mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello, hello, hello si de la mine. Iaca sunt fericita si libera Gataaa!!!!! am scapat de serviciu. DEsi cred ca o sa ma plictisesc acasa. Astazi am incheiat socotelilii, mi-am facut cererea de concediu de la 1 august, mai ramane doar sa duc medicalul dupa ce fac rost de el. Adica de joi in colo. Ma simt super usurata.
La mine in burta e o agitatie continua parca s-a trezit bebe la viata tare tare.

JOY, LA MULTI ANI

SA fi sanatoasa, fericita si sa te bucuri de un bebe sanatos si papcios

Mie azi-noapte mi-a fost super rau, am crezut ca o sa chem salvarea. M-a intepat/taiat (nu pot exprima exact) ceva jos in dreapta de am crezut ca se rupe ceva acolo. Trebuia sa ma ridic pt ca sa-mi treaca. Mi-a tras cu vreo 4-5 reprize dupa care am adormit si acum sunt ok. Undeva in zona ovarelor era oricum, o durere poate chiar gen CM dar mult mai ascutita. In fine.

I-am dat un mesaj lui Nocom dar nu am primit inca raspuns iar numarul lui clau nu-l gasesc . SPer sa fie bine si fac apel la ele sa ne dea un semn de viata. Ma intreb ce o face si teomaria cu problemutele ei, sper sa nu fi nascut si sa mai stea bebelina in burtica la mami ei.

Ancuta, ma gandesc la tine si ma rog sa fie totul bine.

Va dulce dulce pe toate fara exceptie. DE azi sunt la dispozitia

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI

AMR 55 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

ratonel

am patit si eu asta intr-o zi tot cu mana amortita durere in piept de fapt mai mult ca si cum as fi avut o caramida pe piept

si am fost la dr si aveam tensiunea mica.... dupa o suparare.
mi-a zis sa stau linistita si sa ma duc la un cardiolog doar asa... sa stau si mai linistita.

Hai ca poate nu-i nimic te-oi fi suparat cu cineva

Banu 24+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

telepatia functioneaza!

m-a sunat clau, sunt bine, amandoua, nu are net inca la noua casuta,
va transmite tuturor numai bine si va pupa pe toate!

Spera ca pana la sfarsitul saptamanii sa i se instaleze internetul.

fug la treaba si recuperez ce-ati scris la noapte, ca ne place sa "dormim" in fund

Vasile
25+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

banu,nu am fost deloc suparata....si nici acum nu sunt,...si am aceleasi simptome..
mi-a luat tenisunea...si culmea era super buna..vreo 11 cu nu stiu cat,...
pan la urma a zis ca oricum io-s f mica si sarcina mare....pe langa o eventuala problemuta la inima...
monica...si io am mai am dureri d-astea in special seara ...dar imi trec...dar nu stiu de la ce sunt.
fetelor,am o intrebare...infectia urinara la ce anliza apare....la sumarul de urina sau la urocultura?

carla,30+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

io's lesinata din cauza caldurii parca n-am putere nici sa stau in picioare:(
monica, felicitari pt incheierea socotelilor!!! abia astept si eu sa vina sept sa spun
ratonelu, imi pare rau pt problemele tale. tot mai mergi la scirbici? da' ce vrei statuie?!:)))

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ratonelu eu mi-am facut urocultura si asa mi-a iesit infectia.si chiar vrei statuie?Stai acasa cateva zile sa vezi daca tot asa te simti?

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

ratonel
atunci mai bine mergi la un cardiolog sa scapi de indoieli.

cu infectii urinare ... si eu am avut.

parca la sumarul de urina daca leucocitele ies in nr mare e semn de infectie iar la urocultura identifica microbul.

eu mai nou... ma apuc si fac sumarul de urina si in caz de leucocite multe fac si urocultura, e si mai ieftin sumar de urina biochimie plus sediment e 140 de mii... si urocultura vreo 3 sau 4 sute si mi-e lene sa ma duc la saptamana la medicul de familie sa-mi dea iar trimitere.
dar pt linistea ta fa-le pe amandoua
pupici

Banu 24+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

yupiiii AM primit mesaj de la Nocom. Au plecat la mare pt 8 zile dupa ce l-au sarbatorit pe Matei. Sunt foarte bine cu totii si ne pupa dulce

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI

AMR 54 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

nu vreasu sa-mi faca statuie....dar nu pot pleca asa...si mai e si o colega in co....etc...e mai complicat.....
eu mi-am facut urocultura si mi-a iesit negativ...
dar am tot snezatie de pipi si vad ca fac putintel.....
si ma gandeam sa-mi fac si sumarul de urina...

carla,30+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

ratonel

atunci bea mai multe lichide
nu conteaza daca nu ti-e sete .... forteaza-te un pic

multe dar nu lipton... eu stiu 1 litru de suc 1 de apa... sau ceai facut in casa....

Banu 24+ Salih

Mergi la inceput