mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Nausica spune:
Banu2268 si pentru cine (din Bucuresti) ar mai putea fi interesata: eu ma duc la cursuri de pregatire pentru nastere la www.activecenter.ro/" target="_blank">Active Center.
Pentru cursul de pregatire pentru nastere se formeaza grupe. Urmatoarea grupa incepe la 7 august. Cursul are 7 sedinte si costa 630 RON. Se poate achita si cu sedinta, caz in care sedinta costa 100 RON. Din cite am inteles, cursul acesta este joi de la 19:00.
Eu ma duc si la gimnastica. Abonamentul de 10 sedinte costa 300 RON. Martea se face aerobic pentru gravide, iar joia se face stretching si gimnastica posturala - ambele de la 18:00.
Mai exista un curs (eu inca nu m-am hotarit daca o sa ma duc sau nu) care se cheama "Bun venit bebe". Acesta este asistat de un pediatru si am inteles ca te invata despre alaptare, baia si masajul bebelusului si tehnici de prim ajutor. N-am retinut cite sedinte sint si cit costa, o sa va spun miine seara. La fel, se formeaza grupe.
In alta ordine de idei, am gasit la "Nasterea unei stele" acest topic nou: Nasterea - no more glossy stories. Mie mi s-a parut foarte interesant si util.
Nausica26+ si bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
denisa.g spune:
Bitza2008 - multa sanatate la amandoua si sa-si revina rapid noua mamaica.
M-a sunat ieri nasa mea ca gasise la Carefour Ploiesti carucior cum vreau eu de la Chicco ( cel cu 3 piese ) – in mod normal e 20 de mil dar era la promotie cu 13. mil. Si s-a dus sa-l ia dar un mai aveau decat unul, cel expus si era desfacut, un mai era in folie. M-am cam ofticat dar asta e. Poate mai gasesc daca un il iau de pe net. 32 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Banu si Dya, apropo de temerile voastre.
Daca ma hotarasc sa nasc la Euroclinic e foarte posibil ca nici eu sa nu am medicul care m-a urmarit toata sarcina. Mi s-a spus ca e posibil sa nasc oricand dupa 17 sept, iar dr e plecata intre 20 si 28 sept din tara....si daca merg pe ideea de a naste acolo o sa ma duc la un dr pe care mi-l va recomanda ea. Chiar daca poate nu ma va vedea decat maxim o data inainte.
Si teama de nastere si alte proceduri asemenea...noua ne-a aratat la curs un kit de epidurala.Nu arata asa inspaimantator. Si cum am facut si operatie de apendicita si scoaterea unui ovar cu tot cu un chist (de fapt a unui chist cu tot cu ovar) si pentru asta am trecut prin doua operatii cu anestezie generala la mai putin de o saptamana una de alta, nu cred ca o fi dracul asa de negru. Plus ca indiferent ce suportam, faptul ca vom avea acel bebe in brate sunt convinsa ca o sa ne faca sa uitam de toate durerile. 29+
bebe David
Banu2268 spune:
tzitziri...
eu n-am vazut cum arata cutia sau cum se cheama eu am vazut decat acul si exact cum i-l infingea in spate
si era un ac mare!! si gros iar prima data te intepa cu un ac mic cred ca aia era asa o anestezie locala dupa cum mi-a spus si o prietena care a nascut recent.
mi s-a parut infiorator acul ala mare si gros... iar eu nu m-am internat niciodata in spital. am o groaza si o frica imensa de spitale. eu inainte nu ma puteam duce nici in vizita la cineva la spital ca ma lua cu lesin, stare de caldura si ameteala, ma faceam rosie la fata... si plecam urgent!
acu ce ma fac?
Banu 24+
Salih
CD27 spune:
denisa, dar caruciorul de care zici tu 3 in 1 se gaseste pe la cora cu 10 mil si la carrefour am vazut 12 mil (niste culori mai vii ce-i drept)
Off...ma mananca mana sa mai dau o comanda la redoute, sa iau si eu caruselul ca vad ca e si transportul ieftin de tot
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Banu,
uite http://www.grazy-price.ro/anestezie_regionala.html - ca prima de aici arata ce am vazut eu. Si nu e asa de mare si inspaimantator acul ala..adica uita-te la comparatia cu seringa.Si acel ac sigur nu e cel pentru 'amortirea zonei'....e acul principal (pentru ca in functie de gradatiile de pe el se stie cat sa se introduce in coloana.
Eu zic sa nu te gandesti..si cand te duci la spital sa nu te uiti atat in jur....face rau la psihic 29+
bebe David
Codruta27 spune:
Intru si eu si reactionez cu efect intarziat!!!
Sa ne traiasca primul bebelus! Claudia, sa fiti sanatoase si sa veniti cat mai repede acasa sa ne povestesti cum a fost! Lucia, Bine ai venit! Sa fii snatoasa, norocoas, frumoasa si sa ai parte numai de bucurii! Coplesitor de emotionant!
Pup toate burticile! Fug sa recuperez!29+
Vlad
Bebe mic
Muuh spune:
tzitziri eu ma refeream la doicile de acum un secol pe care nu le verifica nimeni decat ochiometric. Iti intelege frica, eu nu o resimt de nici un fel dar las-o deoparte. Cazurile de genul asta sunt rare.
Euroclinic vs Giulesti - daca si numai daca esti in pericol sa nasti prematur sau apar alte probleme care iti dau de gandit pune-ti problema sa mergi direct la Giulesti (alaturi de Polizu are cea mai buna sectie de prematuri) daca nu si Euroclinic este o optiune foarte buna. Da, de acum incolo vom lua decizii pentru noi si copii nostri dar nu trebuie sa punem doar raul in fata pentru ca vom ajunge sa fim mult prea stresate si asta ne va face viata un chin.
Eva super imaginile. Stiu ca nu e o consolare dar iti va lipsi teribil burtica si poate cine stie te va indemna la BB2 sau poate chiar 3 numai de dragul de a mai trai aceste senzatii.
Miruna 32+ si Alexei (13.07.2006)
Banu2268 spune:
cd27
ma uit acum pe site la redoute
dar nu are si in engleza??????/ ca eu nu stiu franceza si mi-e cam greu
tu ai mai comandat de acolo? cat e transportul? adica aproximativ
Banu 24+
Salih