Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
Dianami spune:
Bubuleana, Ralu, Adriana, Bujo, felicitari!!! Recuperare usoara, laptic mult si bebelusi cumintei! 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
Dianami spune:
Fetelor, eu am cont ING cu optiunea Internet Banking dar il folosim pt. plata facturilor si a tot ce putem de acasa, deci nu cred ca pot opri toate tranzactiile pt. a strange bani (ideal e sa fie un cont gol, cu extras de cont inainte si la finalul strangerii fondurilor).
Daca nu mai e nimeni disponibil, o sa-l pun eu pe asta la bataie.
Fara Internet Banking mai am Bancpost si BRD, sunt conturi goale.
Am si Paypal dar nu am primit niciodata bani asa, doar am platit diverse. Daca nu e prea complicat...dau datele cui doreste.
Sper sa gasesc si putin timp liber.
Ne rugam in continuare pt. Darius si Denisa! 
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
kitzy spune:
Fetelor, cum pot sa vad si eu pozele cu bb lui Bujo?
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
boticelina spune:
Bujo sa-ti traiasca Filipanul cel falcos, sa va bucurati de el si va asteptam cat mai repede acasuca!

Vlad, felicitari si tie si multumim pentru pozici! 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Didi81 spune:
In primul si in primul rand, ma rog si eu pentru Darius si parintii lui
si astept sa vad ce se hotaraste in privinta donatiei.
Fetelor, cam cat ar trebuii sa doarma pe zi un bebe de 2-3 saptamani? Aida mea de vre-o 3 zile doarme foarte putin, azi-noapte aproape ca nu a dormit deloc. Mai atipea cate putin, mai mult s-a foit... De-aia nici nu prea mai am timp sa intru pe forum, ca suntem amandoi rupti de somn. Si nici ziua nu prea doarme; Daca o tin in brate adoarme pana la urma, dar in patut sta cu ochii larg deschisi si se foieste, uneori parca s-ar screme, dar nu e constipata...
Per total e mai mult treaza decat doarme.
Didi
de Aida Maria
AnnaBaby spune:
Buna fetelor! Am citit cu mare ingrijorare despre operatia pe care trebuie sa o faca micutul Darius, Doamne ajuta sa fie totul bine!
Nici nu pot sa-mi imaginez prin ce trece biata Camy. I-as da un telefon dar nici macar nu stiu ce sa-i soun, cum s-o incurajez, banuiesc ca in siuatii de astea nimeni nu poate sa inteleaga cu adevarat ce inseamna...
Noi deja ne confruntam cu problema luatului in brate - ariciul smecher a prins ideea: daca plang, mami sau tati o sa ma ia in brate. Si noaptea avem cate o repriza de vreo 3 ore in care nu inchidem ochisorii ca nu ne e somn, nici foame, nici nimic altceva, doar cautam companie. Asa ca mami si tati trebuie sa faca fata!!!Azi noapte cel putin perioada critica a fost de la 10 la 1, dupa care s-a linistit, dar cu o noapte inainte nu am dormid deloc nici unul de la 2 la 6, si noi ne culcasem la 12!!! Deja suntem terminati, dar o sa vedem noi cum o sa ne descurcam.
Mada, Danangie ms mult pt raspunsuri. 
Bujo felicitari, sa-ti traiasca bb Filip, sa fie sanatos si mancacios iar tu sa te refaci repede-repede ca sa vii cu el acasa!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
Didi81 spune:
Deci a noastra nu a dormit de la 11 seara la 8 dimineata, ceva de genula asta
. SI mai si mananca din ce in ce mai putin; nu stiu ce are.
Didi
de Aida Maria
AnnaBaby spune:
Fetelor, oare la cat tmp dupa ceza pot sa port o burtiera ca sa se mai retraga burta asta care ma streseaza de nu mai po! Parca as fi tot
doar ca prin luna a 5-a. Plus ca ma incomodeaza si la operatie, ca face pliu exact acolo unde e taietura 

daca am avut o burta asa de mare!!!Se retrage greu...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
AnnaBaby spune:
Fetelor, oare la cat tmp dupa ceza pot sa port o burtiera ca sa se mai retraga burta asta care ma streseaza de nu mai po! Parca as fi tot
doar ca prin luna a 5-a. Plus ca ma incomodeaza si la operatie, ca face pliu exact acolo unde e taietura 

daca am avut o burta asa de mare!!!Se retrage greu...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra
poze cu ariciul
povestea nasterii
SunSmile spune:
A nascut BUJO!
Filip are 4.250 kg si 53 cm si voce de tenor! Sunt bine dar ea are dureri!
Felicitari scumpa!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)