Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Felicitari BUJO pentru bebe Filip. ce scump e in poze!
Felicitari ATB! refacere rapida si bb sanatos!

Ma bucur sa aud vesti optimiste de la Camy!

la mine cred ca ieri azi a coborat bebe foarte mult. abia mai merg...cracanata ca o rata si ma doareeeee. daca vine?

_

36+ cu ANA SOFIA

AMR 15 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

medicul mi--a zis ca de azi sa ma consider la termen si ca pot sa nasc linistita. dar eu inca nu vreau, mai ales pana maine ca vin unii sa ne monteze mult asteptatul DULAP! si as mai vrea o zi sa spal si sa calc hainele la bebe sa le pun in dulap. vaaaai ce emotii m-au apucat. ma duc in pat, poate ma mai calmez
Sper sa ne mai auzim maine...

_

36+ cu ANA SOFIA

AMR 15 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clabur spune:

Salut,

sunt fericita ca Mina a reusit sa ne aduca vesti de la Camy nu orice fel ci vesti bune. Starea lui Camy este foarte importanta. Nu am indraznit sa scriu nimic astazi pentru ca nu venea nicio veste despre Darius. Sa dea DD sa avem din zi in zi vesti tot mai bune.

Boti eu maine si poimaine voi fi la Bucuresti. Maine facem ultimul (sper) control si stabilim exact data nasterii, dar miercuri voi face o donatie pentru Darius. Eu am tot urmarit discutiile voastre referitoare la conturi si modalitati de colectare a banilor dar nu am putut oferi contul meu (desi am si internet benking si cont in euro) pentru ca sunt multe operatiuni pe acel cont si mi-ar fi greu sa urmaresc ce exact vine pe donatii.

Sun ai spus ca ne poti oferi informatii proaspete referitoare la Euroclinic. Sunt avida de orice informatie imi poti da mai ales ca eu, ca si Pica, nu stiu cu ce sa merg in bagaj.

Salut toate fetele chiar daca sunt relativ noua, ma simt deja integrata si acceptata de grupul vostru (nostru).

Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

m-am uitat si la un film. si acum astept sa se faca 12 noaptea sa ii fac o surpriza lui tati. maine implinim un anisor de la casatorie!!!!!!!!!!!!Si am sa ii pregatesc un cadouas mic, din pacate cel mare nu am reusit sa il iau dinainte, asa ca maine va veni si asta. Si sa il pup ca el sigur adoarme pana la 12. e frant. azi a fost la un praznic si a calatorit in caldura cu masina.

CRIS, DANA81, DIDI, ANKALAURA va pe toate si ma bucur tare mult ca sunt in aceasta odisee!!
NARCISA ma bucur, succes! sper sa ii placa si lui VIL poezica. vreau sa vad si eu varianta finala in portugheza. ar fi interesanta. ce daca eu nu stiu decat spaniola???inteleg eu ceva!

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mina iti multumim din suflet de vesti!!!!!!!!!!!!!!!!
pt Darius sa fie bine!Dumnezeu face minuni cu sufletele astea mici, sigur va fi bine si cu bb Darius

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 5s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Anka inca nu am contractii, iar lichidul nu l-am pierdut, dar sper sa mai dureye putin pana imi tin printesa in brate.
Diarux La multi ani fericiti impreuna, sa aveti parte de multe bucurii, intelegere.

39+ Miruna AMR 3zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

diarux La Multi Ani! impreuna, multa fericire si sa va bucurati de BB mic!

M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 5s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

VIOLETA, DMA multumim mult!!! tot ce ne dorim este un bebe sanatos!!!cu ajutorul lui DD, cred ca se poate rezolva si asta! si noapte buna.sper sa pot intra si maine . mai avem de treaba, dar macar suntem acasa la noi. (nu ca n-ar fi fost bine si la mama...)

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

vai ce ma bucur ca Camy e bine si BB Darius e pe calea cea buna!!!

noi ieri am implinit o luna,dar am sarbatorit azi, am facut poze
www.flickr.com/photos/12649238@N02/" target="_blank">poze Maria 1 luna

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iooooi, mega plimbare, spalat, masaj, gimnastica, papat, ragait, adormit...:)

Sa vad ce-mi aduc aminte...

Rux bine te-ai intors. Esti o sursa nesecata de poezioare frumoase! La multi ani sanatosi si frumosi impreuna, alaturi de bebele vostru minunat!

Misha super ca va plimbati, asa trebuie. Nu mi-am facut mare lucru, doar intins cu placa si aranjat nitel, ca eram muma padurii in mijlocul naturii:). N-am poze.

Madutz iupiii, in sfarsit fara "smigal":). Frumos, frumos tare cu 2 comori!

Anka stiu ca tu esti mamica de doua ori dar tot ma bag in seama cu un sfat. Da' e din inima, sa stii. Chiar daca are colici, iesiti afara. Se va calma ca prin minune, o sa vezi. Ca mai caraie, ca mai maraie...dar aerul le este mana cereasca! Si daca mai gasesti si niste trotuare stricate, sa vezi ce-i scoti gazele fetii...de n-o mai doare neam burtica. Ahhhh...si mi-a zis dritza mea ca la colici e bine sa nu o pun la san din 5 in 5 min, pt ca de fapt ii fac rau, ea inghitind iar si iar aer si practic ma invart in cerc. Sper sa nu te superi ca am indraznit!

Pica, Claudia pai sa vedem. Mie Emel tot asa mi-a zis: cu buletinul si dosarul de analize. Si realmente atat iti trebuie. INSA, pt linistea mea personala, eu l-am rugat pe sot sa-mi aduca periuta si pasta, demachiantul, crema, peria...ma rog, cosmeticalele mele. Desi am vazut in baie ca erau de toate dar nah...Adica nu papuci nu halat nu camasa nu tampoane...toate sunt de la ei si sunt impecabile! Eu zic sa va luati doar cosmeticele, daca sunteti legate de ale voastre si atat. Ca si pe bebe tot ei il imbraca. Va trebuie hainute doar cand iesiti! Ah si aveti doua butoane magice..cel de la pat si vine o asistenta in maxim 3 minute si cel de urgenta, din baie, si vine o asistenta in 3 secunde:).

Mina multumim din suflet ca ai fost la Camy. Si Doamne-Ajuta pt vestile bune! Sfanta Taina a botezului face minuni. O sa se chinuie nitel cu lapticul...stiu, ca si eu tot prin muls am trecut. Dar, desi e mai greu la inceput, manual e cel mai bine. Pompa e rapida dar altereaza nitel calitatile lapticului...ori unui bebe bolnavior ii trebuie toate vitaminele din el! O sa fie bine, stiu asta!

Vio scuza-ma daca te-am suparat, nu asta mi-a fost intentia. Evident ca este important sa ai medicul aproape. Dar daca se va intampla sa nu fie asa, eu spuneam sa nu te stresezi...doar atat! Ma bucur ca s-a dus dopul...depinde, poate dura si 2 sapt si 2 ore. Tin pumnii!

Marina stai linistita. Probabil bebitza s-a angajat si asta e motivul pt care simti ce simti. Insa nu inseamna ca nasti maine.

Pfuuui, m-a lasat neuronul. Noapte linistita, fetelor!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput