Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
cynthia_ spune:
Eu i-am dat pepene si galben si rosu, ala galben i l-am dat si in amestec cu alte fructe si i-a placut mult.
quote:
citat din mesajul lui emabucuresti
buna dimineata fetelor,
nu am citit din urma inca dar intru cu o intrebare va rog
dati pepene galben bebelusilor, anca, elle , vad ca sunteti pe receptie, ce ziceti?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
cynthia_ spune:
Doare doar pana strapunge gingia, de crescut nu stiu in cat timp, uita-te la pozele lui Octi si vezi cat sunt de mari iesitio de la 4 lui si acum are 6 luni si trei saptamni.
quote:
citat din mesajul lui anca.b
Zuzici, de azi avem 2 dintisori!!!! au strapuns gingia si se simt fff bine. asta era explicatia crizelor de plins neconsolat de ieri seara si de azi-dimineata.
intrebare: ii doare pina creste de tot dintele sau doar pina strapunge gingia? si cit dureaza pina cresc de tot?
Anca siStefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
cynthia_ spune:
Doamne ce nauca sunt]
felicitari pentru dintuci.[quote]citat din mesajul lui anca.b
Zuzici, de azi avem 2 dintisori!!!! au strapuns gingia si se simt fff bine. asta era explicatia crizelor de plins neconsolat de ieri seara si de azi-dimineata.
intrebare: ii doare pina creste de tot dintele sau doar pina strapunge gingia? si cit dureaza pina cresc de tot?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
[/quote
cynthia_ spune:
Vad ca nu e nimeni pe aici si e si normal toata lumea e la plimbare acum fac un dush si am plecat. Multi
-ici
Ellenuta spune:
anca felicitari pentru dintoci!!
mi-e groaza de momentul in care ii vor da si lui bitzi .. si asa ea e maraila, iti dai seama ce va fi atunci ..
noi am fost in tineretului, acum am venit sa-i facem baie lui bitza si apoi mergem la gratarel la un prieten la curte!!
stoisor 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
quote:
citat din mesajul lui stoisor
am avut acum intr-o zi o avalansa de intrebari pt voi......vad ca pauza,nimeni nu stie nimik .....ok.......cum zic piticii"va vine voua roaga"Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
stoisor .. unde? eu nu am vazut .. si am cautat sa stii!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Eliza spune:
Bine v-am regasit! Eu de cand am inceput serviciul nu prea mai am timp de forum, incerc totusi sa mai citesc din cand in cand.
Azi bubulina mea implineste 5 luni, 5 luni de incantare si implinire pentru mine ca mama. Avem un dintisor deja de 2 saptamani, ne rostogolim toata ziua si noua provocare e statul in fund. E tare greu acum sa o vad doar o jumatate de ora dimineata si 3 ore seara, dar asta e. Inca nu am inceput diversificarea, suntem pe tzitzi cat s-o mai putea ca cu mulsul la servici din 3 in 3 ore mai greu(noroc cu rezervele din frigider).
Fetelor vin cu o mare rugaminte la voi. Fetita ununi coleg, cu doar 4 zile mai mica decat Emma, a fost diagnosticata saptamana trecuta cu retinoblastoma(cancer pe nervul optic) la ambii ochi. Un ochisor nu se stie daca mai poate fi salvat, la celalalt se pare ca isi va pastra vederea. A inceput deja chimio dar nu vreti sa stiti prin ce trece si ea si parintii. Pentru noi e un soc, un cosmar din care parca nu ne mai trezim. Slava Domnului ca sunt aici si ca au putut incepe tratamentul imediat si ca sunt acoperiti de asigurare. Rugamintea mea e sa va rugati la Dumenzeu si pentru ea, pentru ca numai Dumnezeu mai poate face o minune pentru copilul asta si sa scape de nenorocirea asta.
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
eliza
pentru EMMA mica si scumpica cu dintisor!!
o sa ne rugam pentru fetita prietenilor!! imi pare asa rau!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
LUCA 
IRIS 
ILEANA 
STEFANIA 
ALESSIA 
LA MULTE LUNITE SI ANISORI!! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
ramonab spune:
Eliza imi pare rau pt copilul prietenilor tai.O sa ne rugam cu toatele pt el sa se faca bine sa isi poata bucura parintii si parintii sa se poata bucura de el
Felicitari bebeilor cu dintzuci!!!
Luca (Gugustiuc),Ileana Smaranda (Irinal),Stefania (Alinaatudor),Emma (Eliza)
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI de la Moneasa