Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 15
Dianami spune:
Dragelor, am vorbit cu Narcisa. A avut cezariana de urgenta, daca mai statea 2 ore nu se stie ce se putea intampla. A avut membranele fisurate iar streptococul a infectat-o pe Anais astfel incat primul scor Apgar a fost 6. La 5 min a avut 9. Narcisa a avut febra mare si frisoane, deci au fost intr-o stare critica.
Acum sunt sub tratament cu antibiotice, sta 7 zile in spital. Printesa papa laptic iar mami se recupereaza incet. Am si poze cu bebe, cica are doar nasul de la mami...le incarc acum la pepenasi.
Se roaga si ea pt. Darius
.
Diana, mami de
Andrei (23.06.2008) si Iulia
(15.07.2005)
SunSmile spune:
Ce odisee avem Doamneeeeee....
Fetelor nu stiu ce sa va zic cu nedormitul...cred ca brusc toti bebeii au colici sau pur si simplu nu dorm! Si a mea are colici...acum am venit 5 min in care l-am lasat pe tati...
Ce fel merge forumul...eu mesajul cu Bujo il scrisesem de vreo 3 ore...e bine ca s-a trimis si acum....
Diana s-o pupi pe Narcisa si sa-i urezi sanatate multa!
Merg sa vad poze cu Filipanul si fug la galushca mititica si chinuita!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Dianami spune:
Gata, o gasiti pe Anais la pepenasi, e o scumpa si are falcute
.
L-am vazut si pe grasunelul lui Bujo si pe Ilinca (in ultimele 2 poze mi se pare ca seamana cu mami
). Numai copii frumosi! ![]()
Cu ocazia asta trag si eu un semnal de alarma. Daca vi se pare ca aveti scurgeri ciudate sau credeti ca pierdeti lichid, duceti-va urgent la dr. Mai bine faceti un drum degeaba decat sa regretati mai tarziu. Se pot intampla multe, dupa cum vedeti. Aveti grija de voi si de copilasi, ei sunt tot ce avem mai de pret!
Diana, mami de
(15.07.2005)
SunSmile spune:
Diana primisem si eu pozele cu Anais. E chiar falcutzica. Ma bucur ca acum sunt bine, fetele noastre dragi!
Fetelor, ascultati-o pe Diana....sa nu stati daca vi se pare ceva ciudat!!! E viata copiilor nostri la mijloc! Si este ATAT de pretioasa!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Dianami spune:
Sun, ii transmit
. A zis ca incearca sa intre si ea mai tarziu.
Pupici printesei care a facut o luna...m-am luat cu altele si am uitat sa va urez toate cele bune
.
Am pus pepenasii noi in lista si am corectat ceva, apareau niste cocomarle in lista
.
Diana, mami de
(15.07.2005)
M&M spune:
Offfff!!! Merge forumu asta tare greu...
In primul rand ,
pt bebe Darius!!! Daomne ce patanie cu transportul..sper totusi sa il opereze cat mai repede. Poate ar trebui deschis un subiect si la umanitare...
Ralu, Adriana( ATB ), BUJO, felicitari mamicilor pentru micile comori!!! Sa fie sanatosi si sa aiba o viata frumoasa , fericita si cu multe realizari!!!
Am o dispozitie asa proasta, ma tot gandesc la Camy si Darius!!!
Doamne ajuta-l pe Darius!!!!
Cristina
35+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 31 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Tecky spune:
Bujo sa-ti traiasca micutul Filip,sa fie sanatos si sa fie un bb cumintel!
Boti sa stapaniti sanatoase masina si tu si Garga!
Fetelor Raluca sta la san si cate 3 ore chiar daca papa chiar daca nu.Cand ii scot sanul din gura urla ca din gaura de sarpe,ea crede ca sanul meu e jucaria ei.
Azi i-am cumparat o suzeta faina de la Chicco,este din acelasi material toata si se pare ca am reusit sa o mai pacalesc.![]()
V-am pupat ca iar a inceput sa planga!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
dma2007 spune:
felicitari RALU, ATB, BUJO!!!!!!!!!!!!!!
pt BB DARIUS!!!!!!!1Doamne ajuta-l!
si eu am o zi super naspa, m-am certat si cu mama si sufar tare ca s-a suparat degeaba pe mine 

si cu atatea patanii la odiseea noastra am numai ganduri negre, am mai vazut si cazul ala la pro tv....
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 5s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Gabriela82 spune:
FELICITARI ADRAIANA SI BUJO! MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA!
GABRIELA
de rasfatata mica IRINA PAULA (02.07.2008)
dma2007 spune:
si mie mi-e tare teama de fisurarea membranelor, ca n-o sa-mi dau seama(mai ales ca acum de cand sunt
transpir tare mult, da nu-ti muta nasul
)
M.A.
34s+!
a inceput numaratoarea inversa
AMR 5s+ 
surpriza
MARIA ANDREEA sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png