Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 15
Ven spune:
mai gabbritza, tare frumosi ati fost toti 3, felicitari pt. ambele evenimente, dar la dan diaconescu in studio ce ai cautat?
Ereena spune:
http://www.closeronline.co.uk/RealLife/Reallifestories/mum-at-70.aspx?dateonline=Tuesday+10+June+2008&pos=2 cititi si va minunati...sau va socati,dupa caz
Matei-Florin 24.01.2008
MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
anca.b spune:
Zuzici, de azi avem 2 dintisori!!!! au strapuns gingia si se simt fff bine. asta era explicatia crizelor de plins neconsolat de ieri seara si de azi-dimineata.
intrebare: ii doare pina creste de tot dintele sau doar pina strapunge gingia? si cit dureaza pina cresc de tot?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
gabrittza spune:
ven sincer.....m-au confundat cu elodia!!!!!!!
gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere
stoisor spune:
am gatat de trebaluit,m-am pensat,am facut si manichiura si pedichiura,m-am descurcat ca doar sunt fata mare,am admirat o miresuca ,un mire si o micuta crestina,niste frumosi,casa de piatra si multa fericire gabita
am citit vestile bune despre operatia lui Silviu,nu am putut sa postez mai multe despre el caci nu am cuvinte,m-am rugat aseara pt el si o sa ma rog mereu la fel ca pt pitica mea,o sa depun si niste banuti dar numai Miercuri o sa pot ,oricum el o sa aiba mare nevoie de ei oricand ma gandesc,sper din tot sufletul sa i mearga bine dupa operatie si sa nu ramana ingerul mic cu alte probleme
Lala pt tine un PAR MARE SA ITI REVI IUBITICO
o sa intru mult mai pe seara ca astept sa faca ochisori pitica si sa fugim in oras cu tati si cu buni ,ne scoate tati
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
stoisor spune:
am avut acum intr-o zi o avalansa de intrebari pt voi......vad ca pauza,nimeni nu stie nimik .....ok.......cum zic piticii"va vine voua roaga"
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
quote:
citat din mesajul lui anca.b
Zuzici, de azi avem 2 dintisori!!!! au strapuns gingia si se simt fff bine. asta era explicatia crizelor de plins neconsolat de ieri seara si de azi-dimineata.
intrebare: ii doare pina creste de tot dintele sau doar pina strapunge gingia? si cit dureaza pina cresc de tot?
Povestea Nasterii
gingia ca gingia insa doc a zis ca doare ffff tare cand strapung osul si noi nici habar nu avem ,pt ca inca nu se simt ,nu dor cand sunt deja iesiti la suprafata
FELICITARI DINTOS MIC
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
jelimoni spune:
poze intalnire cu mitsu
http://community.webshots.com/album/564164234NybfPJ
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
stoisor spune:
pai vezi mai Elle.........BRAVO BITI .....acum am intrat noi in NU VREAU PAPA
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
cynthia_ spune:
Salutare e chiar fain scaunu si practic Octi mai sta si la joaca in el, I-au spart gingia de curand si doi dinti sus par mult mai lati ca aia de jos si se pare ca va avea si strugareata, semana cu tatsu el are struga la toti dintii de sus. Sper sa fie si la fel de sanatosi ca a lui tatsu care pana acum la 27 de ani are o masea reparata.
quote:
citat din mesajul lui anca.b
Shose, ici multi de tot!
Cynthia, mercic. Da, e f bun scaunul asta de masa. Eu sint multumita. De cind am inceput diversificarea numai in el papa mesele fara lapte. Cum e Octi, au mai iesit dintisori? Ca parca el era primul “iepurila” din Clubul Clopoteilor.
Naty, salutare! Am vazut pozele, ati fost intr-un loc fantastic!!! Cred ca fetele s-au simtit tare bine. Si cred ca ti-am mai zis, iti sta super bine tunsa scurt! As face-o si eu, dar nu am curaj. Inca.
Povestea Nasterii