Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui andy_galro

Fetelor imi cer scuze.....chiar nu am vrut sa va supar cu astfel de vesti...dar sper sa ma intelegeti ca doar am vrut sa imi descarc si eu sufletul...si cred ca am gresit si imi pare rau...si eu ma feresc de astfel de povesti si de cele mai multe ori nu le iau in seama ca sa nu sufar...dar acum mi-am oferit ajutorul pentru Camy si cred ca m-am implicat un pic involuntar....
Si eu sper ca toti bebelusii din lume sa fie sanatosi!!!!

Tu nu ai gresit deloc, trebuia eu sa imi tin gura inchisa!

31+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 63 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Stai linistita Andy nu iti mai face atatea griji. NU e vb ca se supara cineva. Dar e greu sa citesti asemenea vesti si sa ramai de piatra. Nu ai cum sa nu te gandesti ca si tie ti se poate intampla asa ceva. Mai ales ca toate suntem mai sensibile in perioada asta....
SA dea DD sa avem parte numai de vesti bune in odiseea noastra !!!!!!

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy_galro, nu ai gresit cu NIMIC. Eu una stiam povestea si ma apucam sa sap in partea cealalta si tot aflam...ca asa imi place mie uneori sa pun sare pe rana..sau pentru ca imi doresc ca finalul sa fie unul fericit ca la toate povestile de pana acum de la cealalta odisee...chiar daca unele nu incepusera prea fericit

Asa cum tu te-ai descarcat, asa am facut-o si noi...nu era deloc un repros...eu una as fi cautat clar in partea cealalta si tot aflam....asa ca te rog sa ne spui in continuare daca putem ajuta cu ceva.Am vazut ca se vorbeste despre strangerea unei sume de bani. Te rog sa ne spui daca se hotaraste ceva.Adica eu una vreau sa stiu si sa ajutam cum putem...nu fi suparata, dar sufletele mari mereu se consuma...si tu ai suflet mare daca te-ai implicat activ in problema altora

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva Nu esti egoista....

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Va pe toate fetele!!!!Noi iesim la un gratar la noi la casa( adica unde ni se construieste casa) sa ne destindem un pic. D-ne ajuta sa vem doar vesti bune de acum incolo!
va doresc o zi buna!!!

30+Andrei

AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

heyyyyyy ce faceti voi aici? hai sa va fac io un rezumat

1.andy_garlo:toate citim odiseea de iulie august(ma rog peste 85% la suta) si aflam vestie si mai putin bune(io una o mai citesc si pe cea de nov-dec
2. eva zice de fapt ca nu ar vrea sa mai vada la odiseea noastra scris negru pe alb astfel de probleme, asa-i?

asa ca terminati cu scuzele si daca-mi doar ciocane cineva in globul de sticla, il sparg(nu pe glob)

Vasile
25+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Hai sa va dau si eu o veste buna, daca tot cititi la pepenasi:

A nascut Bujooooo!!!!! Eu o urmaresc de mult, este prima fata care a vb cu mine pe DC, pe chat! Plus ca si ea are un baietel marisor, grasunel, am urmarit-o in mod special; iata vestea:
"Salutare fetele!
Filip a sosit cu 4,250 Kg, 53 cm bine sanatos si falcos!
Am pus si poze pe Picasa. Il gasiti voi pe acolo!
Am plecat inapoi la clinica sa stau cu mami."

Ce tare! Greutatea lui Filip fusese estimata la 4200 gr, uite ca au nimerit-o!!!

31+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 63 ZILE!!!

POZE

Mergi la inceput

Felicic, ai inteles perfect!
Mi-a placut maxim faza cu ciocanitul in glob!

31+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 63 ZILE!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eu am bagat la cuptor papica buna si astept sa se faca

Andy eu sunt binisor, observ ca scobutilul imi scade tensiunea ( si asa mica), dar ma ajuta cu contractiile. Inisa e binisor mai tuseste din cand in cand dar este bine.
Tie cum iti merge cu antibioticul?

Eva felicitari pt semnatura, eu nici nu o mai urmaresc dar acum am vazut ca avem la fel saptamanile

Andy_galro, stai linistita. Stiu ca tu esti mai bulversata fiind ca ai si vorbit cu Camy si te ai implicat.

E un forum public unde apar multe vesti triste mai ales despre copilasi.
De cand sunt inscrisa am suferit enorm la diferite cazuri grave. Am plans n am dormit noaptea, m am framantat.
Sotul meu m a certat de multe ori cand i povesteam diferite cazuri.
Trebuiue sa fim puternice

Laureta bb2 31+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Felicicule io citesc toata odiseea unde sunt burtici hihihihi

Laureta bb2 31+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput