Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Roxanica, ma bucur ca sunteti sanatosi, voiosi, voinici! M-au uns pe suflet pozele voastre! E un scump David, are o fetisoara atat de dulce si poznasa!!!! Care va sa zica prima lui iubire este Scufita Rosie!?

Noapte buna si racoroasa va doresc!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, multumesc pentru idei de jucat, vad ca plastilina conduce detasat... incercam si noi. Azi a descoperit niste figurine de ale Roxanei, ba printese, ba diversi oameni, un Mos Craciun... toate nu mai inalte de 4-5 cm. Ne-am jucat cu ele o gramada, le muta de colo, colo, le puneam in masina, le plimbam cu trenul... au fost un succes.

kikineata, o si vad pe ochioasa zicand bibi baba... am nimerit-o?

lory, ce minune dulce ai tu acolo! Iar in ultima poza mai ai putin si o mananci, asa se pare E tare bine ca bea apa multa pe caldurile astea.

danutz, unde plecati in concediu? Nu te ingrijora ca nu papa mult Rares pe timp de canicula, da? Lichidele rulz!

Laura, ce dragalas e Dani! Ma bucur ca ai fost in toane bune si ne-ai povestit. Domnule, da ma termini cu legatul propozitiilor... !

Ktrinel, pai daca vrei sa aprofundezi Marineland trebuie sa te muti aici Daca mutatul nu intra in discutie... merge si un week-end.

quote:
citat din mesajul lui roxanica2006
Hai, va mai amintiti de noi???Spuneti ca daaaaaaa!

Pai nu esti tu aceea care ne lua la sentiment ca de ce nu scriem mai des si care apoi a disparut in ceata?
Da' a meritat, ma uit la poze si imi dau seama ca ai disparut cu folos (unde se petrece actiunea?). Faini sunteti cu totii! Am gasit si poza dedicata mie

dandusa, da, citeste mai mult chiar decat atat, pentru ca mai citeste si cartile proprii printre picaturi. Cam jumatate din cartile pe care le imprumuta sunt din seria Little house on the prairie, sunt carti cam de 200-300 de pagini, absolut captivante... m-am apucat si eu sa le citesc. Uite www.amazon.com/dp/0064406105?tag=littlehouseont00&camp=14573&creative=327641&linkCode=as1&creativeASIN=0064406105&adid=09T5TGQCB400NVGF7APH&" target="_blank">aici un exemplu. E si un serial care s-a intins multi ani, nu stiu daca ai apucat sa-l vezi.
Apoi mai ia carti despre Scotia, asta o preocupa zilele astea, despre celti, despre egipteni, despre Romania, despre animale, despre stranut si microbi, despre ce inseamna sa fii autor de carte, despre viata intr-un castel medieval, despre moda in timpul reginei Victoria... sunt atatea carti absolut minunate pentru copii, pe majoritatea le citim si noi, adultii.
Eu nu pot decat sa ma bucur ca ii place sa citeasca... desi uneori trebuie sa ii fac scandal ca citeste pe WC si uita sa mai iasa din baie

asiza, tin pumnii sa gasiti cat mai repede ceva pe placul vostru!
Las' ca mai bag poze de la Marineland de anii trecuti, daca nu rezisti fara

