Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
AnnaBaby spune:
Doamne ajuta-l pe bebe Darius sa se faca bine!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=6778104" target="_blank">could this be love
diarux spune:
am venit de la destrabalare!!!!am mancat, am baut, ma rog, unii mai mult, altii mai putin.
MONA, dragutza, poezica e postata inca de pe vremea cand te luptai cu necroza. am pus-o si pe forum si am sperat sa o citesti. nu stiam cand mai intri, ca intrai foarte rar pe atunci. dar am facut site-ul ala special cu poezici si are toata lumea absolut. (doar daca oi fi uitat eu pe cineva, dar nu cred, ca am numarat si parca tin minte ca iesea la numar!)deci 56 de pepenasi 56 de poezici!!! nu te-am uitat , sa stii!!! deci o gasesti acolo in dreptul numelui tau.
MADA multumim mult pentru urari. 
sa speram ca DARIUS e bine de acum!! sa dea DD sa se refaca!!!
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
mamaaaaaaaaaaaaaaa, am si eu doua stelutze!!!!
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
MARIANA
ms pt aprecierea de mai inainte.
am pus si pentru BOBITAMICA la poezici "dosarelul" personal.
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor
dana81 spune:

PT DARIUS, SI EU SIMT CA VA FI BINE, NU ARE CUM ALTFEL, DOAMNE AJUTA

VIO, nastere usoara!!!
Eu mi-am certat barbatu degeaba azi? I-am spus ca nu e in stare sa depuna niste bani, etc...era fff grabit sa plece in Vrancea si am zis ca ma fenteaza...deci din cardul lui de BANCPOSt poate transfera...asa am inteles nu? atunci maine...
37 si 
CLARA ANDREEA
AMR14 zile
oanasm spune:
Doame ajuta-l pe bb Darius! sunt sigura ca va trece cu bine peste aceste 48 de ore critice!
ma bucur ca s-a stabilit un cont..am inteles deci ca doar prin transfer se pot vira bani!?
felicitari tuturor proaspetelor mamici si bune venit pe lume pepenasilor! sa aveti parte de o viata frumoasa si plina de bucurii!
vio nastere usoara si o Mirunica sanatoasa si papacioasa iti doresc!
bun venit acasa mamicilor! asteptam pozici si povesti si sa va acomodati cat mai rapid la noul ritm!
na bun...am fost azi si noi la TNS pt prima data, totul bine..ma rog, tensiunea un pic mare, s-a uitat dr la picioare daca sunt umflate, dar nu sunt..la kg dar e ok..deci..a concluzionat ca s-a intamplat pur si simplu; peste o saptamana ne vedem din nou la TNS si eco..si sper ca bb se intoarce pana la final..desi asistenta a zis ca sansele sunt ff slabe sa se mai intoarca

Oana
34+ cu

o noua viata
filmuletz bb
AnnaBaby spune:
Diarux sa-ti fie de bine "destrabalarea" si la cat mai multe stelute!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=6778104" target="_blank">could this be love
M&M spune:
DOAMNE AJUTA-L PE DARIUS ANDREI SA TREACA PESTE ACESTE 48 DE ORE!!!
Cristina
36+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 28 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
ANNABABY sar'na!
cum mai merge treaba cu ariciul ciufulit???
Ruxandra
34+ si
Andrei Tudor