Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux pana ajungem noi in parc o sa mai dureze, ca deocamdata nici nu avem carucior! Am fost ieri putin prin magazine sa ne uitam (bine, eu ma tot uit de mult dar am zis sa vada si sotul) si singurul care mi-a placut costa 1600 lei Vorba sotului, parca ar fi masina!!!
Asa ca deocamdata o sa ies in jurul blocului cu ea, in parculetul facut de Stavarache in campanie (noroc cu alegerile ca ne-a facut si noua loc de joaca pt copii) ca e plin acolo seara de copii si parinti iesiti la aer...
Daca ai intrebari anume despre maternitate iti stau la dispozitie, eventual daca nu stii ce anume trebuie sa ai la tine, sau orice altceva...cu placere!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ANNABABY cred ca e de la ei. am incercat si eu si nu merge. sau nu stim noi ce tre sa facem. da doar nu facem prima data albume.

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata Burtici Haideti la o . Sper ca ati avut un week-end placut...pe aici caldura mare...n-am iesit din casa..am stat si am jucat jocuri de strategie pe calculator
EvaF ..ce graviduta frumoasa ..te-am admirat si deasemenea Gargaritza felicitari..sunteti o familie frumoasa si tinara cum rar am vazut in ultima vreme.
Azi se anunta iar o zi caniculara ..asa ca stam pe linga calculator O zi frumoasa fetelor

28 +

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hellooo
inca mai sunt pe aici 2 in 1 si foarte incantata. au venit cei cu dulapul. mai au putin si termina de montat si ma apuc de treaba

_

36+ cu ANA SOFIA

AMR 15 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

N-am mai intrat 2 zile ca am avut calculatorul demontat si reasamblat.

Felicitari multe si maxime lui Bujo, Adrianei si Ralucai pentru nasterea noilor pepenasi!

sa fie ocrotit baietelul lui Cami!

Acum ma duc sa mai citesc din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Anna nu stiu ce sa-ti zic. Mie-mi merge sa pun poze...

Marina bravo, ma bucur ca a sosit dulapul!

Cris mai stai oleaca, macar vreo 2 sapt asha.

Biri uuuof, trebuie sa fie greutz. Sunt convinsa ca incet-incet veti gasi solutii pt acomodarea Annei. Ii este si ei greu, bebica mica...si nici nu prea intelege, nah. Tin pumnii sa fie bine.

Noi am venit de la plimbare, Galu doarme in patul nostru, eu am pus ceiutul la facut, biberoanele la sterilizat...acush ma apuc de aspirat & spalat pe jos, pus masina...d'astea. Si sunt incantata ca tocmai a venit "nea dhl-ul" cu biletele la Leonard Cohen.

Mai vin...

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna dragutele!
N-am citit nimic din urma insa am intrat sa va spunem ca am ajuns si noi cu bine acasa, a aparut si ceva laptic si incercam sa ne organizam...momentan este un haos total la noi acasa asa ca nu stiu cand voi mai putea scrie.
In plus am o epiziotomie de toata frumuseatea plus o ruptura de 5 cm pe peretele vaginului...greu de povestit cum stau in fund sau cum (nu)dorm
dar vor trece toate astea, minunea mica merita orice.
Va tin pumnii fetelor sa aveti nasteri usoare, recuperare rapida si bebei sanatosi!!!

bubuleana
40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bine ai revenit bubuleana. refacere rapida si mult laptic.
te asteptam sa ne povestesti cum a fost

_

36+ cu ANA SOFIA

AMR 15 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Marina ,super ca au venit sa monteze dulapul. De acum poti sta linistita ...

Sun, mai sta pepenasul meu la copt Super ca ati luat bilete!!!! Sapt asta sper sa reusim si noi sa cumparam bilete la concert..

Bubu, bine ati revenit!!! Incearca ceaiul de pelin sau de galbenele pentru toaleta locala , grabeste vindecarea...

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 28 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Neata! Ca noi doar ce ne-am trezit, puturoase ne-am mai facut!
LADYMINA multumim pentru vestile despre Camy, ne rugam pentru bebe Daius
DIARUX ai avut de treaba la poezici nu gluma, superbe ca de obicei, esti de admirat! Deci ai dat si tu la boboci...Off oare la mine ce-o fi fost tot indigestie, sau de-ale sarcinii?
VIOLETA, felicitari pentru dop, poate vine momentul deja, cine stie...?
DANA , te-ai distrat bine la nunta? Bine ca nu ai avut nevoie de medic ar fi fost culmea sa se intample tocmai atunci ceva.MAi ai putin si tu,bebe cum e , s-a pregatit, s-a intors deja?
CRISTINA, DIARUX, MARINA ,la voi s-au intors bebelusii?
MADA, te admir, eu ma intreb cum o sa ma descurc cu un copil, iar tu te descurci asa bine cu doi
BUBULENA bine ai revenit.

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita35+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput