Mamici norocoase de sept-oct 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 16
felicic76 spune:
raportez "cumparaturi colosale" pentru bebe, trei body-uri cu mesaj de la Z: "Sunt un VIP", "Vreau o decapotabila" si ceva cu bataie pentru tatici "Tata munceste, mama cheltuieste"![]()
Sunt haioase foc,cam scumputze, 18 lei buc, din bumbac si cu capse.
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
EvaF spune:
Nusha, ghici ce fac eu azi? Imi ploua in gura de cand te-am auzit pe tine, salata orientala! Si ca desert: clatite!!!![]()
Fetelor, eu am cam inceput sa am edeme la glezene, desi tensiunea ramane mica, ori 11/6, ori 12/6 sau 7, nu stiu dar mi se cam umfla gleznele! E cam devreme si ieri mi s-a cam facut frica cand am vazut! Cred ca e de la stat mult pe scaun, sper! De mancat, mai mult fructe si legume si am evitat sarea! Azi i-am zis sotzului sa imi ia branza de vaci, salata orientala vreau sa o fac fara sare, sa vedem daca apare vreo schimbare! Dar ...cam aiurea, ce mai!!! Ce ziceti?
Felicic, mi-ai facut pofta cu curcanul ala, dar nu ma bag, nu ma pricep la bucatareala complicata. Si cred ca la cata burtoiul am, nu as rezista mult in bucatarie, eu fac chestii simple! Dar am zis ca saptamana viitoare m-as baga si eu la niste...sarmalutze in foi de vitza! Ce tare as fi daca imi ies, nu am mai facut niciodata! Sotzul meu e mort dupa ele, mananca des la mama!
Edit: aly-c, 300
31+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 63 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy_galro spune:
Eva nu stiu daca e chiar devereme cu umflatul picioarelor....dupa sapt 30 deja ne putem astepta....si mie cam de vreo 2 zile au inceput sa mi se umfle...pe mine dr m-a intrebat de glezne si la 22 si la 24 de sapt. si cand i-am zis atunci ca inca nu a zis ca e ok in condtitiile in care e ffff mare caldura....dar sa ma astept de la 30 de sapt. incolo....dar daca nu mai stam asa de mult pe scaun si ne odihnim cu picioarele pe sus.....cred si sper ca nu va fi asa de greu
Edit: desigur ca neuronul meu gravid nu a spus tot: felicitari pentru intrarea in luna a8a ....wow ce putin mai este!!!!
30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
angelynna82 spune:
burtici si proaspata mamica 

Claudia H sa iti traiasca bblina Lucia, multa sanatate, refacere rapida si te asteptam cu povestea nasterii si cu poze, sa fiti papacioase si necolicioase 

primul bobocel al nostru, ce frumos suna
...pur si simplu nu mi-a venit sa cred, piele de gaina si acum am
, barbatul meu a plecat afara numai sa nu ma vada asa
dyanira: ce bebel grasan, imi pare rau de doctor, sper sa ai dr cu care sa nasti 
Simodina, tare pretioase sunt sfaturile tale 
Eva felicitari pentru luan a 8 a, moama ce putin mai este

Ancule si Andreea_And felicitari pentru schimbarea semnaturii
si la cat mai multe saptamani 
Noi aseara am avut invitati la cina dar este ca un facut sa nu ma simt bine, ma dureau toate cele plus o masea ![]()
Iar azi de dimineata ne-am trezit pe la 11 ![]()
28+ 
Bebe
Eco
felicic76 spune:
eva: eu deja am sarit cu trei numere la picior, nici nu pot sta cu picioarele ridicate pentru ca merg la birou , asa ca imagineaza-ti ca gleznele mele de caprioara sunt o simpla amintire!
Ma ajuta foarte mult un ceai diuretic de gravide de la plafar, este ok la gust si chiar ma simt bine de cand il beau!(parca nici nu mai pun kg multe pe mine si nici nu mi se mai umfla picioarele) Incearca-l si tu!
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
angelynna82 spune:
Picioare umflate am si eu de pe la vreo 5 luni si asta pentru ca stau destul de mult la birou, dar in ultima vreme se umfla butuc ![]()
Fetelor cred ca ma bag si eu pe LR, sunt o groaza de lucruri frumoase acolo 
28+ 
Bebe
Eco
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui felicic76
raportez "cumparaturi colosale" pentru bebe, trei body-uri cu mesaj de la Z: "Sunt un VIP", "Vreau o decapotabila" si ceva cu bataie pentru tatici "Tata munceste, mama cheltuieste"
Sunt haioase foc,cam scumputze, 18 lei buc, din bumbac si cu capse.
Supeeeeeeeeer, vreau si eu musai body cu "SUNT UN VIP"!!! O sa trec si eu pe la ei!!!
31+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 63 ZILE!!! 
POZE
EvaF spune:
Multumesc pentru sfaturi fetelor!
O sa incerc si eu ceaiul acela diuretic pentru gravide, nu stiam ca ceai diuretic pot bea si gravidele! Sa vedem...Chestia e ca nu gamba este umflata, in cazul meu, ci numai gleznele, s-au facut asa niste pernitze in lateralele gleznelor!
31+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 63 ZILE!!! 
POZE
_irina_ spune:
Buna dimineata.
La mine e inca dimineata, ca s-a anuntat soacra'mea in vizita azi si azi noapte faceam curatenie ca apucatii prin casa. Partea buna e ca nu mai vine soacra, asa ca am curatenia deja terminata. Partea proasta e ca m-am trezit la pranz.
Aseara aveam picioarele infernal de umflate. Ca sa va fac o idee, inca nu s-au dezumflat, dar de ieri pana azi am scazut un kilogram la cantar. Si asta e numai apa.
Si eu beau ceai din ala diuretic pentru gravide, e bun, dar daca uit sa beau e dezastru.
Eva, ma sperii. Eu am cam aceeasi semnatura ca si tine, si cand te-am auzit de luna a 8-a mi s-a facut pielea de gaina.
Mai e asa de putin. 

. Oricum Luca al tau e un grasunel, bblina mea nu stiu inca ce greutate are, dar cand ma uit la burtica imi dau seama ca nu poate sa aiba prea mult... sau sta prea inghesuita.
Si puiuta mea nu are nimic, saraca.
Oricum m-am decis sa mergem peste 2 saptamani la Szeged la cumparaturi si cred ca ma decid atunci si le cumpar pe toate.
Diana stai linistita cu doctorul. Al meu mi-a zis de la inceput ca o sa fie in concediu in septembrie, dupa care s-a sucit ca nu o sa mai fie in septembrie. Pana la urma mi-a zis ca sa stau linistita, o sa aiba un doctor care o sa il inlocuiasca in perioada concediului. As fi vrut sa stiu mai din timp cine o sa fie ca sa ma informez si despre el, dar momentan nu mi-a zis nimic.
Poate peste o saptamana cand ma duc la eco din nou sa imi spuna.

Felicitari pentru bebei grasunei, deja 2.500 kg mi se pare asa de mult...
Imi amintesc la inceput cand ne jucam cu gramele, apoi prin saptamana 20-24 la morfo cand vorbeam de sute de grame.
30+
- Andreea
andy_galro spune:
fetelor am vorbit cu Camy mamica de Darius de odiseea de pepenasi de iul-aug ( am sa dau un copy-paste cu mesajul care l-am scris acolo)
Camy este terminata saraca
...intr-adevar Darius a fost transportat la Tg. Mures dar fiind o situatie de urgenta l-au adus cu avionul DAR din cauza presiunii atmosferice i s-a spart un vas la cap si a facut stop-respirator.....acum cu inima este stabil dar nu i se poate face operatia din cauza problmei de la cap
...are dr. foarte buni care au grija de el dar nu-i pot garanta nimic.....offf Doamne prin multe probleme trece micutul Darius....Camy este singura saracuta, maine va veni totusi mama ei sa-i mai aduca haine si ce mai are nevoie....azi l-au botezat pe bebe....sper ca Dumnezeu sa aiba grija de un sufletel asa de mic si nevinovat

Scuze ca vin cu vesti asa de triste dar trebuia sa ma descarc si sa va spun si voua .
30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!! 
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"