Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

ANKALAURA eu sunt deacord cu tine dar cine are cont deschis?eu nu am,iar pe CAMY daca o intrebam de cont poate o sa zica sa lasam pana nu vede ce si cum,ca na poate nici nu ar indrazni sa ne ceara noua bani.Daca pana luni dimineata nu se rezolva nimic eu merg luni dimineta la BCR,BRD si BANC POST sa ma interesez ce si cum.

Ioana33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am vorbit cu Adriana (ATB). A nascuuut!

Nicholas Cristian a venit pe lume astazi, nastere naturala fara epidurala, 3.100 kg, 51 cm, scor apgar 10. Si mami si bebe sunt bine. Adriana va pupa pe toate!

Felicitari iubita si bun venit Nicholas! Sa ai viata lina si frumoasa!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Fetelor am vorbit cu Camy si este terminata saraca...intr-adevar Darius a fost transportat la Tg. Mures dar fiind o situatie de urgenta l-au adus cu avionul DAR din cauza presiunii atmosferice i s-a spart un vas la cap si a facut stop-respirator.....acum cu inima este stabil dar nu i se poate face operatia din cauza problmei de la cap...are dr. foarte buni care au grija de el dar nu-i pot garanta nimic.....offf Doamne prin multe probleme trece micutul Darius....Camy este singura saracuta, maine va veni totusi mama ei sa-i mai aduca haine si ce mai are nevoie....azi l-au botezat pe bebe....sper ca Dumnezeu sa aiba grija de un sufletel asa de mic si nevinovat

30+Andrei

AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!

BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

FELICITARI NOILOR MAMICUTE SI MULTA SANATATE PEPENASILOR!

BUJO la cat tb sa intre in operatie?

fetelor,eu zic sa strangem si noi bani pt cami ,dar sa deschidem cat mai repede si un subiect la umanitare.astfel se vor strange mai multi bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Doamne ce ghinion a avut Darius cu transportul !! oare cat va dura pana se va putea face operatia ?

Anka, pe contul meu de Paypal se trang banuti pt Sonia. Daca nu are altcineva cont Paypal deschis, eu mi-l pun la dispozitie pt Camy, doar ca cine trimite trebuie sa specifice clar ca sunt pt Darius, asta ca sa nu ii trimit apoi Soniei din banutii lui. La banca mea un transfer din contul meu intr-un cont in EURO din UE costa cam 3 euro ... deci nu e enorm. Insa trebuie sa fie transfer in Uniunea Europeana.

Exista si posibilitatea deschiderii unui cont umanitar in Ro, dar nu stiu care sunt conditiile.

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

FELICITARI RALU PT BB MIRUNA,SA-TI TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA!
ATB FELICITARI PT BB NICHOLAS,SA FIE SANATOS SI CUMINTE!
Catilin ce soacra nebuna ai!Cum a indraznit sa dea in tine stiind ca tu astepti nepotul ei?Ce bine ca va mutati sa scapati de scorpie!
Caprioara ce ochi frumosi are Ilinca,e o scumpete de fetita!
Ladymina m-a ingrozit ceea ce am citit ca ai postat despre problema bb Darius.
Bujo sa ai parte de o nastere usoara!
Pt. bb Darius:

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

offf, sunt tare bulversata de ce se intampla cu bebe Darius! Ma rog sa fie sanatos si taina botezului sa-i ajute!

Felicitari proaspetelor mamici! Refacere rapida si va aduceti cat mai curand puiutii acasa, sanatosi si voiosi!

Anka si noi patim la fel cu burtica Azi am stat toata ziua cu ea in brate, ieri la fel, noaptea e bine, ziua o doare. Voi luati ceva siropele? Eu i-am dat doar Baby Drink, ieri l-a vomitat, azi nu...

Fetelor, eu am un cont la Transilvania, facut recent, fara activitate pe el, am si internet banking la ei dar nu pot sa-l folosesc (internet bankingul) pentru ca nu-mi merge kkt-ul de Internet Explorer. Deci pot pune contul la dispozitie si incredinta cuiva cu IE functional (Sun, Anka) parola de internet banking pentru administrare. Sa-mi ziceti daca vreti sa-l pun la bataie. Contul nu are decat o operatiune pe el si sunt si niste banuti acolo care pot ramane drept donatie pentru Camy din partea noastra

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele!
Filip a sosit cu 4,250 Kg, 53 cm bine sanatos si falcos!
Am pus si poze pe Picasa. Il gasiti voi pe acolo!
Am plecat inapoi la clinica sa stau cu mami.

bujo 40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Cand va hotarati care este contul, dati-mi si mie un PM sa pun niste banuti pt. micutul Darius! Eu nu citesc in fiecare zi la voi, asa ca mi-ar fi mai usor daca as primi un PM.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 22+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Anaxena, imi pare tare rau sa aud ce probleme ai cu tzitzi. Te admir sincer pentru perseverenta. Uite www.llli.org/NB/NBbreastproblems.html" target="_blank">aici cateva articole despre mastita, poate gasesti tu ceva care sa te ajute. Eu am tot citit si ei zic ca totusi mastita e o infectie a sanilor, de regula cu candida, cred ca ar trebui sa te vada un doctor. Ai incercat sa desfunzi manual canalele? Doare de mori, io muscam dintr-un prosop si cumnata mea ma tragea de boobs pina a tasnit laptele din mai multe canale, de jur imprejurul areolei, dar doar asa s-au desfundat si am scapat de fierbinteala si de nodulii groaznici cu care venisem din maternitate.

Caprioara, vazut poze cu Ilinca, mie mi se pare ca seamana cu tine, cel putin privirea e a ta 100%. Am ratat apelul tau, iarta-ma, spalam fata...

Am si io o veste buna, dar printre atatea tristeti nici nu ma pot bucura cum trebuie. Ne-a venit masina Ieri a luat-o tata de la dealer, au adus-o cu 6 saptamani mai devreme, deci acum avem si roti. Am vazut-o doar cu coada ochiului si am parcat-o, mai mult timp n-am indraznit sa fug de langa Gargaritza amarata...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput