Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (72)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
citat din mesajul lui nemary

multumim Lala pt.capitol.

Camelia, veniti azi in IOR? Gatta Simona merge azi acolo si ma gandeam sa merg si eu cu Daria pe la 18-18.30. ce zici, ne intalnim? poate vine si Micky mamica, sa vb si cu ea.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Hai ca incercam, dar cred ca intarziem un picut. Intru sa vad daca gasesc numerele voastre de telefon.

Edit: am luat numarul tau mari si pe al simonei de pe contul comun. Acuma daca vrea si poate tati sa ne aduca va sun si venim. Voi unde va intalniti exact?

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ceska, multumesc de aprecieri la adresa puiului meu.Si Benji e un frumos si-un smecheras si-i trimitem pupici.
Drum bun spre Romania si...vacanta placuta.
Conduceti sau zburati?

Doculet
stiu ce zici.Treaba e ca, la san mai molfaie doar noaptea.De-aia am si cearcane ca vai de mine, caci..... inca se scoala de 2 -3 ori /noapte.Peste zi, formula.
Dupa masa de morcovel, ii bag tzatzica-n gura, ca sa nu creada ca-l trec direct si de tot la lingurita.Dar, in 2-3 minute, nu mai e nimic in nici un san.

Cati, ce mai faci? Pupici lui Mateiut de 8 kg... scumpul de el.
Hmmm... nope, n-a venit posta.Cine stie, o tine-o la congelator si mi-o trimite de Craciun, cadou de la Mosu'.

Miki, de cand am inceput sa-i dau lui AJ cereale si morcovel (la mese diferite ) face si el kk uscat asa...ca plastilina, vorba cuiva.So...banuiesc ca...e normal?! Ahhh... AJ face kk in fiecare zi , dimineata in jur de 8.

Anandrei, sper ca esti pe plaja si saluti Marea si pentru mine, ok?Distractie placuta.

Stoisor, asteptam pozici cu tine in rochita de gala.Eu in loc sa scad in greutate, tot pun si pun si pun.
Cat despre d-nu sotior....hmmm.... vedem.
http://good-times.webshots.com/photo/2418195270102649941dFoIyC
Iti sta foarte bine, printesa mica.Sa-i porti cu placere.

PS: Ce e cu votul asta si unde???Am tot citit ca votati clopoteii, dar unde?

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Stoisor, Elena,

Irlandeza, am o intrebare pentru tine, nu stiu daca ma poti ajuta. as vrea sa merg in anglia de craciun, la niste prieteni. am avion numai pina la londra-luton. de acolo ar trebui sa zbor cu altceva pina la newcastle sau sa inchiriez o masina. am auzit insa ca sint probleme cu inchiriatul de masini pt romani. e ceva adevarat? in sensul ca pretul pe zi si asigurarile ar fi muuult mai mari decit pt alte natzii europene.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

am reusit sa incarc poze noi cu Daria mancacioasa, vorbeam cu Gabrita, poate ne intalnim saptamana viitoare, pe marti si in Tineretului.
si mi-am amintit ca miercuri merg la conceeeeerrrttttt abia astept. sunt zuze care merg la Metallica? poate ne intalnim pe acolo.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Gogoshelu' meu a adormit, intre timp. Asta dupa ce-a golit sticluta.Cand se va trezi, vom introduce azi o noua leguma : cartoful dulce. Sau...sa incep cu dovlecelul?

Ereena, am citit si am vazut si eu pozici cu Mateiut cel frumos si dodolotz.M-am amuzat bine.Imi place stilul tau scriitoricesc.

Ellenuta, te rog eu frumos sa nu mai gandesti asa ever, despre tine.
O mama groaznica isi lasa copilul nemancat, sau singur in casa in timp ce ea-si vede de alte cele, tipa la el sau il plesneste. Asta consider eu o mama rea.
Ceea ce.... nu se intampla cu tine si cu Bitzulina cea frumoasa. Ba din contra, nu stii ce sa mai faci si cum sa te dai de-a rostogolu' ca sa-i fie bine iubitei tale fiice.
So, capul sus, spatele drept si.... o luam de la capat.Cu toatele.
Daca ma vezi pe mine ce si cum fac, numai sa-l opresc din tipete.... ai zice ca-s buna de dus direct la circ sau la Nr 9.
Te pup si te imbratisez cu mult drag.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

Mari zi repede unde va intalniti, ca apropae l-am convins pe tati sa ne aduca.

www.ralucamihu.com/matei

Matei (04.02.2008)
Toate bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui honey79

Gogoshelu' meu a adormit, intre timp. Asta dupa ce-a golit sticluta.Cand se va trezi, vom introduce azi o noua leguma : cartoful dulce. Sau...sa incep cu dovlecelul?

Ereena, am citit si am vazut si eu pozici cu Mateiut cel frumos si dodolotz.M-am amuzat bine.Imi place stilul tau scriitoricesc.

Ellenuta, te rog eu frumos sa nu mai gandesti asa ever, despre tine.
O mama groaznica isi lasa copilul nemancat, sau singur in casa in timp ce ea-si vede de alte cele, tipa la el sau il plesneste. Asta consider eu o mama rea.
Ceea ce.... nu se intampla cu tine si cu Bitzulina cea frumoasa. Ba din contra, nu stii ce sa mai faci si cum sa te dai de-a rostogolu' ca sa-i fie bine iubitei tale fiice.
So, capul sus, spatele drept si.... o luam de la capat.Cu toatele.
Daca ma vezi pe mine ce si cum fac, numai sa-l opresc din tipete.... ai zice ca-s buna de dus direct la circ sau la Nr 9.
Te pup si te imbratisez cu mult drag.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Vali

honey

asa e .. fac orice s-o vad fericita. cu rabdare, o s-o invat sa pape si piure de legume, musai!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Honey,
acuma Benji e un marait....trage de somnul de dupa masa cam mult...
Va conduce tati tot drumul eu ma ocup de Benji. Sunt 1300km si mi-e groaza. Voi cum ati facut cei 4000km (sau mile?) pana la bunica lui AJ? Ceva sfaturi de luat la drum cu pui mic????

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2509202920102658297NxFUSi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

e povestea lui silviu pe acasa ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
citat din mesajul lui CameliaH

Mari zi repede unde va intalniti, ca apropae l-am convins pe tati sa ne aduca.

www.ralucamihu.com/matei

Matei (04.02.2008)
Toate bune!

la intrarea de la campia libertatii.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea

botez Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput