Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
dma2007 spune:
violeta nastere usoara!!!!!!!!!!

pt Darius!
M.A.
35s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
SunSmile spune:
Dara bun venit acasa! Ce ma bucur sa aud ca, in sfarsit, ati scapat de spital! Va fi bine micuta Denisa, stiu eu! Pupam fetele!
Bobita sa-ti traiasca Irinuca si sa fie sanatoasa tun. Sunteti si voi doua fete super puternice si DD n-o sa va lase!
Pica inca nu m-am gandit la scaun, pt ca e devreme. Stiu ca ai vrea sa-l vezi pe bebe dar momentan chiar n-ai cum sa iei scaun, pt ca bebe trebe sa stea in scoica. Cel putin pana va incepe sa stea in fundulet. Io stau langa Politehnica...
Ana bravooo!
Astazi o sa fim singurele la baitza, ca tati pleaca sa cinsteasca baietii. Ca totusi...are minunica de o luna si 5 zile....
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
mcoca spune:
Boti, da-mi te rog si mie codul BIC (codul de identificare al bancii) ca sa pot sa fac si eu un virament.
Anna nu te mai stresa. Bebeii sunt rezistenti, si adora sa stea pe afara. Oricum daca le e frig/cald tipa ca din gura de sarpe :).
Violeta, bafta multa!!!! Sper caq ai plecat deja la spital, ca e posibil sa mearga super repede. Eu din 3 contractii m-am dilat 6cm ...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
tiberica spune:
Anka si Boti multumesc de raspuns , aveti dreptate si imi pare rau de Camy...maine merg la banca.
Nu mai pot sa stau plange printesa , azi a fost mai agitata...
SunSmile spune:
Mesaj de la CAMY:
"Am iesit din operatie. Este stabil. Urmeaza 48 de ore critice. Va rog sa va rugati pentru Darius Andrei. Multumesc din suflet."
Doamne-Ajuta! TREBUIE sa fie bine! Trebuie!
Gini75 spune:
Boti, hai ca a venit al meu sot acasa si mi-a zis cum e la banca: cica nu poate depune numerar la ghiseu in acel cont ca nu e activata optiunea. Dar se poate face transfer din alt cont. Eu nu prea ma pricep la chestii din astea. Asa ca maine il trimit iar sa faca transfer din contul lui.
Ideea e ca nu te poti duce cu banii la ghiseu sa depui.
Gini
ariadnabr spune:
Hai puiut! Rezista pt mami si tati...Ajuta-l Doamne pe bb Darius! 

SunSmile, trasmite-i te rog lui Camy ca suntem toate aici un gand si ne rugam in continuare sa se faca puiul mic bine! 

Madalina, Sonia si 38+ cu Julia Sara
SunSmile spune:
I-am zis, Madalina! Si o sa ne rugam in continuare si Dumnezeu trebuie sa ne asculte. Ca El e Bun si iubeste copiii!
Nu stiu...eu am o stare de optimism acum. Simt cu adevarat ca va fi bine!