mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Banu2268 spune:
A si in legatura cu cursurile astea de pregatire
In bucuresti a mai fost cineva>??????
Poate-mi povesteste si mine cineva
mersi
Banu 24+
Salih
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bitza2008 spune:
Banu, eu am auzit si bune si rele, ca peste tot de altfel!Maternitatea e renovata in mare parte, dr mea are saloane super ok, personalul mixt, adica sunt care isi fac datoria fara sa astepte si sunt si care asteapta impulsionate sa-si faca datoria!!
O prietena zicea ca a nascut cu dr de garda, si n-a dat nimanui nimic, ea e genul contra spaga si a zis ca totul a fost ok, au mai fost unele asistente care se lasau asteptate si rugate dar pana la urma isi faceau treaba.
Oricum, va voi povesti eu;miercuri eu fac 34 sapt deci peste 3-4 sapt pot naste la termen!!oau...cum suna!!si mai am atatea de facut!!33+
LUCAS
AMR 7 saptamani!!!
Banu2268 spune:
da ma gandeam ca eu un pic altfel
mamaia e de la roman.. asa ca stiu eu cum e Moldova chiar daca unii fac glume.....
totusi lume civilizata e peste tot cu mici exceptii sa zic in afara de bucuresti
Matusa mea zice ca la Bucuresti e adunatura de oameni nebuni veniti de prin toate locurile tarii. Eu cand am fost in Roman in oras am fost surprinsa sa vad ca desi oraselul e mic toata lumea traverseaza pe zebra si pe culoarea verde!!!!!!! Cati dintre bucuresteni fac asta? Nici eu macar...
E asa o diferenta ... si in ploiesti daca te duci... lume civilizata
la noi chiar ca e de horror nu zic de toata lumea dar majoritatea,,,,,...............
Banu 24+
Salih
bitza2008 spune:
Apropos de diferente!Ieri ne-am plimbat pe pietonalul de aici din oras care e renovat si arata super cu muuulte flori. Era f multa lume si toti se fereau sa imi faca mie loc...chiar m-am mirat, ca in Olanda nu e nimeni atent, toti merg fara sa se uite pe unde si dak nu ma feream eu, ei se izbeau in mine..bine,fara intentie, asa sunt ei aerieni..poate de la!!
Oricum, BAnu, aici preturile in spitale sunt mult mai mici ca in Bucuresti!Dar, stai linistita ca totul va fi bine!!Toate vom avea nasteri fara pb fie in Moldova fie in Bucuresti sau oriunde!!33+
LUCAS
AMR 7 saptamani!!!
laureta spune:
Eu m am apucat sa fac ordine prin casa ca pe Inisa am duso la gradi asa ca pot sa ma misc si eu mai lejer.
M am programat si la Iosup la echo pe 7 august, mai e cineva atunci?
Saptamana asta ajung si la doctorita la verificat colul
La multi ani Joy!
Eva sa iti traiasca micul fotbalist, ai o burtica tare frumusica
gargaritza esti tinerica foc si ai o burtica frumoasa
Bitza sa vii cu vesti bune de la doctorita Sa iti traiasca nepotica
Ancule si tu mergi la doctor? Daca da iti tin pumni stransi stransi
Moni ai aflat ceva de Nocom si clau_geo?
khristin super ce de cumparaturi, felicitari pt semnatura
Marie bine ai revenit
Laureta bb2 31+ si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Banu2268 spune:
Eu m-am mirat ca in roman nu erau gunoaie aruncate peste tot si tigari si praf...
eu am crescut la bunica pana la 6 ani asa ca m-am tot plimbar prin roman dar diferentele le-am vazut mai tarziu.......
Degeab rad unii de moldoveni mai ales aici in bucuresti. Adica uscaturi sunt peste tot dar la capitolul civilizatie si curatenie noi suntem ultimii cred........
Sper sa fie totul bine acum cand va aud pe voi care nasteti in august si dr pleaca.... ma gandesc ce bine de mine ca-s in noiembrie nimeni nu-si ia concediu in noiembrie nu>?>
Sper din tot sufletul sa fie totul bine desi mor de frica.. vreau normal cu epidurala...
Nu va spun ca paranoia mea nu m-a lasat si am cautat filmulte pe net despre cum se face o epidurala si am si vazut!! groaznic,,....
Banu 24+
Salih
Banu2268 spune:
Eu m-am mirat ca in roman nu erau gunoaie aruncate peste tot si tigari si praf...
eu am crescut la bunica pana la 6 ani asa ca m-am tot plimbar prin roman dar diferentele le-am vazut mai tarziu.......
Degeab rad unii de moldoveni mai ales aici in bucuresti. Adica uscaturi sunt peste tot dar la capitolul civilizatie si curatenie noi suntem ultimii cred........
Sper sa fie totul bine acum cand va aud pe voi care nasteti in august si dr pleaca.... ma gandesc ce bine de mine ca-s in noiembrie nimeni nu-si ia concediu in noiembrie nu>?>
Sper din tot sufletul sa fie totul bine desi mor de frica.. vreau normal cu epidurala...
Nu va spun ca paranoia mea nu m-a lasat si am cautat filmulte pe net despre cum se face o epidurala si am si vazut!! groaznic,,....
Banu 24+
Salih
denisa.g spune:
Buna fetele!!
La multi ani Joy!! Numai bucurii , sanatate si nastere usoara.
Am vazut ca s-a nascut primul bobocel. ClaudiaH – sa-ti traiasca Lucia!! Sa fiti sanatoase si numai de bine sa auzim.
Corrina, Freshanana – voi stabiliti si doar sa ma anuntati cand.Eu nu am program de obicei.
Monica, Kristin,Eva – feliictari pt cumparaturi. Ati luat lucrusoare asa frumoase. Bebeii vostri sa le foloseasca sanatosi. Monica - sa-ti traiasca finuta.
Anca – asteptam vesti bune
Bitza 2008 – sa-ti traiasca nepoata
Babitza – fel pt semnatura 32 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
bitza2008 spune:
Noroc de Laureta ca mi-am amintit!,
Anca,Doamne ajuta sa vii cu cele mai bune vesti de la dr!!
denisa, sar'na!Tocmai am vorbit cu fratemiu..astazi se externeaza fetele din spital!!Cumnatamea a facut vergeturi si s-a scarpinat si are niste rani pe burta si picioare...merge la dermasto sa o ajute!33+
LUCAS
AMR 7 saptamani!!!
Banu2268 spune:
eva
ce nu-i adevarat?
cu totii o stim chiar daca vrem sau nu sa recunoastem ca bucurestiul cred ca e cel mai murdar oras din toata romania si cu cei mai multi nebuni
Banu 24+
Salih