Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da Mina, am vazut reportajul de la televizor despre astfel de operatii. Dumnezeu n-o sa-i paraseasca!

La multe lunite, Mariuca! Sa fii sanatoasa si sa papi bine de la mami, ca sa nu se mai chinuie!

Bujolinu cred ca deja esti la spital! Oricum ma gandesc la voi!

Ce bine ca e innorat astazi...tare mult a ajuns sa-mi placa vremea asta...

BIRIIIII te rooog! Da un semn!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

pt Darius, Dumnezeu sa-l ajute sa treaca cu bine peste aceasta operatie. Cat despre bani ar fi bine sa-i ajutam, or sa le fie de mare ajutor, mai ales ca stateau prost la acest capitol.

39+ Miruna AMR 4zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

ATB, Bujo nastere usoara si bebelusi sanatosi.

39+ Miruna AMR 4zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Buna dimineata fetelor.
BUJO si ATB bafta,va asteptam cat mai repede cu vesti,sa aveti o nastere usoara.
In ultimul timp m-am gandit foarte mult la CAMY si la puisorul ei,sa dea DD sa treaca cu bine peste toate.
In legatura cu banii eu m-am gandit asa:sa incepem incet,incet sa strangem banii,si daca CAMY nu are nevoie de ei poate ii donam pt o alta cauza.Eu zic sa nu mai asteptam foarte mult,ca daca e sa ii trebuiasca sa poatec dispune de ei la orice ora.
Fetelor in legatura cu tensiunea mea sa stiti ca beau cafea in fiecare dimineata si beau si lichide destul de mult.
Va pe toate

Ioana33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Era cat pe ce sa uit :vecinuta felicitari ptr MIRUNICA,iti doresc refacere rapida,iar printesei sa fie sanatoasa si papacioasa.

Ioana33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Incredibil ce prost poate sa mearga forumul de cateva zile. Asadar, sa reiau ce scriam.

Ioana eu sunt de acord sa incepem sa strangem banii cat mai repede. Pt asta ar fi nevoie sa deschidem un cont, ca toata lumea sa poata depune mai usor. Numai ca rugamintea mea ar fi ca una dintre voi sa faca asta, daca poate, pt ca mie mi-e imposibil momentan sa merg la banca. Nu am cu cine s-o las pe Thea iar in aglomerari nu am voie sa o tin. Nu stiu...poate aveti voi o alta solutie mai buna?!? Si eu ma gandesc ca banii le vor trebui...repede!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Buna fetelor.....Am fost ieri la morfofetala si am iesit in standarde..avem 440 de grame....dar i-a tot iesit aiurea INDICELE DE REZISTENTA care stiu ca reprezita circulatia sangvina intre mama si fat.....nu a insistat pe asta, a zis ca e prea devreme dar totusi m-am panicat....stie cineva cat de grav este????

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 22+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata!
Pe noi ne chinuie colicii... tare de tot... Din fericire, ne chinuie doar ziua. Noaptea, fata doarme bustean. Probabil ca oboseste foarte tare peste zi. Aseara nici nu am putut iesi in parc din cauza colicilor.
Acuma o dau huta in scoica, dar ieri am tinut-o numai in brate ... asa se mai linistea si ea mititica...

CATILIN - chiar ca are niste probleme soacra ta... Mai bine ca va mutati. Cel mai important e ca voi sunteti alaturi unul de altul

CAPRI - este atat de dulcica Ilinca! Ovidiu zice ca are ochii tai, dar in rest nu seamana cu voi

BUJO - azi il vei avea pe micutul Filipoc... Sa fie sanatos, ii dorim din suflet!

Fetele, daca Pustaiul va avea nevoie de banuti, si sigur va avea, eu zic sa folosim un cont existent al uneia dintre noi, ca pana deschidem unul, dureaza. ASTA DACA NU ARE EA UNUL DEJA DESCHIS! Nu cred ca vreuna dintre noi ar avea dubii asupra corectitudinii celorlalte (sa nu va suparati ca spun asta!). Parerea mea e ca acest cont ar trebui sa indeplineasca urmatoarele:
- sa fie la o banca cu multe sedii si ATM-uri (BCR, BRD, BANCPOST,...). Dintre astea, BCR are program si sambata. Celelalte nu. Nu stiu precis cum e programul la Raiffeisen.
- posesoarea sa aiba internetbanking (de preferat...) > ar putea vedea in timp real ce depuneri se fac, ce intra si cand, plus ca ar putea transfera imediat banii in contul lui Camy.
- n-ar fi rau sa folosim si un cont de PAYPAL ca sa poata contribui si fetele din strainatate daca vor (desi stiu ca dureaza destul de mult pana se transfera banii din PayPal inapoi in cont, si se mai ia si un comision... dar zau daca am dat importanta la cifrele astea pana acum...) > altfel, ca sa trimiti bani din strainatate intr-un cont romanesc, comisioanele sunt teribil de mari.
SPER ca nu va suparati ca mi-am dat si eu cu parerea...

XENA - imi pare rau ca nu te-a putut ajuta mai mult dna consultant... Cu pompa chiar nu poti sa te mulgi? E drept ca doare, dar doare numai pana cand se desfunda canalele din nou. Eu zic sa mai incerci, cu rabdare... Nici asa nu te poti chinui la nesfarsit.

WOW, ATeBe-ule... la spital?? Nastere usoara! Tinem pumnii si agitam majoretele!

ALEXA - cat ti-a iesit INDICELE ala?? Pe ambele parti ale arterei? ai facut cumva si morfofetala de trim I?

De DARA si DENISA mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Initial mi-a zis ca tot loveste bebe cordonul.....s-a tot chinuit pana a zis ca i-a iesit la fel si aiurea de 2 ori si ca o masuram data viitoare....da am facut si morfo de trim I si acum cea de trim II!!!!!!! E grav,grav,grav?

...Vine unla mami...

...Primele episoade!!!...

LAURA 22+ Deniel Alexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Imi pare tare rau sa aud de necazurile lui Camy. E ingrozitor!
E bine totusi ca au ajuns la Tg Mures si ca operatia se poate face in tara, daca trebuiau sa plece afara ar fi fost o lupta in plus.

Anaxena, sutienele tale nu sunt prea stramte ? Am citit undeva ca poti face mastita si daca dormi pe burta, de exemplu. Sau daca presezi sanul in timp ce alaptezi, ca sa poata respira bebe. Pot fi o gramada de motive. Crema cea mai buna este cea care contina lanolina pura ( eu am una de la Medela, poate se gaseste si in Ro, dar sunt si altele care sa contina lanolina pura). Probabil ca stii deja toate astea, dar mi-am spus ca nu strica sa repet, poate te pot ajuta macar putin. Exista si retete pt a produce maiputin lapte, cert e ca nu trebuie sa bei prea multa apa macar 3 zile ... si nimic din ce ar putea stimula lactatia.

FELICITARI SI NOILOR MAMICI DE PEPENASI !!! MULTA SANATATE VA DORESC!

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput