Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 4
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui nemary
am reusit sa incarc poze noi cu Daria mancacioasa, vorbeam cu Gabrita, poate ne intalnim saptamana viitoare, pe marti si in Tineretului.
si mi-am amintit ca miercuri merg la conceeeeerrrttttt abia astept. sunt zuze care merg la Metallica? poate ne intalnim pe acolo.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
mari, te invidiez!!! ce frumos papa Dariuca!!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
CameliaH spune:
quote:
citat din mesajul lui nemaryquote:
citat din mesajul lui CameliaH
Mari zi repede unde va intalniti, ca apropae l-am convins pe tati sa ne aduca.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
la intrarea de la campia libertatii. ai nr.meu 0723.954456
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ura
hai ca venim si noi, te sun cand ajungem
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
grati.ela spune:
Elle Ozi nu a acceptat piureul de legume decat cu...castraveti murati.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
honey79 spune:
Ceska, 4000 de mile ...adica... in jur 6500km(+/-).
Eu am luat pentru AJ aproape tot. Ma rog, hainute de vara, dar si 3-4 body-uri cu maneca lunga pentru dormit seara in ele, barbite,pampersi , cutia cu formula, sticlutele,peria de spalat sticle, sterilizatorul ( sa fii vazut ce funny eram intreband la hoteluri daca au mocrowave in camere) .
Am uitat sapun lichid de vase, cu care sa spal sticlutele, asa ca, in prima seara am cerut la hotel un pic. Si-am golit una din sticlutele de sampon, am clatit bine bine si mi-am turnat sapun de vase, de-am avut si urmatoarele 3 nopti,pana am ajuns la destinatie.
Am avut cu noi brestfeeding pillow, care mi-a fost de un mare ajutor.(am folosit-o si noi... cand mai atipeam,o puneam in jurul gatului).
Am luat cu noi partea de sus a basinetului, zicand ca bebe va dormi in ea.Dar, peste tot am gasit paturi king size si l-am pus intre noi mereu.
Am luat 1 prosop de baie, pe care-l puneam pe cearsafurile din hotel si abia apoi il puneam pe AJ. Plus, paturica sa-l acopar la nevoie.Prosopele mici am luat cu noi vreo 3 ..gen washcloth.You never know.O rola de paper towels.
Am oprit de cate ori o cerea AJ. Cam la 2-3 ore, incepea sa planga.De foame, de pipi, de transpirat.S-a intamplat si sa doarma mai mult de 3 ore si atunci, opream noi din..bun simt.
Ahhh... ia cu tine, un scutec din ala de unica folosinta.Pune-l in geanta lui cu scutece,pudra si servete umede. Eu l-am folosit in restaurante si locuri de parcare, la WC-uri, pe baby table.
Am avut cu noi si-o..paturica. Unde n-am gasit loc in Rest Areas sau Picnic Areas, stateam pe iarba, pe paturica si ne jucam un pic cu AJ. Il lasam sa se... destinda, sa-si mai miste piciorusele, spatele,etc.
Nu-mi mai vine nimic in cap deocamdata,dar...daca ai intrebari.,... sunt aici.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui grati.ela
foarte tare!!!!!!! o sa incerc cu lamaie, poate ii place fetii acru ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
stancutza spune:
Hello zuzici!
Vad ca se dezbate problema piureului de morcovi, astazi pt prima oara Sofia a plans cand i l-a "administrat" bona. A trebuit sa sarim cu lapticul, urgent.
O sa incerc si eu cu cateva picaturi de lamaie, poate-poate...
In schimb, de cateva zile ii dau si fructe (deocamdata a gustat doar marul copt si piersica) si alea ii plac mult, le soarbe cu zgomot din lingurita, si pe urma plescaie cand le papa :-) Urmatorul fruct va fi caisa, cat se mai gasesc, pe urma pepenele galben...mai la toamna prunele si strugurii, iar banana o lasam pt la iarna, ca asta o gaseste tot timpul. Adica asa zic eu.
Despre carnita: se pot da pana la 30 gr pe zi. Acuma nu stiu daca zilnic sau alternat cu out...iarasi o sa intreb.
Fetelor, sa nu va suparati pe mine ca n-am mai zis nimic de ultimele poze, le-am vazut la momentul respectiv, sunt la zi si cu cititul si cu vizionatul, dar intre timp s-au adunat atatea, ca pur si simplu nu mai tin minte!
Dar acum, cat e impresia fresh, Mary da un pupic pletoselei tale frumoase, e o gogoasa scumpa si papacioasa. La fel si Anca, ai un voinicel frumos tare acolo, si tu arati bine, si mi se pare mie sau te-ai vopsit? iti sta bine asa...
Ema, da, Sofia s-a mai imprietenit cu somnul, are acum cel putin doua somnuri de aprox. 2 ore pe zi, ce boierie! Si e mai bine si pentru ea, nu mai e nervoasa spre seara. Eu cred ca, in afara de faptul ca am incurajat-o sa adoarma in patutul ei si astfel si-a gasit acolo pozitia de adormit, nu am facut mare lucru. Nici eu nu am reusit tot timpul, dar cred ca a crescut si...asta e. In parc dimineata iese bona cu ea, si bineinteles ca se intalneste cu alte bone (le cunoaste pe toate, 5 ani a avut grija de un baietel care statea tot in zona), si Sofia le-a impresionat ca doarme mereu, si cand nu doarme se joaca sau se uita :-) Acasa insa e mult mai nebunatica :-))
Grati, tu ai curaj sa-l scoti pe Tudoras dupa 10-11? La noi la ora aia se petrece intoarcerea din parc, pentru masa de la 10. Cand se va mai racori va fi insa o ora numai buna de iesit. Eu o scot si seara, de regula pe la 7.
Stoisor, felicitari pentru pasul cu cercelusii, a fost o idee buna sa-i faci acum :-) Ziceai ca la tine pe strada se lucreaza, ce zici de ce se intampla la mine, stau vizavi de parc si metrou si pt ca se lucreaza la liniile de tramvai nu mai e nici o trecere de pietoni catre parc??? Vai de noi!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
anca.b spune:
Gratiela, parca-parca imi aduce aminte de cineva. hmmm...cine sa fie oare?
mama zicea ca in momentul in care am invatat sa umblu furam castraveti din gradina si-i mincam sub masa, cu noroiul pe ei, sa nu ma vada nimeni. mi-au facut o si o poza.... iar in cei murati dadeam iama la greu.
quote:
citat din mesajul lui Ellenutaquote:
citat din mesajul lui grati.ela
foarte tare!!!!!!! o sa incerc cu lamaie, poate ii place fetii acru ..
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
honey79 spune:
Anca, Doamne ce frumusete ai tu acolo!!! Si ce jacheta are el... sigur o sa impresioneze fetele.E un scump si-un frumos si-un dulce. Ce l-as mai papa eu, mniam-mniam.
Hehe...mi te imaginez sub masa, cu castravetele in gura si murdara de noroi la gurita.
Eu sper sa nu-mi semene AJ la nebunii. Ca multe am mai facut si eu la vremea mea.Tin minte si-acum, cand m-am inchis in baie, cu cutia de acuarele si mi-am vopsit ochii, buzele si obrajii. Si, ca sa fie tacamul complet, am luat si foarfeca si mi-am tuns genele.
M-am gandit eu ca, daca tunzi parul si creste si mai lung, atunci si genele ar trebui sa aiba aceeasi soarta.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
anca.b spune:
Stancutza, mercic . m-am vopsit mai demult. acum ma gindesc sa reimprospatez culoarea. miine merg la magazin sa-mi iau vopsea si ma apuc de "zugravit" firele albe.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
ancusorule ce dulce e ... http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/2679618964/
imi vine sa-l pape de obrajorii aia bucalati!
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE