Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia-stefy spune:
Ruxandra, sa va fie de bine. Am admirat pozele voastre cu "coltul de rai".
Diana, ma bucur ca sunteti bine.
lui Marc ca a fost tare necajit mititelul muschetar.
Acum eu stau pe forum si cu un ochi la Stefy. Sunt franta de oboseala, dar nu pot dormi, ca mi-e sa nu-i creasca temperatura mai mult de atat. Am reusit pina acum s-o mentin pina in 38.5. Astept sa se trezeasca sa vad cum e s-o duc la doctor. Speram sa nu fie cazul de mai mult de atat. Asa m-am saturat de spital... Vorba Dianei... ne cunosc asistentele. Cum o vad pe acolo pe Stefy o intreaba acum ce a mai patit. Si noi voiam sa plecam la mare.......
Aseara am fost cu ea in Copou in parcul pentru copii. Si cand am plecat spre casa am constatat ca are febra. Daca reusesc pina se trezeste, poate pun si pozele.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adinazot spune:
LACRAMIOARA,multa sanatate va dorim ,sa se faca bine frumusica!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
ANTALIA 2008
iulia-stefy spune:
Poze noi, de ieri din Copou incepand de aici
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
lizzy spune:
dia, sper ca pana termin de citit (capitolul trecut...) sa aflu ca s-a rezolvat cu constipatia. groaznic ce sufera oana…
ktrinel, viseaza, cred. atunci cand plange noaptea. ianis avea de-astea intr-o vreme, dar era mai mare. trece.
aelita, am citit acum povestea cu matusa cu cancerul. sunt la birou si lacrimez. doamne ce suferinta, astea sunt lucrurile care conteaza in viata…
zicea bebinuta de zgomote, ca o sperie pe ada. pe marc il sperie obiectele care se misca singure de la vant. si umbrele miscatoare de pe afara. inclusive propria-i umbra. in casa nu, dar afara da.
bebinuta, ma bucur pt acomodarea la gradi. marc si acum plange dupa noi dimineata. si dupa bona dupa-amiaza #61514;
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
iulia-stefy spune:
Adina, multumim. 
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
lizzy spune:
manule, imi pare rau de tatal tau! te sun deseara, n-am baterie acu #61516;
no dia acum am ajuns la mesajul cu patania cu kk cel incapatanat. doamne ajuta sa nu mai treceti ever prin asta. ce sfat ti-a dat pt reglarea digestiei? ca daca din alimentatie nu se poate, cum faceti? oarecum am acelasi gand, sa-i refac flora intestinala dupa varsaturi si kk gelatina… deocamdata pare sa reactioneze ok doar din alimentatie, dar stiu si eu…
lacramioara, de la ce are febra? ca am citit pe fuga… accepta sa bea in continuare? ca asta e cel mai important. eu acum am capatat o obsesie cu hidratarea…
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
dandusa spune:
Ruxandra,
ce frumossssssssssss
voi doi,un cort si marea...
pozele sant superbeeee,ma simt amenintata de artista din tine
ce ma fac?!
eeeee ce-o sa fac acuma...,o sa iau lectii asta o sa fac!
Iulia,
muulta sanatate printesei,sper din suflet sa scape de febra...
pupam ochioasa scumpa foc
Mamica stralucitoare
25+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Laura13 spune:
pe fuga, pe fuga
iulia cand mergeti voi in copou de e atat de putina lume????? f frumoase poze...si de gaza mica nu mai zic
ruxandra frumos, frumos, frumos. asta imi lipseste mult si mie, nu intelege nimeni, nu vrea sa-l las pe dani o vesnicie, da' o zi-doua....n-am cu cine....asta-i viata
dianarus ma bucur ca si-a revenit marc. va
din toata inima
pupici, fug acasa la curatenie si copil....poate apuc sa intru later sa va pove de dani, daca nu.....altadata
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Ktrinel spune:
Bine ai revenit Dianarus !
Ruxandra , f romantic ..bravo voua !
Noi am fost sambata la ZOO …una dintre, ca avem vreo 3 in jur, dar celalte 2 sunt gen Safari … si le vom face cand o fi Julia mai mare sa aiba rabdare sa stea in masina …
Am fost ff incantata …nici nu ma asteptam sa fie atat de frumos
…website-ul mi s-a parut prea frumos sa fie adevarat. ..dar uite ca era real.
Atat de bine aranjata, intretinuta, animale frumoase, bine hranite, intretinute, nu tinute in custi ci in aer liber, in habitate asemanatoare celor din natura…pe spatii intinse, nu inghesuite…organizare era pe continente ..erau elefanti, camile, antilope, girafe, zebre, hipopotami, rinoceri, lame, maimute, leoparzi, iguane…cat si mai cate !…era si o mica ferma cu animalele de pe langa casa…puteai sa le atingi, sa le dai de mancare…
Gradina era ca un imens parc, cu locuri de picnic, cu tot felul de jocuri, tobogane, trenulete …atractia maxime au fost bazinele cu apa (aqua park)…si cu valuri, majoritatea pt copii…apa mica, tot felul de jucarii si atractii…cu nisip, cu palmieri…lume muuuulta, dar fara pic de mizerie, civilizatie la maxim.
Julia ar fi stat numai in apa…se baga cu capul la fund, lua valurile in fata…si radeeeeaaa…sarea si topaia…e clar ca iubeste apa si , mai ales, nu ii e frica…deloc
!
Nu am talent la povestit, nu gasesc cuvintele potrivite ca sa va descriu cat de frumos a fost..sper sa revin cu poze cat de curand. Probabil o sa mai mergem odata vara asta si voi poza mai atent…acum eram atat de uimiti ca uitam sa facem poze
.
Mirtha spune:
Buna fetelor. Sunt o viitoare mamica , DPN 27.10.2008 in cautarea unui carucior transformabil vara/iarna.
Daca intimplator aveti informatii despre caruciorul Bertoni Atlanta cu 3 roti , rog comunicati-le aici - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124286
Multumesc !
Mirtha
26+
Eva