mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 18
Banu2268 spune:
de la lipton .. cel putin mie imi dadea o stare de agitatie si de la ala verde cu menta dupa ce am baut mai mult am adormit pe la 2 noaptea.
asa ca apa plata sau suc adica din astea mai naturale mai bine sau ceai... de capsuni de zmeura
Banu
24+
Salih
Banu2268 spune:
aa tocmai mi-am adus aminte ca cel de afine e bun pentru rinichi
ceaiul de afine
Banu
24+
Salih
300 spune:
Va pup si va multumesc pentru incurjari.
Ratonelu e bine sa te menajezi putin, mai ales ca esti in luna mare si tu esti micuta. In legatua cu o posibila infectie, daca la urocultura nu a oiesit nimic, problema vine de la sarcina mare, care iti apasa pe vezica. Daca nu ai dureri cand mergi la baie, nu e cazuls a te ingrijorezi, e posibil de-acuma sa mergi si pentru cateva picaturi. De-ale gravideniei, si nu vorbeste gura fara mine, ci stiu de nenea dr.
. 
28+
fara nume
Nausica spune:
da, mai, si eu am baut ceai Lipton cu menta si Nedelcu a facut manifestatie la mine in burtica toata noaptea. am zis c-o las mai moale, desi ma uitasem la concentratia de ceai si era mica de tot.
asa ca azi mi-am facut un Mojito non-alcoolic (cu Kinley, lime, menta, zahar brun si gheata pisata) si a fost genial.
stie cineva contraindicatii la vreunul din ingrediente?
Nausica
26+ si bebe
Banu2268 spune:
eu nu stiu de nici o contraindicatie
dar daca ne-au dat stari ciudate mai bine sa nu bem sau cel mult un paharel nu?
Ori sa ne facem noi singurele ceaiuri sau apa plata...
oricum de baut lichide multe trebuie sa bem
Banu
24+
Salih
andreea_ada spune:
hello fetele...... scuzati absenta dar sunt tare ocupata ca ma pregatesc si eu sa inchei lucrurile pe aici pe la serv 

30s+ 
aly_c20 spune:
buna ziua si de la noi!
La multi ani, Joy! Sa fii sanatoasa si sa ai o nastere usoara!
Nausica, zicea cineva pe forum ca de la kinley poti avea contractii, ca are nu stiu ce substanta:D
31+
Sebi
http://md.lilypie.com/O77np3.png
Banu2268 spune:
fetelor hai ca eu ies putin
ma duc sa fac un ghiveci de legume si un pilav....
cine vrea il poftesc la masa
pupici
Banu
24+
Salih