Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

dianarus, bine ati revenit, Doamne ajuta sa fie bine de acum! Macar in spital s-au purtat omeneste cu voi, sunt conditii bune?

Ktrinel, ce zi faina ati avut, de abia astept pozele. Nu iei la schimb o zi de ploaie?

ruxandra, chiar ca m-am simtit ca pe plaja uitandu-ma la poze... si ma bucur pentru tine, ca ai avut parte de toata relaxarea de care ai scris!
Apropos, in coltul ala de rai erati ca Adam si Eva? Inainte sa guste din pomul cunoasterii?
Eu... insa nu as putea fara copii... oriunde merg, parca ii aud, intorc capul dupa ei, daca nu ii vad langa mine simt un inceput de panica, uit ca am plecat fara ei de acasa ... Hai sa zic ca rezist vreo 2-3 ore, dar apoi ma simt asa... fara rost... parca sunt ne-intreaga (care o fi antonimul lui intreaga?)
Insa in acelasi timp inteleg ca pentru unele familii timpul asta in doi e necesar. Noi acum suntem mai ok "in patru"... poate unde noi am si fost "in doi" timp de 7 ani, pana cand am avut-o pe Roxana, am bagat in aia 7 ani cat s-a putut de mult Ca din cauza concediilor atat de faine la malul marii tot amanam copilul, hai inca un concediu, si inca unul, si inca unul... si cand ne-am facut arhi-plinul am simtit nevoia pentru un al treilea in ecuatie.

iulia-stefy, ma uitam la poze ce frumos s-a jucat Stefy in parc, imi pare rau ca iar e bolnavioara! Poate reuseste sa se faca bine fara antibiotic tura asta, ca parca a tot luat, dupa cate tin eu minte. Multa sanatate pentru amandoua!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

donia, asta a fost sambata,.. ca duminica ne-a plouat intr-una...dar a prins bine ca ne-am refacut dupa destrabaleala de sambata ...abia astept sa vad si Marineland. Iar pe voi ca astept la zoo la noi ! ..un exchange ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dianarus, ma bucur tare ca-s bine copiii! Of! Prin cate a trecut Marc! Cu Victor am stat la perfuzii doar 4 ore si mi s-a parut enorm! Multa sanatate si sa nu mai treceti nicicand prin asemenea momente!

Yagmur, este mai bine tatal tau? Dar voi ce mai faceti?

Lacramioara, multa sanatate lui Stefy!

Ruxandra, superba mini-vacanta! Asa cum spunea Donia, si mie imi e greu fara copii, dar sunt de acord ca prind bine si momentele de tete-a-tete cu sotul. Drept urmare ne-am propus ca in fiecare an sa avem o vacanta in 2. Prin septembrie vom fi si noi ca doi porumbei :).

Donia, am vazut poza cu minunile in gradina! Foarte frumosi amandoi! Dar numai o poza?

Dianocica, e totul in regula? Poate totusi ne vom vedea intr-o zi :).

Noi am petrecut weekendul in 4, adica eu si cei trei bursuci (tati a fost plecat in drumetie la munte, in Piatra Craiului; ce-as fi vrut si eu! :)). Am fost mai mult pe drumuri. Urcatul si coboratul din masina au fost cele mai grele momente: pune copiii fiecare in scaunul lui; leaga-i cu centurile (chin, caci nu e destul loc de bagat mainile, dar am facut fata :) ), strange carut, baga-l in masina, pune bagajele... :). Va povestesc pe scurt ce-am facut, ca tare frumos a fost :). Vineri seara in parc, ne-am jucat de-a mijloacele de transport, eu si vreo 6-7 copilasi :). Drept urmare am ceva vanatai, dar m-am simtit excelent. Sambata am mers la ai mei la masa si apoi in parcul 23, unde copiii s-au jucat in masinute, saltele, leagane, topogane etc. Pe Victor tot nu l-am lasat la sarit pe saltele, caci a fost cam obosit si nervos. Sambata seara: am udat florile din curte impreuna cu fetele :) si i-am spalat pe cap pe cei trei bursuci. Aici ma laud ca am baiat mare: a stat cuminte la el in patut in timp ce am spalat fetele (cu urechile la el si alergand din minut in minut sa vad daca nu s-a aruncat in cap :), dar nu! baiat mare si intelegator). Duminica, dupa ce dimineata am gatit impreuna, am fost la o terasa cu ai mei parinti si ne-am intors pe seara fericit si obositi, cu dor de tati. Cam atat :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Ktrinel

donia, asta a fost sambata,.. ca duminica ne-a plouat intr-una...dar a prins bine ca ne-am refacut dupa destrabaleala de sambata ...abia astept sa vad si Marineland. Iar pe voi ca astept la zoo la noi ! ..un exchange ??

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

Marinelandu' ti-l arat pe viu, poze nu mai pun ca ma dau fulguletii si mamicile afara de aici, de cati ani va stresez cu poze de acolo, oare? Asa ca haideti, stabilim data, pun asternuturi curate si gata suntem! (E deschis pana in week-end-ul de Thanksgiving, asa ca e timp destul).
Noi la zoo la voi... hmmm, sa vad intai pozele

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Meeey, n-am pus mai multe poze cu copiii ca am vreo 9 cam tot la fel si ar fi fost plictisitor sa ii tot vedeti in aceeasi ipostaza. In poza aia i-am prins cu fata la public , asa ca din motivul asta am ales-o... ca desigur ca mie toate imi sunt nespus de dragi, si cand le pozez ceafa, sau un degetel, sau genunchiul, etc, etc...

quote:
citat din mesajul lui acs
Cam atat :).

Cam atat? Pai ai avut activitate cat 2-3 parinti... si tu zici doar "cam atat?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, sounds good...stai sa verific agenda ...si prognoza meteo ...dar ne ajunge un weekend ? ...ca parca voi aveti mereu ceva de vazut ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Ktrinel, minunat ai povestit. Minunat. Ce ma bucur pt voi.. si ma faci invidioasa.

Aveti grija de voi; eu iau o pauza.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Si ca de obicei ajung si eu sa ma uit la pozele Ruxandrei cand nu le mai are pe public...offff
Unde pleci? iei o pauza de forum sau nu am inteles eu bine?
Dianarus, saracutii de ei ce-au patimit...
Manuuuuuuuu!!!
Laura, tin minte Aderma, multam fain!
Eu mor de cald, acum la 10 seara sunt 30 grade in casa, abia astept sa plecam la munte. Azi m-am nimerit pe la 12 in plin soare in P-ta romana, am crezut ca ma scurg pe asfalt...
Si sa va mai zic ca Maria-sa iar nu mananca?!!! Azi lapte, iaurt, niste caise, cativa pufuleti si cateva lingurite de cereale....ai aproape un litru de apa...
Noapte racoroasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KTRINEL!ce frumos,si noi vrem la ZOO !

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
ANTALIA 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
merge atat de greu forumul....mi-am facut un milion de nervi
apar si eu pe seara, obosita, dar atat de multumita ca am avut o zi frumoasa. am ajuns la 6 acasa si aproape o jumatate de ora am stat intinsi pe canapea si ne-am iubit si mi-a povestit cate-n luna si in stele, ne-am pupat si dragalit si ne-am jucat. e minunat, are momente din acestea, cand nu vrea nimic decat sa stam sa ne pupam si iubim, sa ne dragalim, mor de drag. ma bucur ca seamana cu mine si nu cu florin, care e f rece. vrea toata ziulica pupat, vine la mine si spune "mami ubeste", adica sa il iubesc, ne dragalim si cere "pup".
afara in parc m-a innebunit cu o pisica (e noua pasiune, i-a trecut cu cainii), venea sa ia biscuiti sa ii duca la pisi. a gasit un melc (o cochilie) si il mangaia si spunea mai-mai, am cantat melc melc si canta si el si dansa. asa frumos. apoi la terasa, la locul de joaca, unde a papat cartofi in scobitare.....doar asa i-au placut, a fost cuminte si scump. pe masura ce creste e mai intelegator, crize mai putine (dar care trec repede cu "ignor"), e vesel. atat de fericita ma face fericirea din ochisorii lui. rade tot timpul, cu gurita, cu fata, cu ochii....cu totul.
azi am reusit performanta de a iesi afara fara pampers si ne mandrim ca am ajuns acasa cu aceeasi pantaloni, nu a facut nici macar o picatura in chilotei. e drept ca l-am stresat din 1/2h in 1/2h cu pipi la copac....dar am reusit! a! si sambata mi-a cerut el de 2 ori sa facem pipi (eram in casa) si nu s-a scapat deloc pe el. dar tot nu face la olita, am trecut direct la WC-ul mare. trebuie sa ii cumpar capac pt el, acum il tin in brate. face pisu, apoi imi cere (daca nu percutez in sec 2) sa il sterg la cuc ("mami cucu") si apoi trage apa. si e atat de fericit. pentru un lucru atat de mic.....si totusi atat de mare pentru el.
vorbeste orice, sunt f putine cuvinte pe care nu le intelegm, vorbeste si pe limba lui, dar numai cand are multe de spus, adica propozitiile deci, tot nu le leaga, decat cantecelele: "nani, nani, cocu mamiiiiii", "melc melc cotobec" si incepand de ieri "la mutzi ani, mutzi taiasca". e atat de scumpel.....zau mor de drag.
afara toata ziua buna ziua merge sa miroasa florile (chiar daca se mai nimeresc a fi si copaci). iubeste copiii, le da jucariile, plange f rau daca nu primeste si el, le face mai-mai daca plang, e topit dupa copiii mai mari, fuge dupa ei si le cereste atentia. iar daca il baga careva in seama....e calare pe el/ea, pana innebunesc saracii copii.
cu bona vad ca e mult mai bine, va dati seama ca f multe lucrur le invata cu ea si vad ca stie pe zi ce trece mult mai multe. azi cand a plecat s-a dus la ea in brate si s-a asezat cu capul pe umarul ei si nu vroia sa o lase sa plece.....si a plans cand a plecat....o gramada. s-a linistit doar cu schiela.....zau ca nu situ ce ne vom face cand va pleca schiela. poate pleca in perioada concediului. vorbeste toata ziuliza cu nenea de pe schiela. a gasit un tip care chiar sta de vorba cu el, ii raspunde si dani e extaziat. topit. innebunit.
in casa se joaca cu o masinuta super pe care am primit-o din State e topit dupa ea, se trezeste si sew culca cu ea http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2264976 , sta destul de mult timp sa ii citim din carti, cu masini mici, cu tractorul si camionul, cantam, dansam, cantam la "pian"....si cam atat. oricum...in zilele ploioase avem noroc de schiela
papa destul de bine, tot numai ciorbe la pranz, tot numai de pui, dar accepta si carnita si papa si ou de 2 ori/sapt. fructe la greu. pepene dupa fiecare masa.
in rest....nu stiu ce sa va mai zic. poze n-am, ca-s ametita si uit mereu sa iau aparatul....si daca nu-l iau eu nu-l ia nimeni. ca asa-i la noi.

va pup pe toate....poate intr-o zi oi avea timp sa mai sciru ca pe vremuri, sa raspund la teme, sa raspund "nominal"....dar eu stiu cand....cand va avea al doilea copil 10 ani? poate.
n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput