eu trebuie sa fac o lista cu chestii care imi trebuie si nu pot sa ma decid. Singura chestie pe care vreau sa o aibe imperativ scaunul, sa aibe sistem isofix, dar in rest nu stiu la ce sa ma uit.

36 si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gabriela

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web

Mergi la inceput

Gabriela daca poti sa deschizi tu un album ar fi tare bine, ca eu nu reusesc deloc, si am verificat data din calculator, e ok. Ms mult

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii

Mergi la inceput

Gabriela daca poti sa deschizi tu un album ar fi tare bine, ca eu nu reusesc deloc, si am verificat data din calculator, e ok. Ms mult

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii

Mergi la inceput

Am eu probleme cu netul sau merge iar prost site-ul din nou?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DOAMNE AJUTA SA DECURGA TOTUL BINE SI BEBE DARIUS SA SE FACA BINE CAT MAI REPEDE

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita35+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Ma si eu pentru DARIUS ANDREI sa aiba putere sa treaca peste operatie!!!

Te rugam Doamne, vindeca durerea lui DARIUS ANDREI. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.
O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru DARIUS ANDREI , stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput