Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

DARA bine ati venit acasa,noi avem toata increderea ca va fi bine si ca ai o fetitza luptatoare ca de altfel toti pepenasii odiseiei noaste

37 si

CLARA ANDREEA

AMR14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Tiberica - vad ca intrebai de banuti. Nu s-a stabilit nici o suma. Fiecare poate contribui cu cat are, daca are si daca doreste.
Ma amestesc si eu in intrebare...

Ma gandeam.... imi dau seama ca pentru unii e greu sa dispuna de niste banuti in plus acum, cand bebe se pregateste sa vina sau abia a venit pe lume si are nevoie de atat de multe... Eu zic sa nu va ganditi ca nu aveti suficient, sau ca nu aveti cat au altii... si 15 lei daca puteti trimite si tot va conta. Ba chiar as propune sa se pastreze anonimatul daca asa se doreste. Asa s-a procedat de cele mai multe ori la depunerile de la umanitare. Ca poate unele nu va simtiti in largul vostru sa vedeti ca cineva depune 100 sau 200 de lei, si voi nu aveti. Sper ca nu va suparati ca spun asta, dar stiu cum s-a intamplat la donatiile de pana acum. Daca puteti depune, orice suma e bine venita. Daca nu puteti depune, si un gand bun este suficient. Eu asa cred.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tiberica cum bine a zis Anka, fiecare contribuie cu cat si daca poate, orice suma e binevenita, mai ales acum ca au facut operatia si vor avea nevoie de orice suma, oricat de mica. Un 5 lei la o asistenta poate face diferenta intre grija si nepasare, din pacate

De-aia am si zis sa trimiteti doar pe PM mie suma si numele ca sa urmaresc depunerile. Nu trebuie sa facem publice sumele depuse de fiecare. Doar o sa va zic eu ce si cat am strans si cat ii trimit Cameliei.

Dara bine ati venit acasa, speram sa fie bine puiutza Denisa de acum incolo!

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Dara, bine ai venit acasa, eu sunt sigura ca Denisa e bine.
Bobitamica, sa-ti traiasca micuta printesa, sa fie sanatoasa, ca creasca mare si frumoasa. Mai, mai, Irinutele astea sunt niste delicate si finute...

Gini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, va mai amintiti visul de care a povestit CAMY prin iunie?

CAMY:
"O sa va povestesc un vis de acum vreo 2 luni...eram la mare eu, Cristi si bebele (baiat bineanteles, dar pe vremkea aceea nu am luat in seama nimic)...a inceput furtuna...si am mers pe un deal asa...sa ne gasim un adapost...am ajuns undeva mai sus dar era o furtuna f urata, cu tunete, fulgere (mie imi este frica de asa ceva), gasisem adapost intr-un fel de casa parasita...si baietelul pland\gea f tare...si nivelul apoi crestea, si era asa urat...plangeam...atunci impreuna cu Cristi, am luat bebele si impreuna am mers catre masina...am zis sa stam acolo...numai ca pe drum a inceput sa rasara soarele...eram pe o alee noi 3 si mergeam numai printre ciresi...care aveau crengile pline..pline cu cirese...si printre, zaream soarele....eu bineanteles ca l-am interpretat ca dupa furtuna, rasare soarele si ca vom fi impreuna fericiti...si ciresele acelea multe si frumoase am zis eu ca-i semn bun.."

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

FELICITARI BOBITAMICA, S-TI TRAIASCA PRINTESA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!!

Si eu sunt de acord cu ANKA, nu are importanta suma sau numele, important e sa reusim sa o ajutam pe Camy, si orice suma e binevenita!!!

37 si

CLARA ANDREEA

AMR14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vai ankalaura mi s-a facut pielea de gaina!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

M-am gandit mult timp la visul asta al ei, atunci am zis ca semnifica o perioada mai buna dupa nasterea lui Darius...ca isi vor reveni ei ca familie...acum ma gandesc ca DD o avertizase intr-un fel de nenorocire dar i-a lsat loc si de speranta...sunt convinsa ca VA FI BINE!!!!

37 si

CLARA ANDREEA

AMR14 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIDI ne-om descurca si noi cum s-au descurcat si altii. bine ca avem unde sta deocmadata. e mare lucru.
TECKYmultumim pentru urari! asta cu "geniu"...ooleak cam mult spus. Dar una peste alta, ma bucur ca va plac.
DARAne bucuram ca ati ajuns acasa si ca sunteti bine!!! sanatate multa =!!!
ANKALAUARA multumim pentru urari . Chiar voiam si eu sa intreb daca este vreo suma minima de pus. poate ma invrednicesc si eu sa ma misc maine pana la banca.
Cat despre vis...vorba XENEI, mi s-a facut pielea de gaina. problema e ca si eu am avut un vis exact in noaptea dupa vestea asta cumplita despre DARIUS si ma cam urmareste visul asta.Bebe al meu avea muuuult par pe picioare si rani in jurul gatului. De atunci nu ma pot opri sa nu ma gandesc la cordonul ala ombilical care da de multe ori batai de cap. Sper sa fie bine si ma sa nu se intample nimic rau cu bebe al meu. Deja sunt atatea cazuri aici...ca ma sperie...Imi amintesc si eu de visul povestit de CAMY.
Vad ca mai avem un pepenash. sa vedem ce se poate face cu poezica pentru ea....

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Sper din suflet ca totul sa fie ca in visul ei, o furtuna trecatoare si ei sa fie intr-un final fericiti.
Eu am dureri destul de puternice, dar rare, ma doare ca la ciclu dar mult mai tare, nu stiu daca astea sunt contractiile.

39+ Miruna AMR 2zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput