mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Banu2268
eva
ce nu-i adevarat?
cu totii o stim chiar daca vrem sau nu sa recunoastem ca bucurestiul cred ca e cel mai murdar oras din toata romania si cu cei mai multi nebuni
Banu24+
Salih
Draga mea, eu nu zisesem nimic, acum ca ma intrebi, iata parerea mea. Eu sunt bucuresteanca din tata in fiu, strabunicul a venit in Buc din Rucar-Bran. Si da, traversez la zebra!
Te contrazici, nu stiu cine e necivilizat, tu ai zis singurica ca e o adunatura din toata tara aici, asa ca nu stiu la care "bucurestean" te referi.
In alta ordine de idei, asa e orice metropola! Ma rog, Bucurestiul e micutz, nu prea vorbim de metropola, dar e capitala. Dar tu ai vazut Parisul? Dar Roma? Acolo sa vezi mizerie, dupa aceea comentam!
Eu sunt de parere ca acel caruia nu ii place Bucurestiul sa plece la el acasa. E logic asa! Si eu il vad imputit, plin de colocatari, dar...unde sa ma duc? Chiar nu am unde merge, nu am familie in alta parte! Aici ma trage ata, stii cum e, mi-e dor de fiecare data de Bucuresti, aici e acasa!
Asta e ca faza cu cei care comenteaza calitatea programelor TV in loc sa schimbe programul sau sa citeasca o carte!
Gresesc?
Din pacate toata tara asta e plina de mizerie, singura zona a tarii unde ma simt pe alta planeta e Ardealul. De fiecare data la Cluj innebunesc ce civilizati sunt, cum circula in trafic, cum se parcheaza civilizat, cum se blocheaza cu adevarat masinile parcate alandala, ce curati sunt, ma rog...alta lume! Nu mai vb de orasele mici din Ardeal ce curate sunt. Ma impresioneaza si pe mine si pe sotzul meu. Si culmea, clujenii nu se stabilesc in Bucuresti. De ce oare?
Nu voi insista ca sunt offtopic, dar nu mai manifesta asa vehement unele idei, unii suntem din Bucuresti din secunda 1, avem aici amintiri si tot familionul, si nu ne place sa auzim ca ne faci tu imputiti si nebuni, desi tot tu vii si spui ca necivilzati sunt aia din adunatura! Ma rog! Mai moale, ca dai prea tare!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](ilovey.gif)
Atat mai este pana vine
![](copilas.gif)
![](batetoba.gif)
![](batetoba.gif)
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Muuh spune:
Eu am facut epidurala. Si mi-am cumparat singura trusa (la recomandarea doctorului) si am avut timp suficient sa studiez tot ce avea prin ea. Da acul e mai maricel dar esti oricum amortit cand ti-l baga si stai intr-o pozitie anume (covrig sau fetus cum va e mai usor sa va imaginati) care favorizeaza introducerea lui in locul unde oricum nu simti nimic. Da nu e o placere sa mergi pe la spital dar tineti minte ca maternitatea nu este un loc pentru oamenii bolnavi ci unul in care nenumarate familii devin fericite. Si inca ceva epidurala este optionala atat la cezariana cat si la nasterea naturala.
musette pentru linistea dar si nelinistea ta. La Elias nu sunt minoritati sau daca sunt iti va fi greu sa iti dai seama. Copii nu mai stau cu mamele in salon sau cel putin in aprilie nu mai aveau voie sa stea. Si toti poarta o bratara la mana si la alaptat ti-l pune asistenta in brate care in prealabil ii verifica tie si lui bratara.
Miruna 32+ si Alexei (13.07.2006)
Banu2268 spune:
daca citeai mai atent vedeai ca eu am spus majoritatea nu toti, in nici un caz despre tine care nici nu te cunosc. in fine daca asa ai simtit asta e....
Pacat c-ai luat-o asa personal ca si cum am zis ca EVA e nu stiu cum si pe dincolo....
si nu ma costa absolut nimic sa apas pe un buton la telecomanda si sa schimb daca nu-mi place ce vad, pe cand cu mutatul da.
Banu 24+
Salih
Banu2268 spune:
si am mai uitat ceva .....
aici e la mine acasa sunt nascuta si crescuta in bucuresti de la 6 ani. Asa ca n-am unde sa plec, dar totusi pot sa admir celelalte orase unde oamenii sunt civilizati ca pe aici nu sunt DAR REPET NU TOTI INTRA IN ACEASTA CATEGORIE!!!!!
Banu 24+
Salih
sanziana27 spune:
Ne-am intors si noi din plimbari si azi am expediat copilul la mama si parca sunt bagata in priza, spal, calc, fac curat, asta e...
Felicitari Claudia, sa traiasca micuta Lucia, sa fie cuminte, mancacioasa si norocoasa iar tie refacere rapida si te asteptam cu povestea nasterii. M-au trecut fiorii cand am vazut ca ai nascut asa de repede!
Vad ca sunteti tot la capitolul pregatiri si cumparaturi. Mai trebuiesa dau si eu comnada sau sa cumparam un dulap si un carucior duo. 28+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui Muuh
Eva super imaginile. Stiu ca nu e o consolare dar iti va lipsi teribil burtica si poate cine stie te va indemna la BB2 sau poate chiar 3 numai de dragul de a mai trai aceste senzatii.
Miruna,
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Tu cand te-ai obisnuit cu ideea de burtica goala, imediat sau dupa ceva vreme? Dar voi mamicilor?
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](ilovey.gif)
Atat mai este pana vine
![](copilas.gif)
![](batetoba.gif)
![](batetoba.gif)
POZE
VIDEOS LUCA!!!
sanziana27 spune:
Banu merci!
Eva am mai scris Dragos a miscat foarte putin la mine in burtica, de burtica eu am scapat intr-o saptamana (a si fost mica) si nu am avut nostalgia burticii! In schimb dorinta de a avea 2 copii a fost prezenta tot timpul si acum imi doresc asa de mult sa-i vad pe amandoi acasa si sa am grija de ei! 28+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
ratonelu spune:
va pup si eu,
tocmai am mancat o salata cu branza si painica.
n-am mai intrat de vienri c-am fost plecata la munte cu soata in rest...azi noapte am fost al filantropia ca ma sufocam,durere in dreptul inimii,mana stanga amortita si nu puteam sta nici in picioare...ameteala tremur etc....
acolo au zis ca bebe e bine....de urgenta la cardiologie la Floreasca..
acolo au zis ca s-ar putea sa am ceva la inima dar nu-mi pot face investigatii ca sunt gravida.....mi-au gaurit fundu cu 2injectii....si asta a fost tot...
am mai pierdut si orele de somn...ma rog,de parca as fi putut sa dorm...
acum ma simt la fel..sunt la birou....ma sufoc....imi vine ameteala....sutn o leguma.
bebelusu in schimb ...e sanatos...col'lung si inchis'ca sa-l citesc pe medicu de aseara...
desi ...saracutu bebe....pt ca-mi e rau...e asa de agitaaaaatttt....
va pup....si citec din urma.....ca am ramas codasa
carla,30+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
angelynna82 spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaFquote:
citat din mesajul lui Muuh
Eva super imaginile. Stiu ca nu e o consolare dar iti va lipsi teribil burtica si poate cine stie te va indemna la BB2 sau poate chiar 3 numai de dragul de a mai trai aceste senzatii.
Miruna,. Sunt constienta ca imi va lipsi agitatia din burtica, ma bucur ca mai sunt doua luni sa profit! Ma gandesc deja ce senzatie de vid voi simti atunci dupa nastere, cred ca din reflex ma voi pipai pe burtica sa vad ce face puiul? Plus ca eu acum ii zic "Buna dimineatza, mami! Ai dormit bine?", asta vorbind cu burtica! Atunci voi zice direct puiului dar parca vad ca voi mai avea impulsuri sa vorbesc cu...burtica!!!!
Tu cand te-ai obisnuit cu ideea de burtica goala, imediat sau dupa ceva vreme? Dar voi mamicilor?31+
LUCA
![]()
Atat mai este pana vine!!!!
AMR 61 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
Eva
![](pupic.gif)
![](inlove.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Bebe
Eco