Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Dma cum te mai simti?Sa iei un paracetamol,sa nu stai asa.
Ankalaura sunt de acord cu tine in legatura cu scoica.
Fetelor sunt cam suparata ca mi-e teama ca-mi voi pierde laptele desi beau ceai cu chimen si anason.De la ambii sani abia am reusit sa ma mult 30 ml si ieri scoteam lejer 90 ml.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

In primul rind :
MULTA MULTA SANATATE LUI BEBE DARIUS ! SA DEA DOMNUL SA REUSEASCA OPERATIA SI SA FIE TOTUL BINE!
Sper sa reusesc sa depun niste bani, daca nu de aici, o sa rog pe cineva din RO.

In al 2-lea rind nu, n-am nascut.Nici un semn. Pe 24 la 8.30 dimineata am programare la spital, doar asa, de control ca e data probabila a nasterii.
Nu stiu daca pot sa rezist pina in 08/08/08 ca mi se pare tareeee departe dar macar pina in 01/08/08. anaxena, cum e data asta pt nascut, ce spune numerologia?

Sun si Tecky, daca simtiti ca va pierdeti laptele, eu zic sa beti multeee lichide ( chiar si apa, ceai de frunze de zmeur, orice ceai, lapte...) si puneti si mai des copilul la sin. Sa mincati sanatos, multe proteine( ca-s importante acum), si sa va odihniti.

FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT ZILELE ASTEA!! SA AVETI BEBEI SANATOSI !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Misha fruntea sus. Bea muuuuulte lichide, mananca fructe, legume, lactate, odihneste-te, fii pozitiva si sa vezi ca lapticul e acolo. Asa am patit si eu si tura urmatoare isi revenise, pt ca am baut vreo 5 litri de ceai, apa, galactogil si bere fara alcool.

Ne-am descurcat si cu baitza in doua si cu masajul. Doamne...nimic, dar nimic nu ma implineste mai tare decat bucatica asta de sufletel. Abia acum realizez ca nici o cariera din lume nu se poate compara cu satisfactiile pe care mi le ofera galuscuta mea. O iubesc de-mi vine sa ies sa tip pe strada, sa stie toata lumea.

Si sunt hapi ca mi-am gasit partenera de plimbari. O colega de la mai-iunie, este vecina cu mine. Si avem carucioare la fel si uite asa am inceput sa vorbim. Tare ce ma bucur, pt ca e o simpatica iar bebe un dulcic!

Ma'c sa-mi termin savarina, ma spal pe dinti si ma bag in pat!

Si pt ca deja e 22 sa-i spun La multi ani Karinei! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe perfect!
La multe lunite, Codrin! Sa fii sanatos si papacios si neplangacios!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Doamne Ajuta-l pe bb Darius Andrei sa depaseasca cele 48 de ore.

Violeta Tm nastere usoara!

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Cat ma bucur ca bebe Darius a trecut de primul hop - cel al operatiei. Ne rugam in continuare sa treaca cu bine si peste cele 4 8 de ore hotaratoare. Doamne ajuta!

Ce frumos vorbiti voi mamicutelor despre ingerasii vostri. Ma uit in fiecare zi la pozicile de pe Picasa, toti bebelusii sunt niste scumpei. Ma rog la Doamne Doamne sa ajung sa traiesc si eu aceasta clipa de fericire de a-mi tine bebelusul in brate.

Mada, bravo la cum te descurci tu cu fetitele tale! Inca o data toata stima din partea mea!

Sun-ule, tocmai i-am citit sotiorului cuvintele tale atat de dragalase despre bucuria pe care o traiesti alaturi de galuscuta ta. Ce fain ca mergeti la concertul lui Leonard Cohen...tare ne-ar fi placut si noua. "Dance me to the end of love" e si melodia noastra (a mea si a sotului). Imi amintesc ca eram la inceputul prieteniei noastre (acum 11 ani) iar el a participat la o olimpiada internationala desfasurata la Chisinau si mi-a adus cadou o caseta a lui Leonard Cohen. Ne-ar place mult sa il ascultam si noi live...Noi vom merge la sfarsitul lui noiembrie la un concert cu Celine Dion

Yupiiii, miercuri e ziua cea mare. Soseste scumpa mea mamicuta. Am mari emotii, nu ne-am vazut de 2 ani. O vom astepta cu un buchet mareeee de flori la aeroport!

Ingry 37+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Am schimbat si semnatura. Suntem de acum pe ultima suta de metri.

Somn usor la toata lumea!

Ingry 38+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
citat din mesajul lui marimar

In primul rind :
MULTA MULTA SANATATE LUI BEBE DARIUS ! SA DEA DOMNUL SA REUSEASCA OPERATIA SI SA FIE TOTUL BINE!
Sper sa reusesc sa depun niste bani, daca nu de aici, o sa rog pe cineva din RO.

In al 2-lea rind nu, n-am nascut.Nici un semn. Pe 24 la 8.30 dimineata am programare la spital, doar asa, de control ca e data probabila a nasterii.
Nu stiu daca pot sa rezist pina in 08/08/08 ca mi se pare tareeee departe dar macar pina in 01/08/08. anaxena, cum e data asta pt nascut, ce spune numerologia?

Sun si Tecky, daca simtiti ca va pierdeti laptele, eu zic sa beti multeee lichide ( chiar si apa, ceai de frunze de zmeur, orice ceai, lapte...) si puneti si mai des copilul la sin. Sa mincati sanatos, multe proteine( ca-s importante acum), si sa va odihniti.

FELICITARI FETELOR CARE AU NASCUT ZILELE ASTEA!! SA AVETI BEBEI SANATOSI !!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

data e ok, dar trebuie sa fie o persoana foarte credincioasa, in orice ce face sa mearga cu Dumenzeu inainte
dc vrei data buna precum 08.08.08 este 27.07.2008 sau cea mai buna 28.07.2008

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dc pt stimularea lactatziei exista atatea pt mine sa nu mai produc asha mult ce exista?? ca am atatea canale infundate si eu tot scot 200-300 ml la o masa, asta dupa ce suge Maria!!la mine alaptatul dureaza minim o ora jumatate..si la cat trag de sfarcuri logic ca nu o sa se vindece niciodata, sanii sunt prea grei si ma dor la cat ii storc si imediat mi se infunda canalele si Maria nu le desfunda

CUM FAC SA NU MAI AM ATATA LAPTE??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Anaxena, uite mai jos cateva site-uri care pot sa te ajute un pic. Spune-mi te rog cum te descurci cu engleza, daca nu poti traduce iti traduc eu cele mai importante faze.

www.breastfeedingbasics.com/html/oversupply.shtml" target="_blank">http://www.breastfeedingbasics.com/html/oversupply.shtml
www.babycenter.com/0_hyperlactation-overabundant-milk-supply_8488.bc" target="_blank">http://www.babycenter.com/0_hyperlactation-overabundant-milk-supply_8488.bc

Din ce zic ei pe site-uri, trebuie sa oferi numai un san, timp de 10-15 min, in principiu sa-ti pacalesti corpul ca bb se intarca, bineinteles ca nu o sa o intarci ci ai sa ajungi in cateva saptamani sa speram sa produci numai cat are mititica nevoie. Renunta la pompa pt ca nu face altceva decat sa-ti pacaleasca corpul ca bb are nevoie de mai mult lapte sau nu mai goli sanul dupa ce papa fata, scoate numai atat lapte cat sa reduca presiunea din sani incercand sa reduci in acelasi timp cantitatea expresata treptat. Si bineinteles, daca nu faci asta deja, pune la congelator tot ce produci in plus. Ceai de salvie. Aaa si astia mai zic ca sa expresezi laptic INAINTE de a papa fata, cat sa reduci din flux, ceva de gen 50 ml de lapte de san de exemplu, apoi fata numai la un san, nu mai mult de 15 min. Si comprese reci dupa hranire.

Mai multe nici eu nu stiu sa-ti spun. Poate o alta solutie ar fi sa "sari" o masa doua si sa sa scoti cu mana sau pompa numai 100ml la o masa cat sa te lase sanii un pic, si sa-i dai fetei laptic in sticluta de la o expresare anterioara. Le alternezi si poate merge. E tot ideea de a pacalii corpul tau ca bb s-a intarcat intr-un fel. Stai fara grija ca nu o sa-ti pierzi laptele de tot daca reusesti sa gasesti un echilibru. O sa dureze ceva...dar daca perseverezi rezultatele trebuie sa apara.

Eu pe Sonia am alaptat-o pana la 16 luni si asa am intarcat-o, treptat. Am sarit mai intai o masa, apoi doua...etc. Mi-a luat 3 luni sa o intarct total dar nici probleme cu mastita nu am avut.

Laptele matern e bun in frigider normal pana la 24h din cate stiu eu, si in congelator pana la 3 luni.

Madalina, Sonia si 38+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Iar daca va intrebati ce face eu la 3:44 am aici treaza...am visat ca nasc si tot visez de vreo saptamana asta...ma apuca durerile in vis ma trezesc si dureri...iok Probabil cand o sa ma apuce n-o sa ma deranjez sa ma trezesc ... Si ca sa fie distractia completa mi s-au iritat hemoroizii iar, de stau cu creme si cremulete sa mai reduc din durere si discomfort (sorry pt prea multa info)

Madalina, Sonia si 38+ cu Julia Sara

Mergi la inceput