Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dia, felicitari pentru nasterea rapida!!

pentru bebe DARIUS sa reuseasca operatia!!!

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 28 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Doamne ajuta-l pe bebe Darius, sa treaca cu bine peste aceasta incercare.

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Doamne ajuta sa fie totul bine cu bb Darius!
Diarux LA MULTI ANI pt un an de la casatorie! Superbe toate poeziile pe care le-am citit,esti un adevarat geniu!
Violeta eu am nascut dupa 5 zile de cand am eliminat dopul.
Dia ce ma bucur ca ai avut si tu o nastere la fel de usoara ca a mea.Sper ca si restul fetelor care tb sa mai nasca sa aibe nasteri usoare!
Anaxena frumoase pozele cu Maria!
Pitica mea doarme si profit sa calc cateva haine de-ale sotului.
Mai revin...

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor multzumesc pt aprecierea pozelor

ma tot gandesc la Darius,oare cat o dura operatzia??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mina multumim de vestile de la Camy

Ne alaturam si noi voua si ne rugam pentru sanatatea lui Darius, sa dea Dumnezeu sa decurga bine operatia

Fetele, dupa ce depuneti banuti, va rog sa-mi trimiteti pe PM sau pe mail si mie un mesaj cu numele vostru si suma depusa, ca sa pot verifica intrarea lor in cont

Mina cand mai vorbesti cu Camy, poate o intrebi si daca au ei un cont in care sa-i transferam banutii stransi

Noi ne-am luptat pina la 12 cu coliceii, i-am dat espumisan si acum doarme fata, of, asa emotii am avut dimineata, am crezut ca a racit, mi s-a parut ca avea febra si era transpirata toata, i-am luat temperatura, dar era bine, doar se topea de caldura, am dat drumul la aerul conditionat, e groaznic de cald la noi

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumiri pentru sustinere tutror fetelor si felicitari pentru celelalte mamici care au nascut.
Am ajuns acasa azi dupa ce am fost si la control la budimex si este vorba de o presupusa laringomalacie,nu e cartilajul laringelui format inca si creeaza un sunet ....
Mai mergem joi la control sa ii vada evolutia.
Fetita papa la san,pana acum la biberon a papat dar acum am trecut la san la recomdarea medicului de la budimex, sa vedem cum merge treaba pana diseara cand trebuie sa il sun sa ii spun ce am facut.
Nu am citit nimic din urma, o sa recuperez eu.
Sa vad ce fac la prima baita diseara.
Pupici .

40+AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

BB DARIUS, fii puternic! Ai Doamne grija de el!

SUN - cum sa ma supar mama? Azi vad ca stam mult mai bine cu colicii... Parca au disparut. Sper sa nu se mai intample crize ca ieri si alaltaieri, dar daca se mai intampla, o sa incerc si cu iesitul la aer. Acuma, daca va trebui sa o tin in brate ca s anu trezeasca tot cartierul, mai vedem
Cu cine lasati galushcutza cand mergeti voi la concert?

RUXI - aniversare frumoasa si multi ani fericiti impreuna!
Poate ca bebe o sa fie cumintel... eu asa iti doresc... Azi dimineata pe la 4 nu reuseam sa scol copilul sa mai manance ceva, ca dormea de la 10 jumate... Si pana la urma a papat ceva in timp ce dormea... Si s-a trezit cand a sunat ceasul ca sa plece tati la servici. Asa va doresc si voua

DIA_FILI - nu te teme, ca nu infometezi fata. Te anunta ea cand ii e foame. Despre CUM se alapteaza, parerile sunt impartite. Unele surse zic ca sa alaptezi o data la un san, apoi la celalalt. Tanti consilier cu alaptarea ne-a zis (la spital) ca tre' sa alaptam la ambii sani. Eu am muls lapticul si la inceput, de teama sa nu dau in "furia laptelui", iar apoi ca sa vad exact daca bebe papa corespunzator. In mod normal trebuie scos numai surplusul iar sanul nu trebuie fortat, ca te trezesti cu o fantana arteziana in sutien. Sanii se adapteaza singuri la nevoia de papica a lui bebe.
Ce nastere usoara ai avut! BRAVO!

GABILONE - eu ii dau lui bebe direct picaturelele (15 de 3 ori pe zi) - Espumisan - si i le pun intr-o tetina de bibe din care bebe suge cu spor. I le dau cam la mijlocul mesei (adica, mai exact... "intre doua tzatze" )

PICA1 - scoica o sa o folosesti un an! Eu nu m-as uita de acum la scaunel de copilas. Dar, daca tii neaparat.... Pentru Eliza, noi l-am cauta sa fie putin mai moale. Multe modele nu aveau tesatura aia caserata, si erau tari de tot... na... plastic dur...

DARA - ma bucur sa te vad inapoi si mai ales ma bucur sa aflu ca papusica este bine si papa tzitzi. Bafta joi! Cartilajul asta in cat timp se formeaza? Pupam printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

MA rog si eu pt bb DARIUS ! sa reusesca operatia.

Fetelor spre rusinea mea nu am mai avut timp sa intru sa citesc din urma, ce inteleg ca ati deschis un cont pt bb Darius si sa viram ceva banuti acolo, ma alatur si eu cand o sa pot cat mai repede o sa merg la banca sa depun banuti.

Pe data de 16 iulie a nascut BOBITAMICA o fetita de 2100 gr apgar 8, 38 sapt, nume Irina. Pana azi a stat la terapie intensiva dar maine ii dau drumul din spital , bb e ok, va trebui sa mearga la Gr Alexandrescu sa o urmareasca . Ea e sanatoasa dar nu s-a dezvolat cum trebuie pt ca Roxana a avut ceva probleme cu bazinul inca din copilarie. SA -I TRAIASCA SI SA SE BUCURE DE EA!

Eu am ramas fara laptic dar m-am resemnat cu ideea. Pe 16 aug avem botezul daca stiti vreo firma de aranjamente, baloane, ursitori...va rog sa-mi dati si mie adresa de emaill sau nr de tel.

BOTICELINA, te rog sa-mi spui cat trebuie sa viram pt bb Darius, scuze dar nu am avut timp sa citesc din urma .

Va pup pe toate, felicitari celor care ati nascut si sa va traiasca bb ii!

tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 38 +
Dai Vointa , Iei Putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

DARA , Doamne ajuta sa fie bine bb sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am schimbat si noi semnatura - in sfarsit!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput