Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Felicicule io citesc toata odiseea unde sunt burticihihihihi
Si eu am citit si citesc la alte odisei, nu la toate, dar la iulie-august am citit, pe diagonala ce-i drept, interesata in special de cateva personaje de care ma simt mai atasata, fara motive anume! Cred ca si voi la fel, v-ati legat de anumite "eroine"! :)))
31+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 63 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Burtici am pus pe contul comun poze cu cateva din lucrusoarele lui Luca!!!!!!!Din pacate am pus numai hainute aproape,asternutirile si jucariile(i-am luat jucarii cantatoare,nu stiu daca lui o sa-i placa dar eu sunt moarta dupa ele:))))))) nu le-am mai pozat ca apucase tati sa le stranga pt zugraveala dar va pun la sfarsit cand va sosi si patutul.
Felicitari pt noi semnaturi!!!!!!!!!
pt baietelul bolnavior de la cealalta odisee!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s
!
32+
LUCA
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Eva felicitari pt semnatura, eu nici nu o mai urmarescdar acum am vazut ca avem la fel saptamanile
Felicitari, Laureta!!!

Asa e, am vazut si eu ca avem exact aceleasi saptamani!!!
31+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 63 ZILE!!! 
POZE
anca81 spune:

primul bobocel in odiseea noastra!!! Ce frumos!!! Nu mi-a venit sa cred cand am citit, chiar zilele trecute ii adaugasem Claudiei numele fetitei in listuta. Felicitari mamicuto, sa ai parte de o bebelina sanatoasa si mancacioasa!
Am citit si vestile mai putin bune despre bebe Darius, imi pare atat de rau 

Andy_galro, te apreciez foarte mult ca incerci sa-i ajuti
Sper din tot sufletul si ma rog ca micutul Darius sa reziste si sa se faca bine.
Am schimbat si noi semnatura, 33 saptamani si au mai ramas ... 49 de zile. Am niste emotii ...
Eva, felicitari pentru semnatura noua. Si sunt foarte dulci lucrusoarele lui Luca, atat de micute si delicate 
Kid, Dyanira, Simodina, felicitari pentru bebelusii grasunei!
Maryb, bine ai revenit. Micuta Carla a mai recuperat din retard si pare sanatoasa. Luni ma internez in spital pentru investigatii privind lichidul meu amniotic scazut.
Fetele, ar fi bine sa lasam numerele de telefon pe adresa comuna de mail.
AMR 49 de zile 
33+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui musettepink
Burtici am pus pe contul comun poze cu cateva din lucrusoarele lui Luca!!!!!!!Din pacate am pus numai hainute aproape,asternutirile si jucariile(i-am luat jucarii cantatoare,nu stiu daca lui o sa-i placa dar eu sunt moarta dupa ele:))))))) nu le-am mai pozat ca apucase tati sa le stranga pt zugraveala dar va pun la sfarsit cand va sosi si patutul.
Musette, tare frumoase lucrusoarele pt bebe! Mi-au placut tare! Sa le stapaneasca sanatos!!! Dar ai luat ceva, nu te-ai jucat...
Poze cu mamica cand vedem si noi?
31+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 63 ZILE!!! 
POZE
iepurila spune:
Ma rog la Bunul Dumnezeu sa aiba grija de bebe Darius.
Si de toti copilasii.
Va pup pe toate
Eu, iepurica
26+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
andy.p spune:
Hey fetelor ,noi am fost sa cumparam patutz si saltelutza sunt ff dragutze.Patutz am luat de lemn natur si saltelutza din aceea multistrat.Andy ne tot intreaba cand le montam si cum vor arata si multe alte intrebari...
Si noi avem body cu ;Sunt un VIP,Sunt o printzesa ..sunt bestiale
Eva felicitari ptr intratrea in luna 8
..mai e asa putin.Esti o scumpa toate am inteles ce ai vrut sa spui...asa as vrea si eu sa auzim numai vesti bune si sa nu aiba nimeni nici o problema.
Laureta felicitari si tie
ma bucur ca esti mai bine si la fel si puiutza
Eu deocamdata nu simt nici nici o imbunatatire dar mai astept.
musette sunt superbe lucrusoarele de bb..sper sa vi le pun si eu pe ale bb-linei sa le vedeti
Andy_g sa stii ca tu esti o sufletista si te apreciez
Sa stiti ca si eu citesc toate odiseele.
31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
Anca felicitari
chiar ca mai este putin.
Ai dreptate cele care nu vi-ati lasat inca nr.de telefon pe mail ar fi bine s-o faceti exact ptr situatii din acestea tip Surprise!
31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
stati asa ca am tras un pui de somn, deh LR-ul m-a tinut treaza azi noapte
si pe deasupra si bebe pe la 6 a inceput gimnastica
eva
felicitari pt intrarea in luna8!!!!
inca un pic si il vedem pe luca!!! asa deci zici ca faci clatite???
si crezi ca eu o sa ratez asa ceva???![]()
andy p felicitari pentru achizitii!!!
chiar asa cand montezi patutul sa ne pui si noua poza??hai ca noi suntem mai nerabdatoare decat cel mic
aly_c
m-am lamurit pana la urma cu maternitatea si cu camasile lor sterile/sterilizate
naiba sa-i ia...asta e trebe sa suportam doar traim in RO
laureta
felicitari pt luna 8!!!
andy_galro
multumim ca ne-ai adus vesti despre micutul darius!!! sa dea Dzeu sa treaca cu bine peste tot ca e asa micut...multa putere si parintilor!!
si eu cand i-am povestit sotului ieri de cazul lui si i-am zis cand merg sapt viitoare la dr sa o pun sa se uite bine sa fim siguri ca e sanatos m-a certat a zis ca nu mai "pup" eu forum ca citesc numai aberatii aici
acum are si el dreptatea lui ca imi fac griji aiurea dar imi place sa fiu o persoana informata si de asta e bine de multe ori sa te duci cu lectia invatata
ma duc sa vad hainutele de bebe luca de musette!
27+
DAVID
laureta spune:
Ancule si tu tot azi schimbi semnatura , felictari
Andy super, ati facut cumparaturi importante. Sa pui poze.
Patuc am, imi trebuie o salteluta. Cred ca azi trag o fuga la IKEA. Oare imi ajuge un card?![]()
musette sunt superbe lucrusoarele
. Vrem poze cu mamicaaaaa
Laureta bb2 31+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)