Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
diarux spune:
si acum...surpriza facuta de ATB. aici chiar m-a luat pe nepregatite!
ATB nu se-astepta
chiar sa nasca ea deja.
S-a simtit mai obosita,
tensiunea ei tot mica.
S-a luptat cu sesiunea,
doar i-o creste tensiunea.
Putin s-a cam speriat
ca luna nu s-a-ncheiat.
Apa repede s-a rupt
si ea ,fuga, la consult.
Si-a venit si CRISTIAN!!!
Nu e el chiar dolofan.
A luat si primul 10,
putini il mai pot intrece.
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
Al lui BUJO era proiectat de multisor , asteptam doar sa se intample minunea. am vazut si poze de FILIP!! SA VA TRAIASCA!!!
BUJO-n parc s-a tot plimbat,
chiar si dopul l-a scapat.
Printre dureri si contractii,
n-a gasit alte distractii.
Dulapioru'-a terminat,
FILIP era asteptat.
De dormit a tot dormit,
pepene a mai poftit.
Cu dureri in degetele
(nu a mai scapat de ele!)
Sotul avea training ,frate!
"Sa nasti azi, chiar nu se poate"
Dupa -atatea asteptari
si multe multe plimbari,
FILIP a decis sa vina.
Cat putea ca sa mai tina?
Tati foarte fericit
A intrat si ne-a vestit.
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ladymina77 spune:
Buna seara fetele,
tocmai ce am ajuns acasa de la spital,de la Cami.Dupa ce am postat mesajul anterior la 5 min m-a sunat cami,n-am mai stat pe ganduri si am plecat catre spital.Nu va spun ce emotii am avut si o stare de neliniste intr-un fel.Nici nu stiu ce sa va zic,am stat si am povestit cu ea vreo 40 de min.Vestea buna este ca bebe Darius dupa botezul de ieri dimineata este mai bine,mai exact exact respirra fara aparate de azi.Este un semn bun,care ii da speranta doctoritei si mai ales lui Cami.Ea este zic eu intr-o stare destul de buna de fapt mi-a si zis ca dupa botez s-a schimbat si ea radicla este mult mai linistita si increzatoare cu toate ca au pregatit-o medicii si i-au spus cam care vor fi pasii si ca vor fi multe momente de cumpana de aici incolo.Mi-a zis ca stie ca o sa fie iadul pe pamant pt ea dar nici nu concepe sa nu fie bine,si era destul de optimista dupa parerea mea.Era linistita,ma asteptam sa fie altfel dar ma bucur ca am gasit-o asa.Am scapat totusi cu ea vreo 2 lacrimi...Mi-a zis ca i-a fost cumplit,se dadea cu capul de pereti si urla cat o tinea gura.Medicii de la brasov nu i-au dat sanse de viata copilasului din acest motiv probabil ca nu i-au spus lui Cami dccat joi ca are ceva probleme.Au vrut sa-i dea pastile pt oprirea lactatiei dar nu le-a luat si bine a facut pt ca la tgm primul lucru pe care a intrebat-o doctorita a fost daca are lapte care i-a spus ca face 50% din sansele lui bebe.Asa ca saracuta se mulge manula pt ca nu are voie cu pompa dar din pacate l-a cam pierdut din cauza supararii cred,nu reuseste decat 15-20 de ml si Darius are nevoie de vreo 45 ml la o masa.Nici nu stiu ce sa va mai zic,mi-a povestit multe dar nu-mi mai vin in cap acum.NUmai peste vreo 20 de zile minim il opereaza ,asta in conditiile in care in rest este bine si isi revine sa fie stabil.Merge la el in salon,vb cu el ,a zis ca nici nu ne putem imagina ce minuni se pot intamplacu ajutorul lui Dumnezeu, zic eu.Avea facute vreo 3 poze dar aparatul era descarcat.Poate daca ajung eu sapt viitoare intr-una din zile sa-i faca cu al meu si sa le pot pune aici..Cam atat ca nu mai stiu ce am mai vb.I-am zis de voi ,de banuti si ca cineva o sa i-a legatura cu ea sa-i comunice datele .Zicea ca nu era nevoie de bani ca medici n-au luat,dar pana la final e drum lung de parcurs si o sa ia si medicii sunt convinsa de asta.Doamne ajuta sa fie bine si sa treaca peste aceasta incercare crunta.Va multumeste oricum tuturor.
Va las ,o seara buna si vb mai tarziu.
38+
mina
diarux spune:
gata!! ca am pus monopol de forum. am recuperat cat nu am scris zilele astea. asta in caz ca v-a fost dor de mine. aveti ce citit.Va rog frumos sa ma avertizati daca am facut vreo greseala sau daca am omis pe cineva. au fost la foc automat...si se mai intampla...
ANNABABY acum m-am intors. ma bucur ca sunteti bine. si te urmaresc cu intrebarile pe care le pui ca sa invat si eu. as vrea sa stiu cum a fost cu Zoican. ce ma mai poti invata apropo de maternitatea noastra sublima. am vazut poze cu minunea ta. sa va traisca! Burta..da-o incolo ca se retrage ea treptat. cand te hortarasti sa iesi in parc...poate ne vedem...eu sunt tot cat o balena...tu ai o bijuterie cu tine. 
gata, il mai las si pe tati la calc.revin poate apar noutati.
aaaa sa nu uit: am vazut ca sunt fete noi, BINE ATI VENIT LA NOI!!!
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
diarux spune:
MINA multumim de vesti!!! rasuflu putin usurata! sa dea DD sa fie bine de acum inainte. si sa le dea putere amandurora sa treaca peste cumpana asta!! 

Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
M&M spune:
Mina, ce ma bucur ca ai reusit sa ajungi la Camy!! SSaracuta, prin cate trece, dar e bine ca e optimista , asta il va ajuta pe bebe Darius!!!
Ruxi!!!.....Ce bine ca ai reaparut!!!
Chiar mi-ai lipsit...
Hehehehe...ce seamana Filip cu Bujo!!!![]()
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 29 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
dana81 spune:
buna fetele!!!
Acum am ajuns si eu acasa, sunt rupta de oboseala..am intrat putin sa va salut!!!
MINA multumimmult ca ne -ai adus vesti de la CAMY, ce ma bucur ca e mai bine DARIUS, noi ne rugam in continuare, mare e puterea lui DUMNEZEU...
CAPRI sa ti traiasca fata cu numele, LA MULTI ANI!!!
BUJO
felicitari pt minunea FILIP, este un copil reusit, si sa nu mai faci baietu' puturos, da? ai vazut ce spor a avut la facut falcutze
MADA ce frumos povestesti tu fde fetele tale, cat te admir..sa te bucuri de ele toata viata esti o mamica norocoasa!!!!
RUX frumoase poezici, sa inteleg ca gata esti acashica? nu mai pleci? sa stii ca ne-ai lipsit...
VIOLETA29 bine ai revenit...aseara la nunta am stat langa masa cu dr. tau ginecolog, si am tot facut glume ca daca ma apuca...am toata baza in el.PUPICI
NARCIS prin ce ai trecut si tu...ma bucur ca sunteti bine, ai o comoara frumushica foc!!!
SUN
pt laptic..ce-i dupa capul lui?Maine il trimit si eu pe sot la banca neaparat!!!
Va pupacesc, sunt fff obosita si ma duc la orizontala...vb maine
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR17 zile
ankalaura spune:
Cu burtica - Anna, burtica va scadea treptat. Eu scad in fiecare zi cam un cm... De unde aratam fix
dupa ce am ajuns acasa (si, la fel ca si in cazul tau, am fost intrebata ce am in burtica, daca fata sau baiat....), acuma chiar incap intr-o rochie de dinainte, care imi era larga
Eu am luat 23 de kile la sarcina asta si in 3 saptamani fara 2 zile am scazut deja 13 kile, iar de mancat, mananc 3 mese pe zi si o gramada de fructa, ba chiar si cate o ciocolatica ![]()
Saptamana trecuta, rochia de care vorbesc plesnea pe mine. Acuma imi vine corect.
Cu imbracatul lui bebe - si eu am imbracat-o la inceput "cu totul", adica cu maneci lungi si pantalonasi, mai degraba pentru a o apara de soare. Acum stam in body cu manecuta scurta si cu copanele goale. Afara nu am mai iesit de vineri ca nu ne lasa colicii deloc... Cand sa zic si eu ca s-a potolit, vrea sa suga, nu termina, adoarme. Cand o doare burtica doarme "iepureste" si se trezeste la fiecare 5 minute. Nu mai punem manusele, ca taiem unghiutele destul de des. Nu punem caciulita.
Ce tare e tati de Filipoc!
Lasa tati ca nu se indura Bujo sa iti invineteasca acuma vreun ochi
Sa va traiasca grasunelul, abia acum am reusit sa vad si eu pozicile.
MADA - ce ai facut pana la urma cu caruciorul? Sau iei board din ala pentru Ari?
Mi-a placut ce ai spus despre fericirea cu doi copii. Asa simt si eu, parca dintr-o data nu mai am grijile de dinainte... Acum am doar grija familiei si ata ma intereseaza deocamdata.
TECK - ce plimbareti sunteti! Bravo!
VIO_TM - scoatem majoretele???
DIARUX - esti "inepuizabila" soro cu poezicile! Super tare! 
MINA, multumim pentru vestile bune! Saracuta Camy, prin cate trece si tot are putere sa ramana optimista. Sa ii dea DD putere in continuare!
Didi81 spune:
Mina, multumim pentru vesti
, ce bine ca ai reusit sa treci pe la Camy! Saracuta prin cate mai trece... deci mai dureaza 20 de zile cel putin pana il opereaza pe Darius?
sa fie bine.
Ruxandra, wow ce de poezici! 
Eu am scos-o pe Aida afara in rochita, si nu treptat-treptat ci am iesit din prima in parc, cu carutul. Si noi stam cu geamurile deschise, ca tare cald mai e.
Didi
de Aida Maria
narcisa.s spune:
quote:
citat din mesajul lui diarux
oare se intampla ceva daca scriu numai eu asa...o suta de mesaje???poate ma "banneaza" moderatorii... (ce-mi place cuvantul asta ...romanesc 100%)Ei...acuma merg la risc...
pentru NARCISA e urmatoarea:
NARCISA un gand avea:
O comoara astepta!
Cea mai cumintica fata
Si frumoasa si-nteleapta.
S-a nascut invingatoare,
Ca si mama-i luptatoare.
Greutati au cam avut
dar acuma, au trecut.
"Facem caca, maraim
Si lui tati ii zambim."
Aste-au fost vorbele ei
(si-am scos numai un crampei).
ANAIS e viata lor
Sunt mandri cu-asa odor.
Ruxandra34+ si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820 br / /index.html" target="_blank">poezii mai serioase
hehehe....multzumiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm....incerc sa o traduc si in portugheza sa intzeleaga si tati....suuuper
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (37+)si Vil asteptand o

AMR 3