Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui andy_galro

fetelor am vorbit cu Camy mamica de Darius de odiseea de pepenasi de iul-aug ( am sa dau un copy-paste cu mesajul care l-am scris acolo)
Camy este terminata saraca...intr-adevar Darius a fost transportat la Tg. Mures dar fiind o situatie de urgenta l-au adus cu avionul DAR din cauza presiunii atmosferice i s-a spart un vas la cap.....acum cu inima este stabil dar nu i se poate face operatia din cauza problmei de la cap...are dr. foarte buni care au grija de el dar nu-i pot garanta nimic.....offf Doamne prin multe probleme trece micutul Darius....Camy este singura saracuta, maine va veni totusi mama ei sa-i mai aduca haine si ce mai are nevoie....azi l-au botezat pe bebe....sper ca Dumnezeu sa aiba grija de un sufletel asa de mic si nevinovat
Scuze ca vin cu vesti asa de triste dar trebuia sa ma descarc si sa va spun si voua .

OOOOOOOfffffffff, ce o fi acum in sufletul lui Camy! Andy, sper sa nu iti par egoista sau lipsita de inima, sunt alaturi de Camy dar istoria ei ma face sa plang si imi da tot felul de stari de anxietate, ma gandesc la cai verzi pe pereti! Prefer sa nu ma gandesc, sa imi zic ca Dumnezeu il tine de mana pe puiul meu si ca totul va fi bine! Astfel va incurajez si pe voi sa faceti! Asa imi zic de la inceputul sarcinii, m-am autointrodus intr-un glob care ma apara de influente nefaste din exterior! Acum, sa nu ma intelegeti gresit, daca as putea, as ajuta-o, clar, dar asa sa citesc si sa bocesc, nu ma ajuta nici pe mine nici pe ea cu nimic! Sper doar ca Dumnezeu sa aba grija de ei!!! Eu nu zic sa nu ne mai dai vesti despre Camy, oooofffff...nu sunt in stare sa redau ce simt, sper ca m-ati inteles! Povestea asta e ingrozitoare, imi face asa rau sa aud!

31+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 63 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Eva te inteleg perfect pentru ca si eu simt la fel de la inceputul sarcinii: mai bine sa nu stiu...dar de data asta asa ma simtit sa va spun si voua....dar nu o sa mai dau vesti asa de triste

30+Andrei

AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burticutze!!!!!!!

WOOOOOOOOOOW A aprut primul bobocel !!!!!!

Felicitari Denisa!!!Sa iti traiasca micuta Lucia!!!

Ce emotionant este ....avem un piticutz in grup ....

Dyanira si Kid felicitari pentru bbei gresuni !!

Eva felicitari pentru noua semnatura !!! La mai mult mamico !!

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui andy_galro

Eva te inteleg perfect pentru ca si eu simt la fel de la inceputul sarcinii: mai bine sa nu stiu...dar de data asta asa ma simtit sa va spun si voua....dar nu o sa mai dau vesti asa de triste

Tu esti o scumpa, si multumim de vesti, intentia ta e buna, ca doar nu ne-ai dat vesti ca sa ne pui pe bocit! Nu de tine zic eu, tu esti emisarul cu intentii bune! Vestea in sine ma rascoleste si ...am zis si eu! Nu zic sa nu ne mai dai vesti, de fapt, nici nu stiu ce vreau sa zic sau ce e mai bine! Astfel de vesti ma tulbura, asta incerc sa zic!
Pe tine te pup!

31+ LUCA

VINE LUCA !!!!

AMR 63 ZILE!!!

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy multumimi pentru vesti. Tocmai ma pregateam sa ma uit ce vesti au fetele,dar am ramas masca cu bobocelul nostru....
Eva te inteleg foarte bine cu ceea ce simti....E normal sa incerci sa te protejezi de tot ce este negativ in jurul tau...pentru puiutul tau.. Dar mi se rupe sufletul de ce se intampla acolo si chiar daca plang ca proasta, nu pot sa nu intru sa vad ce se mai stie de ei....

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Eva si eu mamicuto!!!!

30+Andrei

BEBE al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, si eu am stat asta noapte 2 ore cu ochii pe pereti gandindu-ma daca sigur bebe nu are nici o problema, am citit de problema lui Darius si am inceput sa caut pe net daca putea fi depistata sau nu si am rasuflat (putin...) usurata cand am aflat ca un ecografist bun ar fi vazut-o de la eco..si apoi iar ma gandeam la tampenii.

De aia si al meu incearca sa ma tina cat poate de departe de toate povestile nefaste....pana la a imi taia conexiunea la net.Pentru ca de obicei plang si sufar la toate povestile mai putin fericite, chiar daca finalul e fericit...si stau si ma consum...si poate ai dreptate, fiecare ar trebui sa isi faca propriul 'glob' si sa se bage acolo si sa incerce sa se tina departe de toate necazurile altora...indiferent cat de egoist ar suna. De aia cand am stari de-astea urate prefer sa nu mai intru pe forum....

Azi am plans de bucurie ca sunt bebei prematuri care nu au probleme ulterior..si chiar daca odiseea noastra nu a inceput poate cum trebuia (nu chiar 'ca la carte) sper din tot sufletul sa fie bine pentru noi toate si sa venim numai cu vesti bune cand va fi momentul.

29+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sper ca bunul Dumnezeu sa ne apere de astfel de probleme cu bbii nostri.

Eva nu esti egoista, fiecare vrem sa avem bbii sanatosi, ma la DD ca micutul Darius sa se insanatoseasca cat mai repede.

28+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy_galro, nu trebuie sa iei personal ce am scris mai sus...am ramas foarte impresionata cand am vazut ca ai aparut la odiseea cealalta si ai incercat sa o ajuti pe Camy...mi se pare asa frumoasa solidaritatea asta intre persoane total straine dar care au fost apropiate prin tel: tinerea bebelusului sanatos in brate.

Imi doresc doar sa nu trebuiasca sa ne manifestam solidaritatea una fata de alta decat printr-o vorba buna, prin intelegere, printr-un cand o mai luam razna, dar sa nu avem nici una nevoie de ajutor...efectiv...nu stiu daca s-a inteles ce am vrut sa spun.

29+
bebe David

Mergi la inceput

Fetelor imi cer scuze.....chiar nu am vrut sa va supar cu astfel de vesti...dar sper sa ma intelegeti ca doar am vrut sa imi descarc si eu sufletul...si cred ca am gresit si imi pare rau...si eu ma feresc de astfel de povesti si de cele mai multe ori nu le iau in seama ca sa nu sufar...dar acum mi-am oferit ajutorul pentru Camy si cred ca m-am implicat un pic involuntar....
Si eu sper ca toti bebelusii din lume sa fie sanatosi!!!!

30+Andrei

BEBE al nostru

Mergi la inceput