Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)
Raspunsuri - Pagina 17
Dia1609 spune:
leyla, mortal kaan, are asa o figura sugubeata :)... dpdv fizic mi se pare ca seamana f mult cu oana, parca au aceeasi constitutie.. si pun pariu ca nu sta locului nici o secunda
. f faine sandalele lui masinuta, le-am admirat si data trecuta, cred ca oana l-ar descalta daca l-ar prinde ![]()
azi am fost la un magazin nou de jucarii in tm, cu jucarii f faine si ingenioase, eu n-am mai vazut in romania de la firmele alea. am fost sa iau un cadou de botez, dar evident ca am plecat si cu niste chestii pt oana. si, desi am fost cu oana, mi-am facut cumparaturile pe indelete, ca aveau astia in magazin trenuletul tomy maaare (sa stea un copil pe el) pe sine de lemn si care mergea in cerc, claxona, etc... oana s-a dat inebunita pe el pana am terminat, trebuia sa tina apasat o clapeta pe maner ca sa mearga si cred ca i-a amortit si mana ca era toata rosie cand am dat-o jos, dar nu s-a lasta. vreo 20 min tot s-a dat. nebunie mare cu masinutele, trenuletele si tractoarele la noi. s-a terminat epoca papusilor si bebelusilor care beau, plang, fac pishi... in fine, de la mag am luat o carte din material textil cu tot felul de insertii colorate, si care e alba si desenata pe dinauntru, e lavabila, o poti spala dupa ce i colorat-o. cariocile la fel, sunt lavabile. super fana si cartea si ideea, mi-a placut super mult si oanei la fel, ca a stat o ora cand am ajuns acasa si a colorat la ea (adica eu, ca ea pe langa).... mai era o papusa destul de mare care era alba cu desene si astepta s-o colorezi, doar parul era colorat, mai era un ursulet si un cal. cred ca o sa-i iau si o papusa sau un cal, ca e super, o coloram si apoi se joaca cu ea... tot felul de carioci speciale pt vana si faianta din baie, cu stampile, forme, etc... o gramada dechestii ff faine si ingenioase, si la preturi rezonabile. aaa... si ce caut eu demult, teatru de papusi, adica cadru cu perdeluta, etc.. si 1001 variante de papusi pt teatru de papusi. cred ca facem o investie in sensul asta soon :))
Dia1609 spune:
uitati, ca sa vedeti despre ce vorbesc
www.alextoys.us/catalog/productdetail.asp?t_dept_id=3000&dept_id=3005&pfid=69WD&large_image=3000_large.gif&small_image=3000_small.gif&tiny_image=3000_tiny.gif" target="_blank"> asta e papusa lavabila care asteapta sa fie colorata
si www.alextoys.us/catalog/productdetail.asp?t_dept_id=3000&dept_id=3005&pfid=70D&large_image=3000_large.gif&small_image=3000_small.gif&tiny_image=3000_tiny.gif" target="_blank"> aici e carticica lavabila pe care am cumparat-o si ne-am jucat noi azi
iar www.alextoys.us/catalog/productdetail.asp?t_dept_id=8000&dept_id=8002&pfid=1486F&large_image=8000_large.gif&small_image=8000_small.gif&tiny_image=8000_tiny.gif" target="_blank"> asta am cumparat-o sapt trecuta, e ferma de animale , cu animale de lemn f frumos finisate si pictate, le insira singura pe o sfoara si povestim apoi
kikineata spune:
Dia, ca sa nu te las singura pe baricade....acum, ca maine nu se stie! Frate, io n-am timp...nu mai am!
Afara toata ziua, pe soare, pe ploaie, curat, papa, calcat...
Luni am fost la o petrecere la o fetita de 3 ani a fost superb! A dansat de era transpirata toata Garga, chitaia continuu.
Deci creste pe zi ce trece. Mi se parea ca is cam mici incaltarile de ea. Azi am scos cele 4 perechi masura 23...una singura era larguta, restul intra la purtare. Ce nebuna sunt, cred ca o cam strangeau unele.
Vorbeste continuu, continuu, in continuu....azi una si buna in parc...nenea, tanti, peci (pestii), dai-dai (sa-i dai ceva), uou (oul), sssstttt (cum face sarpele), babii (Gabi fratele meu, nanu ei), bavo-babo (bravo), tit-tit, masina brrmm brrmm...asta asa ce-mi aduc aminte. Am gasit o brosura Carfoour si m-a zapacit cu ce-i aia? aici?.
Sa desesnez continuu in casa, cu creta....zice A, B, C...sa-i fac sotron, se chinuie sa sara iar io cu siluetamea sar ca o albinuta sotronul.
Vorbeati de jucarii, jocuri...se joaca cu orice, atat poate aseza papusile, jucariile de plus (care abia acum parca le decopera ca s-a mai atins de ele dar acu e joaca), mereu cara ceva dupa ea, le aseaza de zeci de ori, le pune sa se pupe, ia perna sta pe spate pe jos si vb cu ele....vreau si io sa-i cumpar alte jucarii in weekend.
Trimit si mai viu sa nu pierd.
Dia, sunt superbe astea de colorat, sa vad dc gasesc si aici.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dia1609 spune:
kiki, faza tare acum 2 seri: vine lulu acasa de la job cu oua in punguta
(ii aduce un coleg oua de la tara pt oana)... si oana le vede si le cere imediat: "oualeee" si lulu se cam codea, sa i le dea, sa nu i le dea... la care ea se uita la el si-i spune:"nu, nu, nu le scapi"
bai, sa mor nu alta 

kikineata spune:
De ceva zile cam face kk moale si mai deulte ori decat de obicei. I-am dat trei zile dovlecel cu orez, pui si masline, l-a devorat. Azi a papat mazariche....cu vita, buuunnn. Dimineata i-am tot dat afara branza si banana si s-a legat din nou la burtica dar si ii cam dadeam in fiecare zi...para, prune, pepene, piersica..pai na ca e om...si a facut si un kk la oaola, sper sa nu fie izolat evenimnetul ca pur si simplu o vad ca face kk si o pun pe olita se ridica. In schimb pipi toata ziua la oala de vreo 4 -5 ori. Dar tb ceva rabdare si vointa sper sa ne iasa.
Ktrinel....cu viitorul apropiat...poate la gradi, ea, poate la job io. Dc vrea dc nu Dumnezeu cu mila...sanatosi sa fim. Poze n-are mama dar Garga e frumoasa tari di tat. Ti-o arat cand mai creste:)
Donia, tragi chiulul? Nici tu n-ai chef, timp sau cum?
Roxanico, sunt aici, vii au ba? Frumos flacaul, frumossss.
A-dejule, fata ce dor mi-e de tine!!!!
Dandusa, prezent! Se pune?
Lavinica mititica, La multi ANI, frumusete de fata frumoasa!
kikineata spune:
Mi-e rauuuuuuuuu. Cand povesteai io deja ma gandeam la prostii...bine deci nu le-a scapat. Mie mi s epare incredibil cum stiu TOT. II si explici dar sta in firea lucrurilor s ainvete prin imitatie mare parte. Sunt atenti, capteaza tot. Dc vorbesc de ea simte si face ce povestesc la telefon lui tata sau fratelui meu sau altcuiva.
Azi am zic cuiva ca zice primele litere din alfabet si ranjeau in coltul gurii si Garga intr-o clipa a inceput sa zica, s euitau ca mata-n calendar, vorba lu' tata. Io traiesc cea mai frumoasa perioada parca vara asta. Orice iesire, plecare ii prieste atat de tare...
quote:
citat din mesajul lui Dia1609
kiki, faza tare acum 2 seri: vine lulu acasa de la job cu oua in punguta(ii aduce un coleg oua de la tara pt oana)... si oana le vede si le cere imediat: "oualeee" si lulu se cam codea, sa i le dea, sa nu i le dea... la care ea se uita la el si-i spune:"nu, nu, nu le scapi"
bai, sa mor nu alta
Diade
Oana 29.11.06
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
kikineata spune:
Asa frumosi sunt copiii in parc la noi...E un baietel de doi ani s-un pic ii pupa mana Sarei. O fetita de 3 ani si 8 luni e in continuu dupa..Sala mica asa-i zice la Garga...fac trenuletul pe topogan, deseneaza impreuna pe asfalt, alearga, de fapt incearca s ao taraie pe Garga in goana. E o fetita vorbeste de la 1 an, acu la 1 an si 11 luni numai propozitii, atat de frumos vorbeste... Mai e o fetita cu picorul in ghips la 1 an jumate repeta orice cuvant aproape foarte clar. Seara e o harmalaie de nedescris. E si o prietena de-a mea din Germania cu fetita de un an si jumate cu care vb in romana intelege aproape tot si Sara tot o striga...Ana, Ana...o cheama Hanna. S-a mai lipit de o bona.Cum o vede Adi, Adi...io n-o vad ca n-am ochelarii si ea de la distanta striga la ea. Ma opresc...
Donia spune:
Lavinia, La multi ani,
sa fii sanatoasa si voioasa (ca frumoasa esti deja!) si sa ti se implineasca dorintele! 
Fetele dragi, eu mor cu internetul de gat!
Am niste nervi, rar de tot merge, au lucrat astia si pe stalpi, si sub stalpi, ne--au trimis modem nou si tot nu merge, rar de tot cand sunt conectata! Hai ca trimit mesajul asta repede ca nu se stie... Pupam pe toata lumea!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Am citit pe chinuite, acum scriu pe fuga... tare imi lipseste sa-mi beau cafeaua cu voi.
a_deju, vreau povesti, povesti... cu pozele mai tarziu, inteleg.
Sa va mearga bine si sa va simtiti ca acasa cat mai repede! Daca nu... hopa in barca si sari Atlanticul ![]()
Leyla, ce frumosi sunteti la Sinaia! Wow, ati avut melcul ala in casa?
La noi a si plouat tare mult si urat, cu tunete si fulgere, prin vecini a fost si grindina, vreo 2 zile am stat mai mult ascunsi prin casa. Azi se pare ca va fi frumos.
Ma uitam zilele astea... parca iar a crescut Cristi, ce surpriza
Stam amandoi si mancam la masa, el pe scaun ca si mine, fiecare cu farfuria lui, papa frumusel, ba cu mana, ba cu lingurita, si stam de vorba, imi arata de toate... si ma intreb, cand a crescut? Ne intelegem atat de bine, nu stiu, parca suntem acordati unul la celalalt...
Iar el cu Roxana... sper sa fie exact asa cum am visat. Cand plecam undeva Cristi ii scoate Roxanei incaltarile ei, apoi ea il incalta pe el cu sandalutele lui, si apoi pleaca impreuna, se iau de manuta si coboara scarile. Sau daca pleaca doar unul, Cristi ii da pupic Roxanei, ii spune "bye"... Sau uneori ei doi stau la masa, in timp ce eu mai trebaluiesc prin bucatarie, si ii vad cum vorbesc, el pe limba lui, in timp ce Roxana ii explica sau ii povesteste cate ceva... sau Roxana se stramba in toate felurile si apoi izbucnesc in hohote amandoi... of, Doamne, e atat de bine 
Gata, parca vad ca ma aduce netul asta cu picioarele pe pamant!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

de
Oana 29.11.06