Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
danangie spune:
MONALAC ce bine e cand vad ca scrii.
Si eu la fel ca si tine il tin pe Alessio in body cu maneca scurta sau gen maieu si la fel geamul e mereu deschis: zi si noapte.
BUJO sau sotul lui bujo
hai ca m-ai facut sa rad! Frumoase poze si frumos ficior! Sa va traiasca.
ptr BB DARIUS! VA ROG SPUNETI SI MIE CUM POT TRIMITE BANI? PRIN PAY-PAL DA, MI-AR FI USOR...DACA NU SPUNETI-MI CUM AS PUTEA SA SCIU. Am mai scris un mesaj asemanator.......
Vai MADA dar cum reusesti sa le faci pe toate? Sa faci baitza la amandoua? Cum te imparti? Ca eu can dusnt singura las dezastru in urma mea.....am citit acum ce i-ai raspuns lui Tecky......nu va doriti un baietel?
VIOLETA hai ca mai ai putin. Asa e cand esti nerabdatoare.
VIOLETA_T nastere usoara sa ai!!
Eu dopul...daca asta o fi fost.....mi-a cazut la 4, 5 dimineata si eu am nascut dupa mai mult de 24 de ore.
RUXANDRA dar esti o adevarata profesionista! Imi plac la nebunie poeziile tale si admir inspiratia la nesfarsit!
LADYMINA multumim ptr vesti. D-ne ajuta sa fie bine!
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
SunSmile spune:
Neata,
Sa avem o saptamana frumoasa, plina de pepenasi sanatosi si vesti bune!
Ana foarte frumoase pozele! Sunteti o familie ultra reusita! Felicitari! Ai fost cu Maria la nasha ta pana la urma?
Dana cred ca pe contul de pay-pal al lui Siby veti trimite voi.
Ma'c sa termin cafeluta si ne tiram in parculet. Ca azi se anunta canicula si sa prindem si noi macar 1h30 de plimbareala pe racoare!
Pupam
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Biribu spune:
dragelor ce de vesti triste... am citit si eu cite ceva din urma..
Ma rog pt bb Darius sa fie operat cu succes si sa se faca bine, bietul pui 
Narci mamico felicitari, si tu mi-ai dat emotii cind am citit prin ce ati trecut, bine ca sunteti bine 
ce e cu odiseea noastra? facem o sfestanie aici, ceva??
noi suntem bine, va multumesc de grija, f ocupata cu 2 bbi. deci situatia e cam dificila acuma, anna e f geloasa si trebuie supravegheata permanent cind e prin preajma lui toni, are tendinte destul de "contondente" la adresa lui ...
ma ocup mai mult de ea acuma si astept sa vina vremuri mai bune, va dati seama cum e cind pling amindoi odata
....
de scos afar il scot cu orele ca noi stam la casa, deci ar fi culmea sa-l tin inauntru, doarme afara de rupe...
s-a bucalat rau piticul imi rupe mina daca il tin mai mult in brate, cred ca la 3 sapt a luat cam un kg
ceva colici ne incearca si pe noi dar nu prea des din fericire. e asa un bb bun, ma minunez de el bietul, nici cind il doare nu plinge prea tare mai mult geme si se frichineste in patut, si are o privire aproape recunoscatoare cind il iau si pe el in brate, daca am loc de anna, mai mult pe furis asa...
va pup, plinge
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Nati spune:
boticelina, am sunat acasa la mama, si a ramas ca ea sa mearga azi sau maine sa puna banii.
E prea mare deranjul sa merg eu la banca aici sa depun, plus ca James e super ocupat, mai mult plecat,chiar nu am cum sa ajung saptamana asta prin oras.
Sper sa se descurce mama si sa ajunga banii cat de curand.
narcisa , felicitari pt sirena, sa va bucurati de ea.
Bine ca ati scapat de probleme.
bujo, felicitari pt baietel, refacere rapida, si numai bucurii sa va aduca juniorul.
Nu mai pot scrie, plange Matei, am fugit.
Numai bine va doresc !
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
M&M spune:
Neata!!!!
Aseara m-au incercat si pe mine niste contractii dureroase si, culmea erau si regulate, la vreo 7 minute, dar dupa vreo 2 Nospa-uri si 3 ore au trecut....
RUXI, LA MULTI ANI pentru anisorul de casatorie!!! Sa fiti sanatosi, sa va intelegeti si bebe Andrei sa fi cuminte si sa va aduca multe bucurii!!!
Marina, ce putin mai ai si tu!!.Abia astept sa vii si sa imi zici cum a fost la Medlife...
Sun, plimbareala placuta!!!
Ana, felicitari pentru prima luna de viata a Mariei!!! LA cat mai multe luni si la cat mai multi ani!!! Am vazut pozele cu Maria. Ce seamana cu tati!!!
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 28 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
BON DIMINEEEEEEEEEEEEEEE!!!
SUN, DANANGIE 
CRIS multumim mult pentru urari!!!!!!!