a_dejuleeeeee... ai impachetat calculatorul? Vii sa ne pupi de plecare?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ROXANICA,am inceput bine ziua,vizionand pozele voastre,ce scump e Davidutu',a crescut si e dulce foc,si ce peisaje frumoase!
DONIA,ce bine ca ii place Roxanei sa citeasca,desteapta lui mama!
ASIZA,spor la gasit apartament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata!!!
Donia, m-ai cam urechiat putintel cu lipsa asta nemotivata . O parte din actiunea din poze se petrece in Maramu' , la Mogosa, socrii mei sunt din Baia Mare. Si care era poza dedicata tie??
Ma bucur sa aud ca va distrati atat de bine, ba la spectacol cu foci, ba la biblioteca, vacanta faina sa aveti mai departe!
Adinazot, Teutz, multumim
Asiza, cred ca la ce preturi sunt prin Cj la apartamente iti vine sa-ti faci casa pe tarmul Mediteranei, sper totusi sa gasiti ceva convenabil. Am niste prieteni care dupa multe, multe cautari de apartamente si-au construit o casuca foarte cocheta in Feleac, la un pret muuuuuuult mai mic.
lacramioara, sanatate multa Stefaniei, sper ca la ora asta nu mai are febra.
Yagmur, cum se mai simte tatal tau??
Dianarus, imi pare rau ca ati avut probleme de sanatate Inteleg perfect cum e , ca dupa o incercare ca asta, Marc sa se apropie mai mult de tine, sa-l simti mai afectuos, mai indragostit de mami...Asa am simtit si eu cu micutul meu, dupa cistografie, de exemplu, era lipit de sufletul meu, ma mangaia, ma iubea, parca imi multumea ca i-am fost alaturi. desi citisem ca dupa o perioada de boala copiii regreseaza, al meu pui de fiecare data a facut niste progrese uriase, pacat ca a fost dureros..
Dianocica, de ce ti-e greu zilele astea?? toate-s bune in ograda voastra??
Laura

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dia, ecoflorina e ok pt copii. si e buna la gust, sunt niste fiole cu sirop care contin culturi de bacterii de-alea bune pt refacerea florei intestinale. nu stiu cum de am uitat de asta, ii dadusem lui ianis dupa un tratament nasol cand avea 1 an... merci

roxanica, exact asta simt si eu. ca parca imi multumeste. desi crede-ma, apropierea asta fizica o duce uneori la extrem, in sensul ca nici pe toaleta nu ma mai lasa sa stau, incearca sa ma ridice sau trebuie sa-l iau in brate

ruxandra, poate poate totusi n-ai plecat inca si apuci sa citesti mesajul meu. eu una apreciez enorm femeile care au puterea sa-si deschida sufletul asa cum ai facut-o tu. si daca ai plecat intr-un mic 'concediu' sper sa fie cu folos si asta

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:
citat din mesajul lui Dia1609

donia, si noi suntem super experti in plastelina (toti 3 ). si dc tot suntem la capitolul plastelina, va recomand cea mai buna plastelina ever: play doh cu caluti in borcanele { si lui chinico care ne-a facut cadou prima tura de plastelina play doh). absolut senzationala, nu se compara cu nici una din cele care mai sunt pe piata, nu e lipicioasa, culori excelente, se amesteca f omogen, nu tb framantata ca sa poti lucra cu ea, ca e destul de moale si f usor manevrabila, chiar si pt degetele micute :)

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

Pai deh...ne faci curioase si dispari
Acu' zii de unde ai luat-o! Sau tre sa facem lobby la tanti Chinico sa trimita mai multe la Romanica?!!!
Pe bune' unde se gaseste?

Mergi la inceput

Asizule, bafta multa la cautari. Banuiesc ca vindeti actualul apt ca sa luati unul mai mare.Nu stiu care-s preturile pe acolo, dar banuiesc ca mari daca Roxanica-ti recomanda o casa
Si apropo Roxanico, tare mandru mai e Davidutz! Si ce de fete frumoase are pe langa el...deja!!! Iar peisajele alea sunt minunate!
Vazut si frumoasa ochioasa de Lory! Sa vii mai des pe la noi!
Laura, cum mai e cu job-ul? S-au terminat orele suplimentare?
Donia, plecam la Moeciu cateva zile, la aer curat. As fi vrut sa mergem toata saptamana asta, dar din pacate Catalinul nu poate, asa ca vom pleca de miercuri dupa amiaza...Nu-mi fac griji ca nu mananca, recupereaza el la munte, sunt sigura...
Lacramioara, sper ca e mai bine piticutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici
un moment de respiro si repejor pe forum
vroiam sa va zic si am tot uitat....apropo de carti: eu cumpar in ultimul timp numai de la editura crisan. lui dnai ii plac fff mult, are vreo 5 de la ei, numai cu acelea se joaca. vreau sa zic ca pisica e pisica si nu poti sa o confunzi, cainele e caine si tot asa. in plus sunt vreo 2 care au un fel de poezioare, dani sta cu placere si le asculta, intr-o perioada chiar le invatase pe cateva.....acum le-a cam uitat de cand cu statul afara cu orele
donia ce sa fac.....am si eu un stres (pe langa multe multe altele). da' mi-am dat seama ca face propozitii, adica zice f clar: "nu vleau"
roxanica fug si acum la poze......sper sa revin cu impresii......daca am timp
am vb cu bambo....au fost plecati, da' sunt bine.
dia ma bucur tare mult ca e mai bine oana.
danutz s-a terminat cu orele suplimentare....momentan. cica ar trebui sa mai fac o analiza in sapt 18-25 august, cand eram programata in concediu....om vedea cum vom face, si bani sunt buni mai ales ca vreau sa ii fac camera lui dani, nici de concediu nu prea imi pare rau ca in spatamana aceea florin era oricum la munca.....dar inca nu se stie nimic sigur. tu cand te muti?
gata....fug la poze si apoi la treaba

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura, banuiesc ca de job ma intrebi cand ma mut...De la 1 august, adica vinerea viitoare.
E a 3-a slujba pe care o incep vinerea, asa mi se intampla mie, vineri reusesc sa rezolv tot ce nu am rezolvat in cursul saptamanii
.
Si ca sa nu ne uitati...Astia mai suntem noi
.
Fug la facut curatenie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Roxanica, ce frumos! Se vede ca ati petrecut bine in Maramures! Pozele in care apare David cu fetitele sunt superbe!

Teutz, mai povesteste-ne ce face printesa!

Donia, cred ca n-am apucat sa povestesc cum ne jucam noi prin casa. Victor e innebunit dupa masinute. E in stare sa stea si cat o jumatate de ora plimbandu-le in toate directiile sau aruncand cu ele cand se enerveaza. De vreo 2-3 saptamani plimba carucioarele mari (avem 2 in casa). Asta e un sport mai periculos (pe care-l practica si afara), pentru ca intra in fete, in perete, se mai si enerveaza ca nu reuseste sa le duca pe unde are chef (pe scari de exemplu). Se mai uita pe carti; sta atent daca le citesc, dar nu foarte mult; in schimb ii place sa rupa revistele :). "Deseneaza" cu creta pe tabla sau folosind tablita magnetica. Ne jucam cu cuburile: fetele / eu construim si el darama (si mai iese cu scandal). Hai ca nu stiu ce sa mai zic, ca nu prea am mai stat prin casa. De multe ori improvizam. Ii plac jocurile care au piese de potrivit (spre exemplu carte cu piese magnetice). Nu mai stiu :(.
Cat despre Roxana si dragostea de carti: felicitari! Sper sa citeasca si ai mei, la varsta Roxanei, macar jumatate din cat citeste printesa ta!

Dianocica, nu-i nicio problema! Si mie mi se intampla sa uit. Oricum primul pas e facut: telefonul :).

Shoshica, nu mai spui nimic? Noroc cu intalnirile din parc, ca mai aflam cate ceva despre voi :).

Laura, ai povestit foarte fumos! Si ce mult vorbeste Dani! E un scump!

Ruxandra, pauza asta sa fie scurta, da?

Danutz, deci maine plecati la Moeciu? Vacanta placuta! Sa veniti cu povesti si cu multe poze! :)
Frumusel foc Rares. Ii sta bine tunsulici! Si, cu toate ca spui ca nu mananca, nu pare mai slab ca Victorila. Adica arata foarte bine!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput