Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 11
SunSmile spune:
Catalina oooof ce mai soacra ai si tu. Bine ca va mutati, ca asa om insensibil si rautacios nu-ti trebuie langa tine. Bine ca ai luat si nr meu...mie imi face placere sa anunt bebelusi frumosi si sanatosi!
Bujolinux stii de cand asteptam sa fac asta???:
Haideeee Filip!
Cu banii ne gandim cum sa facem dupa ce ne da Camy ok-ul. Si fiecare pune cat si cand poate!
Capri este o minune Ilinca. In ultima poza, cea cu prima zi acasa, seamana cu amandoi. In rest imi pare rau, dar e sotul tau intreaga!:)Fetele astea s-au vorbit mai!
Ana ce faci? Ai reusit sa vorbesti cu doamna cu lactatia? Ooof cat mai tragi si tu cu sanii. Sper sa gasesti cea mai buna solutie...repede!
Io n-am apa calda...e calaie asha. Ori sa racesc n-am chef, ca si-asa ma paste operatia la masea si sinus. Da' de spalat tre sa ma spal...iubesc tzara asta cateodata...
Ce-o face Camy?
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
clabur spune:
Am reusit in sfarsit sa citesc tot din urma. M-a dat peste cap vestile despre bebei cu probleme dar DD este sus si face acolo unde este ceea ce trebuie.
AnnaBaby nu iti face probleme cu stranutul bebeului pentru ca ei asa isi curata caile respiratorii. Atata timp cat nu face febra si nu este mai agitat decat este in mod normal, nu-ti mai face griji.
In ceea ce priveste ceaiul, iti spun din experienta primei fete care a crescut cu formula ca ai sa-ti dai seama pur si simplu cand ii va fi sete si va trebuie sa ii dai ceai sau apa.
Boti si eu sunt din Constanta si mi-ar place sa ne cunoastem dar asta dupa ce voi naste caci acum abia ma tarai prin casa si ies cu greu doar prin curte la o mica plimbare.
Chiar m-a distrat faza cu "ochii pe pereti", au si ei nevoie de momentele lor, nu te mai gandi ca iti abandonezi copilul. Daca nu-l "abandonezi" acum cate putin bb o sa fie dependent de tine ceea ce iti va dauna pe viitor.
Alina Mandy este pur si simplu adorabila iar noi suntem indragostiti de Olanda unde (prin prisma serviciului) mergem cam de 3-4 ori pe an.
Strulta si eu simt cand Ilinca sughite si chiar ma distreaza. Imi aminteste cum ii picuram lamaie in gurita Aniei cand era bb.
Mishuc bun venit acasa si iti doresc acomodare rapida si usoara alaturi de bb.
Bujo eu ma epilez cu ceara (la salonul cosmetic) sper sa nu mai fie nevoie si de "ajustari" caci sunt cam pudica atunci cand altcineva (in afara de cosmeticiana mea) imi "cosmetizeaza " zona...
Iti doresc multa bafta maine. Nici mie nu-mi surade ideea de ceza dar asta e.... Asteptam cu nerabdare vesti de la tine.
Monalac eu la Ania am folosit Gripe timp de o luna jumate, la sfatul medicului, de trei ori pe zi ca un tratament obisnuit si crede-ma ca nu stiu ce sunt alea colici. Poate aflu acum
sper sa functioneze si la Ilinca ce a functionat si la Ania.
Pica1 draga mea se pare ca ne vom cunoaste la Euroclinic unde voi naste si eu tot pe 1 august si tot cu dr Herghelegiu. Se zvonea ca s-au modificat tarifele dar se pare ca tot alea sunt.
Estrella80 eu cred ca discomfortul pe care il simti se numeste in termeni medicali "angajare" ceea ce este normal la varsta sarcinii tale.
Andrey2008 si eu am tensiune mica si mi-a spus dl dr sa beau o cafea pe zi si multe lichide, cel putin 2 litri numai ca mie imi este sete continuu si am ajuns la 4 litri/zi.
Marimar esti foarte optimista numai ca eu cred ca simtomele tale nu sunt de la restaurantul mexican.....vezi ce vesti ne dai maine....
Va sarut pe toate si nu uitati ca DD este sus si are cate o mana deasupra fiecareia dintre noi.
Claudia mami de Ania (7.04.99) si in asteptarea Ilincai
anaxena spune:
eu fac de la groaznic in sus cu sanii,am vb cu dna consultant si a zis ca nu-mi poate da retzeta dupa ce-i zic eu la telefon si ca nu ma poate ajuta dc nu ma vede pe mine si pe Maria...sanul drept parca se vindeca,dar am canalele blocate la ambii sani si vad ca pishcotzica nu trage suficient de eficient ca sa ma ajute,la sanul drept nu o mai dau deloc ca am bagat asocilin la greu ,de muls cu pompa nu mai pot ca ma doare si stau csm o ora sa ma mulg cat pot cu mana...concluzie: chin, nu gluma!!inca n-am clacat si gandesc pozitiv!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
atb spune:
Fetelor, mi s-a rupt apa!!!! De ce asa repede?
Fug la spital! Tineti-mi pumnii!!! Va pup! Iau nr. lui Sun de tel sa va anunt ce si cum.
Adriana
37+
AMR 21 zile
ladymina77 spune:
Nu stiu daca mai bantuie cineva la ora asta pe forum dar pur si simplu nu pot sa dorm.In general e ora la care ,ma trezesc si apoi ma uit pe pereti vreo 2 ore.Acum si mai mult ,ma tot gandesc la Camy ,nici nu vreau sa imi imaginez ce in sufletul ei.Apoi imi vine in minte ca pot naste din zi in zi,nu mai am rabdare,e si putin teama,sper sa-mi ajute Dumnezeu sa trec cu bine si sa fim sanatoase amandoua.
Revin acum la Camy,cred ca o sa o sun duminica desi mi-e destul de greu s-o fac sa nu ma pufneasca plansul..Ieri m-am interesat de la cunostiinta mea ce inseamna diagnosticul care ni-i l-a spus Bujo.Si m-am cutremurat.Nu stiu cum rezista ea in sala ?(cunostiinta)sa vada asa ceva.MI-a zis asa:
-operatia asta este cea mai complicata pe care o face institutul la nou nascuti,deci e destul de grava malformatia,tocmai din cauza asta sunt sanse fff mari sa nu stea pe lista de asteptare pt ca este prioritate si se realizeaza tot asa in termen scurt de la nastere.Nu pot sa povestesc cu lux de amanunte cum mi-a descris ce se face pt ca nu mai tin minte si nu vreau sa vb prostii dar idea este ca malformatia consta in faptul ca lui bebe ii sunt inversate aorta cu pulmonara care merg la inimioara si in consecinta si circulatia este varza..Medicii intervin si le schimba intre ele ,inclusiv regleaza circulatia...pfff Doamne,lipesc pe acolo dupa cusatura ,groaznic si cel mai dureros cred este sa vezi bebelusul cu sternul deschis vreo 3 zile.Motivul :dupa operatie inimioara se mareste si trebuie lasata asta ,invelita in nu stiu "pericard" cateva zile.Deci crunt nu alta,sa inebunesti .Sper ca n-am vb prostii si am fost cat de cat clara la ora asta,am vrut sa stiti si voi ceea ce am aflat si prin cate o sa treaca micutul Darius si mai ales Camy.
Si inca ceva ,ar fi bine daca am strange ceva banuti ca ii trebuie cu carul din pacate...
Mai stau vreo 10 min pe aici si incerc sa adorm daca pot.
Nasteri usoare pt cele care urmeaza.Atb tinem punmnii!
37+
mina
Ingry spune:
Vai de mine Ladymina, dar ce povestesti tu face parte dintr-un scenariu al unui horror movie. Fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa incercare!! Ma cutremura....
Ma voi ruga pentru Camy si puisorul ei sa lupte si sa se termine totul cu bine!
Atb, ai plecat spre spital? Doamne ajuta, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!!
Huh ma iau friguri pe sira spinarii cand stiu ca si eu am 37+ si pot naste oricand...Vai ce stare de spirit am...la pamant...
Ma duc sa ma guduresc pe langa sotior si poate facem si o plimbare de seara si imi mai revin.
Va pup cu drag!
Ingry
37+
Alexandru David
Nati spune:
Felicitari proaspetelor mamici, sanatate si bine ati venit bebelusilor!
ladymina77, multumim mult de info.
Eu stau ca prostul si ma gandesc dupa ce am citit mesajul lui ladymina, ce operatie va fi , ca la noi cu Matei si operatia la plaman a fost apa de ploaie in comparatie cu gravitatea si amploarea operatiei la Darius Andrei.
Am scapat super ieftin si fara complicatii.
Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletul parintilor, totusi sper ca vor fi tari si vor trece cu putere si credinta peste incercarea asta.
Le doresc tot binele din lume, un bebe sanatos dupa operatie si o recuperare fulgeratoare.
Am plecat sa-mi strang puiul in brate si sa ma rog la Dumnezeu pentru sanatatea lui Darius Andrei si pentru fetita lui Dara.
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
SunSmile spune:
Mina uuuuof, este teribil ce povestesti! Sa le dea Dumnezeu sanatate si putere!
Adriana whaaaat? Doamne-Ajuta sa fie bine! Astept vestile...
Bujo pupa mama pe ea de fata si-ti tin pumnii! Hai Filipu drag!
Ma'c la urlaciune...
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
ladymina77 spune:
Intr-adevar este greu de imaginat ca un bebelus asa mic poate trece prin asa ceva,si eu m-am cutremurat dar din pacate asta este realitatea.Imi zicea fata asta ca la operatii ca asta intra in sala de operatie dimineata si au fost cazuri cand au iesit dupa 7-8 ore.Sa speram ca totul va decurge bine la Darius si sa ne rugam pt ei.Doamne ajuta-le!
mina
danangie spune:
Buna dimineata.....chiar daca buna nu e chiar.....
LADYMINA din pacate stiam ce o asteapta pe CAMY si pe micul DARIUS...
Intr-adevar este o operatie grea......sper doar ca medicii sa fie buni si DARIUS un luptator....
Cum ramane cu stransul banilor??
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!