Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)
Raspunsuri - Pagina 16
Dia1609 spune:
ktrinel, al intrebarea ta cu reintoarcerea la job: chiar zilele astea ma gandeam ca nu am chef, nu am chef, nu am cheffff
.. dar nici de ales n-am asa ca.... la mine va fi cam nasol ca ma voi duce ca la un job nou: adica tot departamentul meu s-a schimbat, inclusiv seful, asa ca... brrrr.... in plus, cred ca -mi voi prelua numai o parte din atruibutii, ca deh, ce faceam eu fac acum vreo 4 persoane
... poate toate schimbarile astea imi dau senzatia aia de bbrrrr cand ma gandesc la job.... ideea e ca stiu ca o sa-mi prinda bine sa ma intorc la job (si nu ma refer numai la partea financiara), dar si huzureala asta de mamicie mi-a placut tare. in fine, oana va merge la gradi (ca n-am incredere in varianta bona) si sper s-i placa. sapt viitoare mergem sa vedem vreo 4 gradinite si sa ne hotaram la care va merge din septembrie. la inceput , o luna, vreau sa mearga 4 ore/zi si apoi din octombrie la program normal. avem timp de acomodare (amandoua, sau mai bine zis mai ales eu ) pt ca eu ma duc la job din noiembrie.
Ktrinel spune:
Dia, nu-i rau daca totul e schimbat la job..poate sa fie un nou challenge...nu era mai rau daca stiai exact ce si cum te asteapta ? aceeasi lume , acelasi ritm, aceeasi atmosfera .
io sunt convinsa ca Oana va iubi mult gradinita. Sper sa o bage intr-o grupa cu copii peste 2 ani...ca altfel se va plictisi rau..
lizzy spune:
dia, si eu zic precum ktrinel, ceva nou la job poate fi interesant pana la urma. eu am schimbat complet macazul, am parasit compania la care lucram si am luat-o de la zero oarecum. pentru ca acum lucrez in marketing si e cu totul altceva decat faceam in orange. si fiecare zi e o provocare, invat o multime de lucruri si simt ca am luat decizia cea buna. eu iti doresc succes! 
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
shoshika spune:
Neata!
Maine plecam la mareeeeeeeeeeeeeee!!!
Cu cine ne intalnim in Costinesti?
Pupici si o zi frumoasa va doresc!
cristina1974 spune:
Salutare la toata lumea si, in special, un "Bun venit!" din toata inima pentru A_Deju! Ce-i drept, vis-a-vis de vreme, ati prins soare si caldura de cum ati venit, insa te sfatuiesc sa va bucurati din plin de fiecare minutel cu soare, ca lucrurile nu stau asa, in general. Ma bucur si ca v-ati gasit casuta, sper sa va acomodati repede si sa va simtiti de la minunat in sus in ea. Cu angajarile,va urez numai succes! Si nu uita ca astept un telefon de la voi, cand veti avea timp. Poate reusim sa ne vedem cumva, cu toate ca noi suntem vai de capul nostru in materie de timp disponibil.
In rest, fetele sunt ok, iasmina a intrat si ea in vacanta, si toata ziua e nevoie de arbitru care sa stea intre ele, pentru ca acum se pupa, acum se snopesc in bataie. Iar eu am momente cand imi vine sa-mi iau lumea in cap si sa fug, mai ales cand fetele sunt pe picior de razboi.
Georgiei ii ies caninii de jos, daca nu or fi spart deja gingia. A mai facut ea zile negre, a mai plans asa, mai non stop, insa multumesc lui Dzeu, nu a facut febra, diaree si alte cele.
In continuare, imita tot ce prinde de la Iasmina si e foarte mandra de ea.
Am sa revin mai tarziu, ca a venit cea mica pe capul meu si nu ma mai lasa sa scriu.
Va pup pe toate!
asiza spune:
Unde sunteti toate??? Hai ca nu v-a servit nimeni o cafea aburinda, asa ca luati de la mine
chiar daca e la amiaza!
A_deju, bine ati sosit pe plaiuri englezesti! Mai, da' vad ca nu pierdeti vremea deloc...deja lasat cv-uri, cautat job-uri, bravo...oricum, avand work permit iti vei gasi rapid un job bun si e excelent ca ai cu cine-l lasa pe Eric! Va pup tare tare si va doresc acomodare rapida! 
Cristina, fix cum fac Iasmina cu Georgia, asa fac Denis si Mihai (varu-so)
...ieri au fost mai toata ziua impreuna si a fost jaleeee, non-stop scandaluri si crize de la jucarii, Denis, fiind mai mic, normal ca iesea mereu "ciufulit" tare de tot din mainile lu' varu-so, iar eu si sora-mea eram deja terminate...cand nu e vorba de jucarii (adik muzica, dans, alergat etc) se inteleg de minune, rad impreuna, se iubesc, dar altfel...Te pup 
Laviniaaaaa, azi e ziua ta!!!! LA MULTI ANI si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca caci o meriti pe deplin! Te pup cu drag!!! 
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Shoshika, concediu placut si sa te intorci cu multe multe poze!!!
...si ca tot veni vorba de poze, Ktrinelule, unde-s pozele de la zoo???
Leyla, tu nu ne mai zici nimic? Ce mai face Kaan??? 
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
adinazot spune:
LAVINIA,LA MULTI ANI!!!!!!!!!!
ADEJU,felicitari ca ati ajuns cu bine si acomodare rapida!!!mult succes!
cristina1974 spune:
La Multi Ani! pentru Lavinia. Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca tot ce iti doresti!
leyla spune:
Asiza,
, multumim de intrebare. Noi suntem bine, sanatosi, pe receptie, cetim, vizionam multe poze cu fulguleti asa de frumosi si maaari, dar lene mare de scris
. Ma tot minunez de ce fac unii fulguleti...ca noi nu facem...da nu-i bai, toate la timpul lor...
In rest, suntem plimbareti, weekendul trecut am petrecut minunat la Sinaia, iar de cateva zile m-am tot dat peste cap sa gasesc repede un pachet pentru vacanta (da, din nou) in Bodrum. Asa ca miercuri ne imbarcam si plecam pentru 7 zile unde ne vom intalni cu socrii si cumnatica.
Va pupam pe toti si toate si va dorim un weekend minunat!
Kaan la Sinaia
quote:
citat din mesajul lui asiza
Shoshika, concediu placut si sa te intorci cu multe multe poze!!!
...si ca tot veni vorba de poze, Ktrinelule, unde-s pozele de la zoo???
Leyla, tu nu ne mai zici nimic? Ce mai face Kaan???