Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 20
laureta spune:
Nushule, nu iti fa griji cu camasile. In cel mai rau caz vei fi sexoasa cu un san sau o fesa afara![]()
Eu aveam o camasa scurtaaaaaa si burta o ridica in fata, deci o priveliste de toata frumusetea, dar ce imi pasa mie numai sa se termine o data ma gandeam
Laureta bb2 31+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
nushulica spune:
musette
m-am topit printre maimutici ratuste si alte dragalasenii
sunt asa de frumoase!!! la poza 11 ai o salopetica care ai zis ca e intre preferatele tale pe care o avem si noi
ce alba cu nush ce modelas mic pe ea, eu am luat-o din iasi de la wylles!
o sa fac si eu poze cu tot ce am luat pt bebe ca eu i-am luat multe tare si fashuri din astea groase de iarna dar mi-e lene sa pozez plus ca tot stau ca zic sa pozez tot o data si inca asteptam mobila si multe altele
27+
DAVID
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui laureta
Nushule, nu iti fa griji cu camasile. In cel mai rau caz vei fi sexoasa cu un san sau o fesa afara
Eu aveam o camasa scurtaaaaaa si burta o ridica in fata, deci o priveliste de toata frumusetea, dar ce imi pasa mie numai sa se termine o data ma gandeam
Laureta bb2 31+si galusca Inisa
(10 iunie 2004)

asa-i....problema mea e alta, eu nu pot sa port o carpa cand stiu ca a mai purtat-o altcineva fie ea si sterilizata
dar asta e...si asa o sa fiu atunci cu dureri si cu toate cele macar sa-mi dea si boarfe purtate si am terminat!!!
27+
DAVID
tzitziri spune:
Nusha, deci si pe tine te cearta ca citesti pe forumuri si pui la suflet...e bine atunci!Vorba vine ca e bine, dar inseamna ca mai avem chestii comune..in afara de tizi, normal![]()
29+ 
bebe David
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui nushulica
asa deci zici ca faci clatite???si crezi ca eu o sa ratez asa ceva???
La mine sau la tine? (vorba reclamei...)
31+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 63 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui EvaFquote:
citat din mesajul lui nushulica
asa deci zici ca faci clatite???si crezi ca eu o sa ratez asa ceva???
La mine sau la tine? (vorba reclamei...)31+
LUCA
![]()
VINELUCA !!!!
AMR 63 ZILE!!!
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

nu ma ispiti!!! ca mi-e lene sa fac clatite dar pana la buc parca m--as sui in masina

tzitziri
eu bat pariu ca min 50% din soti au parerea asta despre forum, nu te mai stresa asa sunt ei
27+
DAVID
laureta spune:
Clatite????
Io am crema de zahar ars. Mancam impreuna?![]()
Laureta bb2 31+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
andy.p spune:
Corect si al meu la fel
Wow despre ce vorbiti:clatie si crema de zahar ars
31+
bbelina
AMR 9 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
_irina_ spune:
Hahaha nushulica eu am primnit odata in spital camasa din aia secsoasa, numai cu snururi la spate. Sa vezi ce mandra mergeam, tot cu mainile la spate si cu spatele lipit de perete.
Si eu parca as manca ceva bun, dar cand ma sui pe cantar imi trece orice pofta.
De fapt nu chiar orice pofta. Azi nu stiu cum fac dar musai sa imi iau porumb sa fierb! Chiar daca sunt sigura ca nu mai gasesc nici un porumb in piate la ora asta!
30+
- Andreea
nushulica spune:
iata ca am prestat 5 clatite
dintr-un ou si oleak de lapte
le-am mancat pe toate!!! eu!!!

irina mare distractie va fi cu camasile astea!!! ce sexy...ce smell good
nik tata!!!
27+
DAVID

si crezi ca eu o sa ratez asa ceva???