Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANABABY, si la mine merge super prost, , nu stiu ce se tot intampla cu forumul asta!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita35+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

pentru bebe Darius Andrei, operatia sa fie o reusita si sa mearga cat mai repede cu mami lui acasa.

39+ Miruna AMR 3zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

PT DARIUS ANDREI SI PT PARINTII LUI, AJUTA-I DOAMNE SA TREACA PESTE INCERCAREA ASTA GREA

VIO bebe e intors dar nu prea vrea sa de nici un semn ca ar iesi, ma mai duc la control pe 29, si atunci vedem...mie imi este din ce in ce mai greu si parca abia astept MAREA INTALNIRE!!!!

Bai eu dorm ca apucata, acum 5 min m-am trezit de tot...asta o fi vreun semn ca se pregateste corpul? sau sunt eu lenesa?

37 si

CLARA ANDREEA

AMR14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

DOAMNE AJUTAI PE DARIUS SI PE PARINTII LUI SA TREACA CU BINE PESTE ACEASTA GREA INCERCARE,CA SA SE POATA INTOARCE TOTI TREI ACASA FERICITI SI SANATOSI.TE RUGAM DOAMNE AI MILA DE UN BIET SUFLETEL NEVINOVAT.

Ioana33+

Mergi la inceput

AM schimbat si eu semnatura,ce mult a fost si ce putin a mai ramas.
De 2zile ma simt tare rau,si azi am stat mai mult in pat si acuma merg sa ma pun iar in pat ca ma doare tare rau sub burta si am mai tot timpul o senzatie de greata,o sa intru mai tarziu sa vad daca sunt vesti de la CAMY.
Nu am reusit sa merg azi la banca din cauza starii in care sunt iar sotul e la servici pana diseara dar maine dimi e liber si chiar daca nu o sa pot merge eu il trimit pe el,sper ca nu e o problema.

Ioana34+

Mergi la inceput

AM schimbat si eu semnatura,ce mult a fost si ce putin a mai ramas.
De 2zile ma simt tare rau,si azi am stat mai mult in pat si acuma merg sa ma pun iar in pat ca ma doare tare rau sub burta si am mai tot timpul o senzatie de greata,o sa intru mai tarziu sa vad daca sunt vesti de la CAMY.
Nu am reusit sa merg azi la banca din cauza starii in care sunt iar sotul e la servici pana diseara dar maine dimi e liber si chiar daca nu o sa pot merge eu il trimit pe el,sper ca nu e o problema.

Ioana34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Sunt impietrita si cu sufletul la gura. De cand am aflat de bb Darius nu-mi vine sa scriu nimic...Biata Camy...sa dea Dumnezeu sa iasa puiutul cu bine din operatie. Si sa dea Dumnezeu sa ajunga acasa langa parintii lui sanatos! Ne rugam si noi pt bb Darius!

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Dia sper sa am si eu o nastere la fel de usoara cum ai avut si tu.

36 si SEBASTIAN zis BEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Doamne ajuta sa decurga operatia bine si sa se recupereze repede!
Doamne ai grija de bebe Darius Andrei!

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Doamne ajuta-l pe Darius Andrei sa treaca cu bine de aceasta operatie si da-le putere parintilor lui.

Dia, ma bucur ca ai avut parte de o nastere asa de usoara. Felicitari, mamico!

Ruxandra, si noi stam tot in garsoniera si Cristi se duce la serviciu. Pana acum ne-am descurcat cu bine, noaptea mai facem cu randul si putem dormii cand celalalt e la datorie pe langa Aida . Ei, e mai greu uneori, recunosc, dar ce mai conteaza cand avem o asemenea comoara!

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput