Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
stancutza spune:
Of, mi-a cazut si mie copilul pe jos...pe gresie mai precis...

Era in carut, noi ii pregateam baita, eu n-am stiut ca tati ii dezlegase hamul de la carut, si am auzit-o brusc plangand. Cand m-am uitat inspre hol si am vazut-o lungita pe gresie si urland, mi s-a parut ca traiesc vis rau...Fetele care au patit si ele stiu despre ce vorbesc 

.
Si-a revenit repede din sperietura, pe urma radea si ne ciugulea cu gurita, pt ca ii era foame, Am sarit peste baita si am pus-o la san, unde a a dormit, ca in fiecare seara. Inainte de asta am verificat-o la caput si am gasit o zona un pic mai rosie, unde se lovis eprobabil. Am masat-o putin si i-am tinut acolo un cub de gheata.
Acum bineinteles ca mi-e super frica de urmari, asta era cosmarul meu - san u imi cada fata cu capul pe gresie, si uite ca s-a intamplat...In noaptea asta o sa ma scol cred la o ora (ma rog, la schimb cu tati) sa vedem daca e bine si doarme linistit.
Nu stiu cum a cazut, era ridicat spatarul carutului si sotul meu crede ca a alunecat pana s-a prelins de tot, mi mi-e frica s anu fi escaladat carutul in lateral (asta a mai incercat sa faca), in cazul asta busitura ar fi fost mai de sus si mai nasoala. Nu ma lamuresc deloc, am gasit-o asezata perpendicular pe directia carutului, si putin in stanga. Pare sa se fi prelins mai degraba, dar nu sunt sigura.
Eu m-am purtat surprinzator de bine, imi venea sa plang dar nu mi-am permis pentru ca trebuia sa o verific, sa ma gandesc ce sa facem mai repede, nu era loc de pierdut cu firea. Doar ca am luat-o in brate sa o linistesc si ma invarteam prin casa ca o musca, in zig-zag sau in cerc, fara s aimi dau seama.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
quote:
citat din mesajul lui Eliza
Fetelor vin cu o mare rugaminte la voi. Fetita ununi coleg, cu doar 4 zile mai mica decat Emma, a fost diagnosticata saptamana trecuta cu retinoblastoma(cancer pe nervul optic) la ambii ochi. Un ochisor nu se stie daca mai poate fi salvat, la celalalt se pare ca isi va pastra vederea. A inceput deja chimio dar nu vreti sa stiti prin ce trece si ea si parintii. Pentru noi e un soc, un cosmar din care parca nu ne mai trezim. Slava Domnului ca sunt aici si ca au putut incepe tratamentul imediat si ca sunt acoperiti de asigurare. Rugamintea mea e sa va rugati la Dumenzeu si pentru ea, pentru ca numai Dumnezeu mai poate face o minune pentru copilul asta si sa scape de nenorocirea asta.
Eliza, chiar ma intrebam ce mai faceti...ma bucur sa aud ca sunteti voi bine.
Daca vrei, spune-mi si mie prenumele fetitei... vreau si eu sa ma
pentru ea si mi-ar fi mai suor daca as sti cum se numeste puiul mic. Doamne, cateodata cred ca traim vremurile de pe urma...atatea cazuri de cancer la tineri si copii, nici nu stii ce sa mai crezi.Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
Povestea nasterii Sofiei
Ereena spune:
stancutza, pupici pt mamica speriata si bebelina agitata. matei era doar prins ca liliacul cu capul in jos ,se mai sprijinea in picioare si tot m-am speriat ,imi imaginez tu . hai ca trece ,si cum spunea miri, asta e doar inceputul
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
stoisor spune:
quote:
citat din mesajul lui Eliza
Bine v-am regasit! Eu de cand am inceput serviciul nu prea mai am timp de forum, incerc totusi sa mai citesc din cand in cand.
Azi bubulina mea implineste 5 luni, 5 luni de incantare si implinire pentru mine ca mama. Avem un dintisor deja de 2 saptamani, ne rostogolim toata ziua si noua provocare e statul in fund. E tare greu acum sa o vad doar o jumatate de ora dimineata si 3 ore seara, dar asta e. Inca nu am inceput diversificarea, suntem pe tzitzi cat s-o mai putea ca cu mulsul la servici din 3 in 3 ore mai greu(noroc cu rezervele din frigider).
Fetelor vin cu o mare rugaminte la voi. Fetita ununi coleg, cu doar 4 zile mai mica decat Emma, a fost diagnosticata saptamana trecuta cu retinoblastoma(cancer pe nervul optic) la ambii ochi. Un ochisor nu se stie daca mai poate fi salvat, la celalalt se pare ca isi va pastra vederea. A inceput deja chimio dar nu vreti sa stiti prin ce trece si ea si parintii. Pentru noi e un soc, un cosmar din care parca nu ne mai trezim. Slava Domnului ca sunt aici si ca au putut incepe tratamentul imediat si ca sunt acoperiti de asigurare. Rugamintea mea e sa va rugati la Dumenzeu si pentru ea, pentru ca numai Dumnezeu mai poate face o minune pentru copilul asta si sa scape de nenorocirea asta.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii

nu imi pot da seama si nu pot intelege de ce se intampla asemenea nenorociri la niste suflete de ingerasi,ce au gresit ei de trebuie sa traiasca asa ceva....chiar nu ma duce capu sa pricep....si cate or fi pe lumea asta de nu le stim noi,o sa ma rog pt micuta la fel ca pt Silviu si pt mica mea Sara,sa se indure D-zeu de ei ,sa aiba mila de sufletelele lorcred ca iara o sa adorm plangand
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
jelimoni spune:
LALA SI EREENA MULTUMESC DE PM..M-AM INTALNIT AZI DIMINEATA CU MITSU, AM STAT LA UN SUC, APOI AM VENIT LA MINE NE-AM JUCAT PUTIN CU ROBI APOI A AVUT TREN SPRE CASA
ASA CUM MA ASTEPTAM E O TIPA SUPER!!!NOROCOS CONRAD..
TARE-MI MAI PLACEA DACA ERA SI EL...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
stoisor spune:
as vrea tare mult sa stiu cum se numeste fetita
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
am vazut si eu pozele de la intalnirea cu Mitsu ,cred ca cel mai bine sa simtit Robert pt ca a fost cocolosit din doua directii,plimbat ,giugiulit ....ce mai ,viata d-ne nu gluma
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui stoisor
am vazut si eu pozele de la intalnirea cu Mitsu ,cred ca cel mai bine sa simtit Robert pt ca a fost cocolosit din doua directii,plimbat ,giugiulit ....ce mai ,viata d-ne nu glumaSara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
STOISOR EU TE BAT PE TINE!!AM APUCAT SA MA VAD CU MITSU SI CU TINE BA???CARE ESTI LA O ARUCATURA DE BAT???IA FA-TI UN PIC DE TREABA CU SARA PRIN SIBIU!!

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Shose spune:
all de la mine - Shose insomniaka
Stancutzu cred prin ce ai trecut. Dar daca a fost vesela dupa aia cred ca tre' sa'ti spulberi orice gand rau.
si sa avetzi noapte linistita, voi parintzii ca bb cu sigurantza va avea.
Ven acum am vazut poze cu voi. Sunteti frumosi toti...dar tu...aratzi de moarte de bine si cu haine si fara (adica costum de baie)
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui stancutza
Of, mi-a cazut si mie copilul pe jos...pe gresie mai precis...Era in carut, noi ii pregateam baita, eu n-am stiut ca tati ii dezlegase hamul de la carut, si am auzit-o brusc plangand. Cand m-am uitat inspre hol si am vazut-o lungita pe gresie si urland, mi s-a parut ca traiesc vis rau...Fetele care au patit si ele stiu despre ce vorbesc
.
Si-a revenit repede din sperietura, pe urma radea si ne ciugulea cu gurita, pt ca ii era foame, Am sarit peste baita si am pus-o la san, unde a a dormit, ca in fiecare seara. Inainte de asta am verificat-o la caput si am gasit o zona un pic mai rosie, unde se lovis eprobabil. Am masat-o putin si i-am tinut acolo un cub de gheata.
Acum bineinteles ca mi-e super frica de urmari, asta era cosmarul meu - san u imi cada fata cu capul pe gresie, si uite ca s-a intamplat...In noaptea asta o sa ma scol cred la o ora (ma rog, la schimb cu tati) sa vedem daca e bine si doarme linistit.
Nu stiu cum a cazut, era ridicat spatarul carutului si sotul meu crede ca a alunecat pana s-a prelins de tot, mi mi-e frica s anu fi escaladat carutul in lateral (asta a mai incercat sa faca), in cazul asta busitura ar fi fost mai de sus si mai nasoala. Nu ma lamuresc deloc, am gasit-o asezata perpendicular pe directia carutului, si putin in stanga. Pare sa se fi prelins mai degraba, dar nu sunt sigura.
Eu m-am purtat surprinzator de bine, imi venea sa plang dar nu mi-am permis pentru ca trebuia sa o verific, sa ma gandesc ce sa facem mai repede, nu era loc de pierdut cu firea. Doar ca am luat-o in brate sa o linistesc si ma invarteam prin casa ca o musca, in zig-zag sau in cerc, fara s aimi dau seama.
Stancutza,de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
STANCUTA SI EU SUNT PATITA CU CAZUTUL DIN CARUT...PE ASFALT!!NICI EU N-AM PUTUT DORMI DELOC NOAPTEA PANA AM VAZUT CA E IN REGULA!!

CURAJ CA SIGUR E BINE DACA A FOST VESELA!
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
ce mare am crescut!!