Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna fetelor,
Am reusit acum sa vb cu Camy,era destul de necajita,pasul 1 pt inimioara a fost trecut cu bine insa a aparut ceva la caput iarasi.Nu mi-a dat mai multe amanunte,n-am insistat ca nu era cazul si nici nr de cont n-am putut sa-i cer.Am rugat-o daca are mai de seara un pic de timp sa-mi de-a un bip sa o pot suna sa aflam mai multe.Atat mi-a zis ca e o problema din burtica,cea de la caput.Pe mine m-au lasat puterile.Daca mai aflu ceva va scriu..Sa ne rugam pt el.
38+

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am intrat sa o felicit pe Bubuleana pt. bebe Luca, sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.

Blueeyes2003, ai grija de tine, stai in patut, nastere usoara iti doresc.

Si vroiam si eu sa vad poze de Thea Patricia a lui Sun, dar nu se pot vedea. FA CEVA !!!!

Si am descoperit aicio irlandeza de-a mea , Ariadna, sarcina usoara si tie, unde nasti?A,gata am vazut la Coombe. i eu tot acolo am nascut , in ianuarie. Poti sa-mi trimiti PM dca vrei.

Poze de tot felul
Patricia Alexia - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mina, multumim de vestile legate de Darius!!!! NE rugam in continuare ca Dumenzeu sa il ajute sa treaca peste aceste momente de cumpana!!!

Violeta, felicitari mamicutzo!!! Sa fie sanatoasa Mirunica, cumintica si sa va aduca numai si numai bucurii!!! Refacere rapida!!!

Marina , sper ca esti deja la spital...Multa bafta!!!!

Eu nu prea am chef de nimic de cand cu vestea asta despre Darius...am o stare tare ciudata!!!

Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel

AMR 27 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

FELICITARI VIOLETA SI ANCA! SA VA TRAIASCA PUIUTII!

LA MULTI ANI KARINA

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

bietul Darius prin cvate mai trece. ptr el si ptr parintii lui, Da-le Doamne putere sa depaseasca momentele astea grele.

GABRIELA de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

O sa ma rog in continuare pt bb Darius!
Vio si Anca felicitari,sa va traiasca puiutii!
SUN mersi de sfaturile cu lactatia si ce mi-a placut cum ai descris dragostea ce i-o porti galustei tale.
Anaxena eu am pompa tip seringa de la Chicco si sunt foarte multumita de ea.La capat are o garnitura din silicon care protejeaza sanul.Nu ma doare deloc cand ma mulg in comparatie cu alaptatul.
Va pup!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

i'm back
alarma falsa.
col nu prea lung dar inchis, mi-au facut monitorizare si cik nu sunt contractii. doare doar pt ca apasa bebe din ce in ce mai tare. Ma bucur ca e alarma falsa dar totusi ma intreb cum or fi durerile adevarate daca eu acum nu ma pot ridica din pat?

_

36+ cu ANA SOFIA

AMR 14 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Felicitari noilor mamici,Vio si Anca,sa va traiasca prichindutele!!
Ma si eu pt bb darius,sa dea DD sa se intoarca cat mai curand acasa sanatos.

Danangie,o intrebare pt tine:cat mananca bb Alessio la o masa si cate mese are pe zi?
Ca eu sunt disperata,am impresia ca bb al meu mananca f mult;are 6-7 mese pe zi din care cel putin una de 150 ml,restul de 120 ml,
plus ca bea si cam 400 ml de ceai.Eu am luat ca indicator ce scrie pe cutiile de lapte praf,si acum in luna a 2a ar
trebui sa aiba 5 mese de cate 150 ml.Acum incerc sa ii dau la 4ore,desi el cam cere la 3-3 ore jumate.Ne-am dat porg peste cap toti.
Si nu prea stiu cum sa procedez pt ca mi-e frica sa ii dau f mult,pt ca e mancacios si uneori vomita jet si pe nas si pe gura.Cu Theo
nu am patit-o niciodata,dar ei i-am dat si san pana la 2 luni jum.
Intrebarea era pt tine pt ca stiu ca si tu ii dai formula.Daca celelate fete mai stiu cate ceva,va rog sa-mi spuneti si mie,chiar nu stiu
cum e mai bine sa-i dau mai mult(poate chiar prea mult) sau sa il las flamand.

Pupici la toata lumea

Andreea mami de Theona-Lucia(27.08.2002) si Flavius Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele, am ajuns si noi acasik. Suntem rupti de oboseala, io cel putin. Bb e bine dar inca nu s-a adaptat si plange din orice, crek ii trebe timp sa se obisnuiasca ca a schimbat locu. Acu sta tati cu el in brate ca a apucat sa adoarma si la cat e de obosit nu vrem sa-l trezim. Io ma lupt cu o tzatza care s-a facut pietroi ca am sfarcu mai scurt si nu a reusit Filip sa suga cum trebe de la ea si acu ma chinui s-o golesc ca sa nu fac mastita. Ufff greu e, ma masez de ceva timp si tot am noduli, poate imi dati ceva sfaturi. Mai nush ce sa fac, sa alaptez exclusiv la san deci n-am cantitatea necesara ca papa grasanu mult, sau sa completez cu formula. Asa am facut in spital si imi doarme legat vreo 4 ore. Am avut surpriza sa nu refuze sanu desi 2 zile a fost hranit cu bibe, ba chiar mai mult, el stia mai bine ca mine ce sa faca. Evident ca am facut si ceva rani dar la sanu bun s-a si vindecat desi nu am oprit alaptarea. Mi se pare tare complicat sa gasesc calea de mijloc da nu ma las.
Cu Camy am tot vorbit si io, saraca ma mir ca mai rezista. Doamne ajuta sa fie totu bine si Darius sa se faca bine
Pupici si ma intorc la muls.

bujo 40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gabriela tu mi-ai deschis album pe picasa? Ms tare mult

Bujo bine ai venit acasa, sa-ti traiasca bb Filip si sa fie sanatos!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput