Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 19
ina C spune:
Ne rugam si noi pentru bebe Darius Andrei si parintii sai!
Fetelor, ia cineva NUTRINATAL pentru stimularea lactatiei?
Multumesc.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
ina C
39+
dia_filipas spune:
DOAMNE FiI ALATURI DE MICUTUL DARIUS SA TREACA CU BINE PESTE ORELE CRITICE SI SA FIE SANATOS!! 
BOBITAMICA FELICITARI!! SA-TI TRAIASCA PUIUTUL SI SA CREASCA MARE!! REFACERE RAPIDA!!
Vio nastere usoara!!!

Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
dma2007 spune:
am temp 37.1 in crestere, si ma simt super naspa
ce iau??????????
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
ankalaura spune:
PICA - pai e foarte simplu cu scoica... O pui in spate! Eu zic ca macar 10 luni sa il tii pe bebe in scoica. Scaunele pentru 9-18 kile au spatarul ridicat si adancitura pentru poponet mai mare, deci un bebe mic nu sta deloc bine acolo...
MONA - imi pare rau ca la voi e mai complicat cu Cris. Reactia lui este perfect normala, si cred ca te asteptai la ea.
La MADA e mai simplu, Ari e mica. La mine este tot simplu, Eliza si-a dorit ACUM un fratior sau o surioara. Apoi, Eliza mea e mai independenta, pe cand Cris este 100% dependent de tine, si este normal sa reactioneze mai puternic la "impartirea" ta... Eu zic sa luati masuri inca de pe acum. Ce masuri,...ei... asta e mai complicat.... s-au scris tone de carti despre asta, deci nu o sa ma apuc eu sa perorez... Sunt convinsa ca o sa le rezolvi tu pe toate ca doar esti fata desteapta. 
TIBERICA - eu zic sa astepti sa vedem ce zice Boti dupa ce merge maine la banca, ca sa fie totul clar... Desi inclin sa cred ca alt functionar de ghiseu va zice altfel decat cel de azi... dar mai bine sa astepti confirmarea Boticeleasca....
DIARUX - felicitari pentru stelute!
CEA MAI BUNA VESTE E CA BB DARIUS ESTE STABIL! Si DD o sa il ajute sa treaca cu bine peste cele 48 de ore critice! 
Anca mami de Eliza si Erika
mcoca spune:
dma, poti sa iei paracetamol 1g + vit C (pastile nu fructe sucuri). Sper sa-ti treaca repede!
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Tecky spune:
SUN cum a fost sa-i faci singura baita lui Thea?
Ankalaura ce frumoasa este poza cu cele 2 fete ale tale.
Doamne ajuta ca bb Darius sa depaseasca cu bine cele 48 de ore!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
Didi81 spune:
Dma, mie doctorul mi-a spus ca in timpul sarcinii temperaturile de pana la 37.5 nu sunt considerate febra ci sunt normale (mi-a spus asta atat ginecologul cat si medicul de familie) si sa iau eferalgan doar pentru temperaturi mai mari de 37.5
Didi
de Aida Maria
dma2007 spune:
problema e ca am o stare generala super naspa , ma doare capul si-mi vine sa vars, si micuta se misca non stop
l-am trimis pe sotu dupa lamaie sa-mi fac un ceai
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
diarux spune:
DMA eu cand am racit groaznic pe la 7 sapt, mi-a zis ginecoloaga sa iau paracetamol daca depasesc 38, maxim 3 pe zi . da paracetamol simplu, adik nu panadol sau alte din astea. si nu sinus.Iar doctoresa de familie mi-a prescris homeopate.
sper sa te simti mai bine. un ceai de lamaie cred ca te va mai linisti. bebelina se agita pt ca cred ca simte si ea ca nu esti bine.
sa treaca
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
turturica spune:
Seara buna, fetelor, intru si eu dupa oaresce pauza, in week-end am fost ocupata cu ultimele cumparaturi pentru bebe si un curs pre-natal, iar azi l-am sarbatorit pe sot.
Mi-a luat ceva vreme sa citesc paginile scrise, ma bucur ca au aparut vesti imbucuratoare legate de darius si ma rog si eu ca urmatoarele 2 zile sa treaca cu bine pentru micut.
dara, bine ai revenit acasa, ma bucur ca micuta denisa merge spre bine.
oana, cristina, sper sa se intoarca bebeii vostri pina la urma, mai incercati statul asta in 4 labe de care zicea marimar?
Apropo de marimar, a mai dat vreun semn de viata de cind zicea ca au aparut contractiile?
mada, anka, mariana, mi-a placut cum ati povestit de familiile voastre implinite. Of, de abia astept sa imi tin si eu bebelina in brate.
dia, ce nastere usoara ai avut, sper sa am si eu parte de asa ceva.
dma, sper sa-ti revii, si sotul meu e racit, dar refuza sa ia medicamente, e un capos si jumatate, bea doar ceaiuri si gata.
biri, ma bucur s-aud ca bebe toni e cumintel, im inchipui ca nu-i usor sa o impacati pe anna, e inca micuta, e normal sa fie geloasa.
vicky, felicitari pt micuta romanca, ce repede merge la voi. Eu m-am uitat azi pe site-ul consulatului romanesc din berna si ne trebuie o tona de acte pentru certificatul romanesc, va trebui sa legalizam certificatul elvetian, sa-i punem apostila de la haga, sa-i facem o traducere legalizata (de unde naiba gasesc traducator in romana aici nu stiu), sa dam o tona de declaratii, ce mai, birocratie in toata regula.
diarux, bine ai revenit, sa inteleg ca ati terminat cu treaba in apartament?
Noi (mai precis tata lu' bebe) sapam in continuare la camera bebelinei, cred ca o sa ajunga fata la majorat si tot nu terminam acolo. Are barbatu-meu la idei de decorat si aranjat, si-a cumparat lemne si i-a facut tot felul de dulapioare, acuma si-a mai cumparat placaje pe care vrea sa le decupeze dupa tot felul de forme de ursuleti, floricele si altele asemanatoare ca sa le punem pe pereti, etc, etc.
Ma bucur ca are ocupatie serile, dar mi-e ca ajunge sa se surmeneze in ritmul asta si io vreau sa-l am odihnit dupa ce-apare micuta ![]()
36+