Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)
Raspunsuri - Pagina 8
dandusa spune:
quote:
citat din mesajul lui ruxandra_sb
Aveti grija de voi; eu iau o pauza.
asa...ia o pauza ca ai transpirat scriind ,saraca de tine...

Mamica stralucitoare
25+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
danita spune:
Donia, vecina noastra de oras ;) , noi suntem la pachetul nr 3 de plastelina si iti pot spune ca sunt experta in facut crocodili :)) - asta imi cere :) . el face "minge uibi" adika minge de rugby si ramee lungi :)) . am experimentat si pe cea care se intareste si e la fel de interesanta , acolo catzelul conduce detasat la forme ;) . Ai dreptate cu cartile.... extrem de scumpe ...dar...
ieri am fost la ziua unui copil si a fost un animator un pirat . aseara m-a innebunit sa "tunam piratu, hai casa!" adika sa sunam piratul sa vina acasa la noi .....
pupici de la noi !
D
dandusa spune:
Donia,
am visat eu...sau chiar ai scris ca Roxana citeste 15 carti in 3 saptamani?
eee,daca-i real jur ca m-a luat de departeeeeee,adica ultima carte pe care am inceput s-o citesc a fost acum 3 ani...
si cred ca avea vreo 200 de pag...,nu-ti spun cand am terminat-o...sau daca am terminat-o...![]()
intre timp mi-am mai luat vreo 3 cu psihologia copilului...ce sa zic...,daca as sta sa leg paginile citite de prin toate...,imi iese sigur o carte...,se pune?
Laura,
zici ca Dani miroase copaci?scump tareeeee
ma bucur ca mancati...tineti-o tot asa
Mamica stralucitoare
25+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dianocica spune:
laura de mult ma tin sa-ti zic, lintea are fier, dar conteaza mai mult cu ce il mananci, adica in loc sa incerci sa cresti cant de mancare bogata in fier, mai bine o [pui cumva sa se asimileze mai bine. incerc sa caut un link, bazaie ma pe mess sa nu uit
acs ....
am uitat complet. dar complet. am bagat nr in menorie si...asta a fost...mii de scuze, promit ca ma revansez eu cumva. uf, sunt tare varza zilele astea :(
si voiam sa va zic ceva de maxima importanta :). in we in herastrau am dat nas in nas cu o minune de blondutz, cu niste ochi naucitori, finutz si retras ...cam ca d al meu :). era tuodr al shoshicai. o minune de baietel, trebuie sa mai planuim niste intalniri (daca nu uit iar//
)
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Dia1609 spune:
quote:
citat din mesajul lui dianarus78
no dia acum am ajuns la mesajul cu patania cu kk cel incapatanat. doamne ajuta sa nu mai treceti ever prin asta. ce sfat ti-a dat pt reglarea digestiei? ca daca din alimentatie nu se poate, cum faceti? oarecum am acelasi gand, sa-i refac flora intestinala dupa varsaturi si kk gelatina… deocamdata pare sa reactioneze ok doar din alimentatie, dar stiu si eu…
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
a treia oara scriu mes asta

din pacate nu pot zice ca s-a reglat... adica face cam la 2 zile cu ajutorul duphalacului (lactuloza, asta e ajutorul medicamentos recomandat de dr), dar macar nu se mai chinuie atata si nu mai sufera asa ca atunci. sper sa nu mai treaca vreodata prin ce a trecut, ca a fost un chin ingrozitor, nu mi-as fi imaginat
. incercam sa ajungem la zile mai bune cu duphalac si dieta/// a avut chiar 2 zile consecutive in care a facut kk fara duphalac, dar din pacate nu s-a mai repetat... incetul cu incetul sper ca vom avea mai multe zile din astea, si o sa renuntam la duphalac... si sper sa fie cat de curand, ca deja s-a saturat de dieta de constipati, numai cand vede fructe tipa ' nu manci aia'... of, dr zice ca e de la enteroviroza aia nasoala care i-a afectat f tare sist digestiv... si ca probabil in turcia i-au dat ceva medicamente prin perfuzie impotriva diareei care au cauzat dezechilibrul asta (eu personal nu cred asta, ca ne-au spus de fiecare data ce-i puneau in perfuzie, si in plus, pe fisa de externare si pe nota de plata sunt trecute absolut toate medicamentele.) am vazut ca si voi ati patit-o nasol cu enteroviroza. bine ca si-a revenit marc rpd dupa perfuzie (ca si oana ). vezi ca exista ceva medicamente care se dau pt refacerea florei dupa enteroviroze din astea, pe ada a bebinutei au ajutat-o: ecoflorina si kreon, intereseaza-te dc i le poti da lui marc ( au fost recomandate si sotilor nostri care au facut enteroviroza acasa, de catre un dr de la sp de boli infectioase. eu nu i-am mai dat oanei, ca am considerat ca e ok, nici nu mi-am pus problema. dar acum ma gandesc ca ar fi ajutat-o)

asiza spune:
Repede, repede din ce-mi amintesc...
Laura, atat de frumos ai povestit de Dani!!! 
Ruxandra, minunate pozele, am simtit linistea, am mirosit marea, scoicile, natura, excelent!!!! Taaaareeee as mai avea si eu nevoie de o astfel de iesire...Sa te intorci repede, repede ca deja mi-e dor de tine! 
Donia, cum adik nu mai pui poze de la Marineland???!!! Acuma ca-s Marineland-addicted, te dai la fund, 'ai????![]()
Ktrinel, ma bucur ca ati petrecut asa frumos la Zoo...mi-ai amintit de London Zoo, unde era la fel de minunat, mai putin piscinele care lipseau...asteptam pozeeeeeeeee, musai, musai 
Lacramioara, sper ca e mai bine Stefy...sa ne dai vesti! Super frumoase pozele! 
Acs, 
Danita, ce fel de plastilina ii iei lui P si de unde?
Sigur am uitat ceva...Scuzati inca odata absenta, dar e motivata...cautam apartament si umblam de ne sar calcaiele...ametita m-am intors acasa azi!
Va pup. Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dia1609 spune:
donia, si noi suntem super experti in plastelina (toti 3
). lucram cu ea de vreo juma de an, si numai la inceput a bagat in gura. de curiozitate. si acum ocazional, cand primeste una noua, ii mai verifica textura in gura
. dar ii place super mult, am ajunms la performanta ca zielel trecute a stat o ora la masuta ei si s-a jucat singurica cu plastelina, facea niste forme si venea sa-mi arate " ute mama, mecu" sau "ute, pisica", "ute, bila". (acu sa nu va inchipuiti ca face melcul sau pisica
, face niste forme care ei i se par ca semana cu melcu sau pisica - si uneori, melcul chiar seamana
) si tot asa. am murit de dragul ei. dupa o ora, s-a ridicat de la masa, a bagat plastelina in borcanele (ca i-am explicat ca se usuca altfel), a venit sa le pun eu capacul si a concluzionat "gata, hai"
. si dc tot suntem la capitolul plastelina, va recomand cea mai buna plastelina ever: play doh cu caluti in borcanele {
si
lui chinico care ne-a facut cadou prima tura de plastelina play doh). absolut senzationala, nu se compara cu nici una din cele care mai sunt pe piata, nu e lipicioasa, culori excelente, se amesteca f omogen, nu tb framantata ca sa poti lucra cu ea, ca e destul de moale si f usor manevrabila, chiar si pt degetele micute :)
Dia1609 spune:
ktrinel, ma bucur ca ati petrecut o zi asa frumoasa la zoo... hai pune poze ca vreu sa va vad asa fericiti 
laura, imi place tare mult ce pove tu de dani. niste poze? ![]()
iulia_stefi, cum ami e stefi? ati ajuns pe antibiotic din nou? of, saracuta, cum le-a tot facut una dupa alta 
Teutz spune:
Donia, pupam minunile de la tine din gradina! Idei de jocuri: dansam, cantam, ne uitam pe carticele si povestim ce si cum, desenam, ne jucam cu animalele de plastic (facem diverse scenarii), ne uitam pe balcon la masini, oameni, catei… Alexia se mai joaca si singura. Daca ii dau voie sa scoata oalele si cratitile din dulap si ii mai dau si cateva fructe si legume, n-am treaba cu ea o ora-doua. Le muta de colo-colo, face diverse combinatii… O sa incercam si noi plastelina. 
Danutz, eu nu o dau pe Alexia cu vreo crema impotriva tantarilor. Din fericire n-am avut probleme cu tantarii pana acum. 
Iulia, of, saracuta Stefy, iar cu febra! Multa sanatate! Am admirat micuta fasneata in poze, dulce foc!
Kikineata, un pupic dulce si apasat pentru Garga vorbareata!
Dianarus, slava domnului ca acum sunt bine baietii! Prin ce-ati trecut iar! Sanatate multa!
Lory32, Deliuta este o scumpete de fetita!
Ruxandra, sa va fie de bine vacanta in doi! N-am reusit sa vad pozele, ca le-ai scos de pe public!
Sper ca pauza o iei pentru ca plecati din nou pe la munte, pe la mare!!! Te asteptam repede inapoi! 
Ktrinel, super de super gradina zoologica de la voi! De-abia astept sa vad si poze!
Acs 

pentru o mamica minunata si trei bursucei cuminti si frumosi!
Asiza, bafta la gasit apartament! Cadou pentru copil de 4 ani: jucarii alese la fata locului, gen papusa cu ceva accesorii (daca e pt o fetita) sau masinuta, robotel (daca e pt un baietel).
Laura, foarte frumos ai povestit de Dani!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
roxanica2006 spune:
Buna sara, dragi fete!! 
Suntem si noi pe-aici, sanatosi , voinici, voiosi! Am pus cateva poze noi . Hai, va mai amintiti de noi???Spuneti ca daaaaaaa!
Ruxandra, n-am apucat sa vad pozele voastre din Rai, hai, intoarce-te din pauza si ajuta-ma! 

Danduso, esti ne-mai-po-me-ni-ta!Sa traiasca famelia matale! 

ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu