Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 21
M&M spune:
Neata!!!
Karina22,
LA MULTI ANI
!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti, o nastere usoara si un bebe sanatos!!!
Am gasit la capitolul trecut un mesaj
"A nascut aseara Anca prin cezariana pentru ca nu se mai declansa nasterea ,desi membranele s-au rupt de 18 ore, o fetita de 3250 g."
Felicitari , Anca!!! Refacere rapida!!! Bun venit micutei pe lume!!! Sa fie sanatoasa, cuminte , papacioasa si sa va aduca multe bucurii!!!
Turturica, LA MULTI ANI pentru sotior!!!
Bebe al meu nu s-a intors....eu sper insa...![]()
Ingry, cred ca esti tare fericita ; iti vei vedea mamica dupa 2 ani!! Nu as fi rezistat atata timp fara mami meu..
Dma, cum te mai simti??? 37,1 grade temeperatura nu e considerata febra...
Ariadnabr..ce vise ai si tu...
Eu dorm noaptea neintoarsa, nici macar pe bebe nu l-am visat in ultimul timp..
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 27 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
anaxena spune:
Ariadnabr multzumesc mult de sfaturi: eu folosesc pompa deoarece ma dor sanii si am cnale infundate care dor al naibii de rau,la cea mai mica atingere...am citit undeva ca ar trebui sa folosesc o pompa tip seringa...are cineva asha ceva,de la ce firma??
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
SunSmile spune:
"Azi 22.07.2008 la ora 2 s-a nascut ingerasul meu Miruna, 2,950kg".
Felicitari Violeta! Bun venit printesa mica! Sa fii sanatoasa si frumoasa!
Felicitari Anca, sa va traiasca minunea!
Madalina ce vise ai si tu...:)
Ingry 2 ani??? Trebuie sa-ti fi fost greu. Eu as lesina de dorul ei. Ce frumos o sa fie acum!
Ana in Polizu se vorbea de pompa tip seringa de la Medela. Ziceau fetele ca e foarte buna. Acu'...nush ce sa zic...
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
oanasm spune:
'neata!
felicitari Vio si Anca! refacrere rapida si bebei sanatosi tun va doresc!
ana pompa tip seringa au si cei de la Nuk!
Oana
34+ cu

o noua viata
filmuletz bb
ankalaura spune:
Ana - pompa tip seringa exista si la Chicco. Dar de ce o fi mai buna asta? Doar principiul este acelasi.... Tu ce pompa ai acum?
Felicitari proaspetelor mamici, VIO SI ANCA! Sa va traiasca printesele si sa va aduca numai bucurii!
Anca mami de Eliza si Erika
violeta29 spune:
Bunadimineata!
VIOLETA, ANCA, FELICITARI, RECUPERARE GRABNICA SI BEBELUSI SANATOSI SI PAPACIOSI!
KARINA 22 LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI SA AI O NASTERE USOARA!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
35+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 6 SAPTAMANI

Marina_1609 spune:
felicitari Violeta!
felicitari Anca!
sa va traiasca bebelusii si sa fiti sanatosi!
_
36+ cu
ANA SOFIA
AMR 14 ZILE 
Proiectul 2008 in derulare
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Eu am inceput deja sa ajung la capatul rabdarii!!!De la 5 dimineata pana acum Ioana n-a dormit deloc, s-a foit, s-a zvarcolit, a oftat, a plans, vroia numai in brate si nici macar asa nu se linistea!!!Am zis ca dup a ce papa la 8 o sa adoarma, da de unde!!!Abia a atipit cateva minute de am apucat si eu sa fac un dus si gata, iar a inceput concertul!!!Acum i-am dat iar sa pape, sper ca o ajunge in sfarsit oboseala 

ca vreau si eu sa mananc ceva si apoi s atrag un pui de somn, ca e innorat afara si e numai buna atmosfera de somn.
Nu stiu ce are, poate colici, habar n-am...
Da, iar a inceput sa planga 

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=6778104" target="_blank">could this be love
ankalaura spune:
ANNA - iti dau si eu un sfat tampit!
La Carrefour are dopuri de pus in urechi. Fie-mea doarme foarte bine cocotata pe umar, ca atunci cand o pun sa dea aerul afara, si sta ghemotocita - pozitia seamana cu cea din uter. Asa se linisteste ea. Daca incerc sa o pun in pat, incepe iar concertul. Eu zic sa iti iei un set din ala de dopuri de pus in urechi, baremi sa o auzi mai incet si sa nu te mai streseze atata zgomotul strident. Altfel e greu sa iti tot zici in sinea ta "hai sa am rabdare, hai ca ea e mica, etc..." oricat ai vrea sa controlezi nivelul de stres... Si asta e, tine-o in brate, ca atata timp cat are colici acolo sta bine...
Na ca si a mea plange... Tocmai a inceput...De bine ce am dat-o jos de pe umar....
Noroc ca nu plange foarte mult, dar daca ar plange, zau ca mi-as lua dopuri de urechi! Este foarte important ca tu sa iti pastrezi calmul, si cat timp esti obosita si o auzi plangand, e aproape imposibil...
Anca mami de Eliza si Erika
AnnaBaby spune:
Anca, Violeta felicitari, sa va traiasca micutii si sa fie sanatosi si mancaciosi!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love