Ce contractii soro? nu ma speria! parca ai mai avut si mai inainte, nu? nu ma lasa!!!
admir si eu mamicile noastre, cum se impart ele intre colici, plansete, plimbari, odisee, alte treburi gospodaresti...Sper sa ma descurc si eu!
ma duc sa vad ce papam. dupa aia mai asez cate una alta pe aici. casa-i mica da tare sunt multe lucruri.
revin.
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
M&M spune:
Ruxi, stai linistita ca nu te parasesc...eu toata sarcina am avut contractii...ma rog, in limita bunului simt ( e oarecum normal, doar uterul se pregateste). Numai ca aseara au durat mai mult decat de obicei...
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 28 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
AnnaBaby spune:
Dupa inca o noapte de dormit pe furis si pe furate, in sfarsit pot si eu sa stau linistita, am terminat treburile prin casa, ariciul face nani in sfarsit, iar eu imi savurez cafeaua pe forum. Trebuie sa ma obisnuiesc cu somnul asta si sa profit ziua cand doarme ea, dar inca nu am reusit. Noaptea trecuta a fost linistita pana la 4 cand am hranit-o si dupa aceea n-a mai adormit nici in ruptul capului. Am tot pandit-o, ba i-am dat ceiut, ba suzeta, dar nimic...Asa ca eu atipeam 5 minute, iar ma ridicam din pat, si tot asa...Asta pana la 6 cand n-am mai rezistat si l-am trezit pe sot s-o mai ia si el un pic, si s-au dus in sufragerie de am putut si eu dormi o ora linistita.
Aseara a fost prima noastra baita!!! ariciul nu prea stia cum sa se comporte, nu se hotara daca ii place sau nu, ba plangea, ba statea cumintica...Oricum, maine la urmatoarea baita o sa ma incumet eu sa o spal, dar tot asistata, ca singura n-am curaj inca. Imi trebuie indemanare si rapiditate si deocamdata nu am nici una nici alta...
Sun, Mada, Mona, Ankalaurams tare mult pt raspunsuri.
Azi o sa incep sa o scot cate putin afara, adica pe balcon deocamdata. Diseara, ca acum bate tare soarele la noi in balcon.
Bujo te asteptam cu drag acasa, sa ne povestesti cum a fost! Bebe Filip e tare dragalas!
Mada ce bine ca te descuri frumos cu amandoua, experienta isi spune cuvantul...eu am atatea intrebari si neclaritati ca intre in toate partile...si inca nu cred ca sunt exagerata si overprotective ca ma compar cu soacra-mea de ex care a inceput sa ma dispere(ea e bine intentionata dar au trecut 20 de ani de la ultimul ei copil asa ca nu prea se mai potriveste teoria de atunci cu cea de acum; ma tot bate la cap s-o invelesc, ca-i e rece, cand in casa sunt 27 de grade si noi ne topim de cald, etc). Sau cu alte prietene cu copii nou nascuti care nu-i scapa o secunda din ochi, le asculta fiecare rasuflare, le urmaresc fiecare miscare, nu-i lasa singuri cu altcineva...Noi ieri am plecat in oras si vreo 3 ore fata a stat cu soacra-mea si chiar n-am avut nici o problema ca vai de mine ce o fi facand?
Diarux nu stiam ce s-a intamplat de nu mai intrai pe forum. Dar mi-am dat seama ca n-are cum sa fie ceva nasol ca s-ar fi aflat. LA MULTI ANI cu ocazia aniversarii voastre, sa dea DD sa aveti o viata frumoasa si linistita alaturi de bb mic!!! Ce sa-ti povestesc despre maternitate? Mie mi s-a parut tare urat, nu vreau sa te descurajez, dar cred totusi ca si eu sunt mult prea sensibila, si oricum a fost prima data in viata mea cand am stat in spital. Dar mai bine vorbim pe mess cand poti intra ca sunt multe de povestit si despre asistente, si despre atmosfera. Zoican a fost super ok, nu am nimic sa-i reprosez si nu-mi pare rau deloc ca am mers cu ea pana la capat! A fost tare draguta!
Anaxena LA MULTI ANI micutei Maria!!!

Super faine pozele!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
diarux spune:
ANNABABY ma bucur ca ai reusit sa te aduni putin. tre sa fie greu cu minunea! bine ca voi aveti 2 camere. da-ti seama ca la noi va fi si mai distractiv ca avem numai una. si tati o sa mearga la serviciu zombie!
poate ne gasim pe mess intr-o zi cand ne potrivim programele. sau in parc dupa cum ziceam cand ai sa ai curaj sa iesi cu printzesa. la mine messu' e acum pe post de lampa, sta deschis, dar nu prea stam in zona. mai trag cu ochiul.
Multumim de urari!
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
AnnaBaby spune:
Spuneti-mi si mie de ce nu reusesc sa creez un nou album pe picasa ca sa pun si eu pozele ariciului, ca mor de nervi? Tot imi spune ca data e invalida si degeaba respect eu patternul MM/dd/yyyy ca degeaba, nu vrea!!!

Unde gresesc?
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web