Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Cum ma Ktrinel, io laconica?Deloc! Ci-i aia? (asa intreaba Garga)
Umblam mai, la calc deloc de 3 zile. Reduceri pe la noi shopping la greu. Doamne, nu ma pot abtine de la rochite deloc.Pt. Garga.
Sambata la Ploiesti la casuta noua a fratelui. Ne-am schimbat masina si vede mai bine ce se petrece afara. E indragostita de semafoare. Rosu STOP, verde PLECAM. A fost in delir la fratemiu, lipicioasa fata de cumnata mea care are asa un har pt. copii. Ii iubesc asa tare si pe ei si pe nepotul meu de 11 ani, care nu era acasa ci la bunici:(.
Ieri Garga a zis 3 cuvinte noi: aer (ridica rochie, bluza si-si face aer cum a invatat-o tati, alb de la creta alba, unul l-am uitat. Vorbeste continuu. A cazut un copil in parc...a zis bibi baba (bebe buba). Arata ca are buba la gurita, o dor caninii. E atat de iubitoare, receptiva, dulce, haioasa, jucausa. Se da din pat jos direct din fund si zice Hopaaaa, Hop. E innebunita dupa interjectii...face au, buf!
Iaca atat ca nu mai stiu!

Pe bune ma Donia, O POZA!!! UNAAAA????

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Io in conced, la munte plecam abia miercuri ca nu poate Catalinu mai devreme
Dar am de alergat pe la diverse chestii, gen facut cazierul pt noua angajare, scos diploma de master de la faculta, cerere de deblocare telefon (ca numai io sunt in stare sa-mi parolez fix-ul si sa uit parola[alcool)
Lacramioara, multa sanatate la piticuta!
Yagmur, ce mai face tatal tau?
Kiki, felicitari pt cele 3 cuvinte...care o fi al treilea?
Cu reducerile, cunosc microbul...si eu ma abtin cu greu...By the way, am gasit addisasi adevarati pt Maria-sa...ce marime credeti??? 25, deja! Si tare misto la pret...
Dandusa, saraca burticutza ce greu tre sa-ti fie cu caldurile astea!
Fetelor, Fenistilul a dat rezultate, s-au atenuat fff tare picaturile. Inclin sa cred ca sunt de la tantari, aseara am pus aparatul la el in camera pt 1 ora si am lasat geamul deschis(cu plasa)...rezultatul, azi dimi nici o piscatura noua!
Donia, poze?
Fug...revin dupa pranz...
O saptamana frumoasa sa aveti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
promit ca intru sa va pove de dani., dar vroiam sa zic: danutz dani face niste bube fff urate de la piscaturile de tantari. pediatra mi-a spus ca fenistil e ok, dar mult mai bun este ADERMA. fiind o alergie, practic, dam cu aderma. si in 2 zile nu se mai vede nimic. si daca ai stii cat ma chinuiam cu fenistil, pasta de apa si alte minuni.....
pup, revin later

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

danutz, multumim.

Kiki, felicitari la Garga pt cele 3 cuvinte noi.

dandusa, stiu cum e cu burtica pe caldurile astea si ma gandesc la voi....

Yagmur, cum mai e tatal tau?

De Bambo mai stie cineva cceva?

Dupa somnul de pranz mergem la pediatra, daca e de antibiotic, o sa merg la spital sa-i faca injectabil... pe gurita nu-i mai dau... ca mi-a ajuns prin ce am trecut. Sper sa nu ajungem la spital, dar vad ca febra asta nu o lasa si pace.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

coltul nostru de rai

...miroase a mare....tare, tare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RUXANDRA,ce frumos!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
ANTALIA 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Fetele dragi,
Am intrat sa va salut si sa incerc sa pun si eu niste poze mai noi. Noi suntem bine, Delia este o nebunatica, nu sta locului toata ziua, vorbeste pe limba ei si uneori si pe intelesul nostru: mama, mami, tata, apa, caca, pipi, pepe(pepene), baba(banana),apte(lapte),adei(ardei),ube(umbrela, euge(eugenie), ma(mar), gaga(asa il striga pe prietenul ei Gabi, cam atatea imi vin acum in minte. In rest, ma bucur ca este sanatoasa, mananca destul de bine avand in vedere caldurile astea infernale de la malul marii, bea litri intregi de apa, cu olita mai prestam, momentan sunt multumita ca se asaza pe ea, de facut cred ca mai incolo. Va pup pe toate

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}
poze Deliuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

multumesc pt mesaje si ganduri bune.

am trecut saptamana trecuta printr-o experienta nu tocmai placuta. cred ca ati aflat deja. ianis a facut enteroviroza, chiar nu stiu de unde a cules-o, 2 zile de varsat si diaree dar dupa 2 zile... si-a revenit fara probleme.

moment in care a inceput marc. el saracul, asa sensibilos cum il stiti, nu s-a mai oprit din varsat. dupa 2 zile de chin cu lingurita la fiecare 5 minute, am cedat si ne-am internat pt perfuzii. privea in gol, nu mai putea umbla
l-am tinut in brate 16 ore, perfuzie non-stop, de miercuri de la pranz pana joi dimineata. 'oi fi io nebuna, dar mi-era frica sa-l las din brate, chiar daca dormea, daca se trezea si-si smulgea perfuzia si io nu auzeam??

anyway, vorba lu' nenea dr, am mers leguma si ne-am intors fruct de joi de la pranz a inceput sa-si revina tot mai bine, a inceput sa mearga si sa scoata din nou sunete , vineri am ajuns acasa si peste w-end am fost cuminti si linistiti.

acum ne iubim foarte foarte tare. ma cauta asa din senin, ma strange tare in brate, ma mangaie pe mana sau pe picior cum ii faceam eu lui in spital si-mi zambeste cu tot chipul. era afectuos si inainte dar acum parca s-a schimbat ceva. ma bucur tare mult ca am scapat si de asta. sper din suflet sa nu mai ajungem in spital prea curand. asistentele alea ma stiu deja, toate... cum il vad pe marc prima reactie este 'vaaai ce a crescut!' si continua 'dar acum ce s-a intamplat?!'

revin

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, sa va fie de bine! si chiar miroase a mare, si alge, si a cort... si a ... tinerete, studentie :))
minunate pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BAMBOOOOOO???

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
ANTALIA 2008

Mergi la inceput