Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 22
pica1 spune:
Anca si Violeta, felicitari pentru bb-ii vostrii , sa fie sanatosi, voinici si sa nu va faca probleme.
Turturica in general ca sa poti sa traduci un document in limba romana, in orice tara ai fi, poti sa o faci la ambasada Romaniei din acea tara. Eu te sfatuiesc sa incerci sa vezi care este procedura de a scoate certificat de nastere romanesc, dar din Romania si nu din Elvetia. Poate procedura este mai simpla.
Sun, Ankalaura va multumesc pentru raspunsurile despre scaunul de masina. Eu trebuie sa ma gindesc acum din cauza prietenilor care m-au rugat sa le fac lista cu ce am nevoie ca sa imi cumpere cadou la botez, pentru ca ei string bani si ii pun la gramada si iau cadoul. Si asa m-au certat ca nu or sa mai aibe ce sa ia ca eu cumpar tot dinainte.
Sun imi pae bine pentru tine ca ti-ai gasit partenera de plimbarica. Si eu intrebam din acelas motiv, daca sta cineva prin Dr. Taberei. Eu de fapt stau undeva in Domnesti si trebuie sa vin tot in oras sa ma plimb intr-un parc sau sa ramin pe aici sa ma plimb prin cartier, dar sincer mi s-a acrit de stat aici, fiindca nu ma mai lasa nimeni sa mai conduc
.
36 si
SEBASTIAN zis BEBI
pica1 spune:
AnnaBaby singura idee pe care o am este sa chemi ajutoare
, o mama, o soacra, un sot, o prietena... Sa stii ca plinsul unui copil are acelasi nivel de zgomot ca a unui picamar si ajunge la 75 decibeli (ca sa iti dai seama cam cit inseamna asta... un frigider are 42 decibeli, iar nivelul de zgomot creste exponential
). Iti urez succes si sunt sigura ca vei gasi o cale sa lunistesti uralatoarea
.
Eu va parasesc si plec in curte sa fac niste huse la niste perne si poate apuc sa fac si draperiile din camera lu Sebi.
36 si
SEBASTIAN zis BEBI
Marina_1609 spune:
fetele,
eu noaptea asta am avut dureri ca la cm , apareau si dispareau....Contractii asa cand si cand. adik se mai intareste burtica dar rar ca si inainte...
Problema e alta, eu de obicei cand vroiam la wc(chestii mai serioase) ma apucau niste dureri de ajungeam in genunchi pana la baie, ziceam ca nasc pt ca simt presiunea pe col. dar dupa aceea imi disparea. ei bine, azi, am fost la baie dar durerile au ramas si abia imi tarasc picioarele. simt ca vreau kk dar degeaba si ma doare de ma termina.
scuze de detalii dar nu stiu ce sa fac...
e motiv de ingrijorare? tre sa plec la doctor?
_
36+ cu
ANA SOFIA
AMR 14 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
Marina_1609 spune:
pls help!
sunt singura si mi-e ca nasc pe canapea!
parca am cutite in burta si vagin!
_
36+ cu
ANA SOFIA
AMR 14 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
mariana_1976 spune:
Marina, eu zic sa te duci imediat la spital sa nu cumva sa ai vreo surpriza...
Daca se intimpla ca cineva sa nasca acasa sau in masina nu e chiar sfirsitul lumii dar trebuie mers cit de repede posibil la spital. (o fata pe Dc a nascut foarte usor acasa fiindca desteptii in strainatate la telefon i-au zis ca la prima nastere poate sta linistita citeva ore insa ea a fost rapida...si in mai putin de 2 ore a nascut singura).
ariadnabr spune:
Anaxena Eu inteleg iubita de ce folosesti pompa si departe de mine gandul sa te critic sau altceva. Ideea e ca mama produce exact atat cat ii trebuie lui bebe daca nu se foloseste pompa deloc. Eu nu zic sa nu o folosesti deloc. Eu am zis sa reduci treptat, cantitatea de lapte pe care o scoti din san. Adica in loc sa ii golesti, sa lasi acolo ceva. Se va resorbi. Deci sa zicem ca scoti 200ml la o masa, scoate numai 150ml si lasa restul acolo, apoi in cateva zile, scoate numai 100ml si tot asa. Incet incet, corpul tau va produce numai cat suge mititica. Alta pompa zau ca nu vad de ce ai cumpara, e tot pompa. Canalele infundate sunt probabil tot din cauza cantitatii de lapte pe care o produci. Maria in mod sigur nu are nevoie de 300ml de lapte la o masa acum. Nu stiu, eu asa vad rezolvare la problema ta. Cu doctorul ai vorbit?
Felicitari Anca si Violeta pt bbi
Marina Eu as pleca la doctor acum!!
V-am pupat pe toate, bebei included :)
Madalina, Sonia si 38+ cu Julia Sara
boticelina spune:
Intru repede sa va zic ca am rezolvat la banca, acum se pot depune bani si de la ghiseu.
Am luat si extras de cont si avem stransi pana acum 584.19 lei. Confirm intrarea tuturor sumelor care mi-au fost transmise pe PM si inca una in plus. Multumesc tuturor pentru efort. Azi vine si Bujo acasa si o s-o rog sa-i ceara Cameliei si un cont in care sa-i trimitem banutii stransi. De acum incepe greul financiar pentru ei, pentru ca pana la operatie n-a vrut nimeni sa-i ia banuti, of, si ii asteapta cred si o sedere indelungata in spital pentru recuperare ![]()
Fug, minunea gargariceasca are colicei si buni n-are tzitzi linistitoare...
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissParker spune:
ileanna, 

Felicitari din tot sufletul pentru nasterea lui Vladut!!! Abia acum am apucat sa mai intru pe la voi si am vazut noutatea!!!!
Bafta multa si nervi de otel in prima perioada! Asta mi-o doresc si mie ![]()
Cand ai timp, da si tu un PM sau posteaza povestea nasterii, da? 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
Chuny spune:
Mariana, as vrea tare mult sa citesc povestea nasterii acestei fete care a nascut singura. Eu ma simt tare viteaza
cu nasterea Annei, dar e drept ca am fost tare impresionata de o fata din Franta ce a nascut pe masa din bucatarie, cu sotul ei alaturi.
Ieri 3 copilashi DC au trecut prin operatii grele si pt toti 3 ziua s-a terminat cu bine. Doamne ajuta in continuare. M-am cutremurat cand am citit de visul lui Camy.
Marina, sper ca esti deja la spital !!!!!
Anaxena, in primul rand incearca sa bei cat mai putina apa.
Violeta si Anca, felicitari pt bebei si refacere rapida!!
Biribu, si eu am trecut cu Vlaédimir si Anna prin aceleasi faze. In primele 2 saptamani a fost nebunie la noi acasa. Vladi devenise f dificil si gelos. Ii tragea palme la Anna de cate ori prindea ocazia ... o data asa de tare ca a mica a inceput sa planga. Cand o alaptam venea si el si incerca sa urce la mine in brate, daca nu isi facea ocupatie injurul meu si nu se dezlipea de noi: ba o tragea de picioare, ba lua creionul sa o coloreze
. acum s-a linistit, dimineata o cauta sa o pupe, apoi ziua o ignora, deci totul e ok. Eu am vazut 2 comportamente diferite : socrii mei, de cate ori au venit, il bateau la cap cu Anna, tot timpul il luau sa i-o arate, nu mai pridideau cu Anna, Anna . Noi am decis altfel : nu l-am batut la cap cu ea, i-am aratat-o, apoi l-am lasat sa se obisnuiasca incet cu ideea ca e acasa si nu mai pleaca si atat. Mai tarziu vom incerca incet sa-l implicam, dar deocamdata il lasam sa i se trezeasca lui interesul pt ea, fara a forta lucrurile.
AnnaBaby, primele 3 saptamani sunt foarte grele. Vor veni si zile mai bune mai incolo. Pana atunci, rabdare fara tutun! Nu ai un wrap sa o porti legata de tine ? Ti-ar fi mult mai usor asa. Sau o scoti la plimbare, trebuie sa se linisteasca in carucior.
Va rog sa imi spuneti daca aveti nevoie de contul meu de Pay Pal.
Sibylle
Nasterea ariciului junior VLADIMIR
Cum a intrat Anna in viata mea ANNA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
AnnaBaby spune:
Am reusit si eu sa atipesc o ora, slava domnului!
Multumesc pt sfaturi fetelor, se pare ca pana la urma tot ceea ce-mi trebuie este MULTA RABDARE!!!Sa speram ca in curand o sa ne obisnuim una cu cealalta si o sa fie mai bine...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love