Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

merci Gabitzule!!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Va multumesc pentru aprecieri...asa cum ati citit voi pe nerasuflate, asa am scris eu povestea! E inceputa cand avea Iasmi 7 zile...intr-o noapte/dimineata.
Am profitat ca azi-noapte a dormit asa bine si am gasit azi timp sa o retusez si sa o scriu si aici!

Laura si Nicole pentru info! O sa studiez si eu oferta lor de pe mail.

Gabitzam sa-ti fie de bine...eu am intrebat un preot si e mai modernist asa. A zis ca molifta se face la botez, ca la 40 de zile se facea pe vremuri cand se botezau copiii la 40 de zile.

Anamea imi pare rau de problemele pe care le-ati avut, dar totul e bine cand se termina cu bine!

Doloress si cine mai zicea de laptele praf...nici eu nu-l suport. Mi-e clar ca faptul ca ii combin Iasminei laptele meu cu laptele praf ii da dureri de burtik...si-mi vine uite asa sa fac Mai ales ca un copil alaptat are alta rutina: adoarme dupa ce suge la san. Ea saracutza adoarme dupa ce suge si apoi o trezesc eu cu biberonul completare! Apoi incep durerile de burtik de la combinatie si s-a dus somnul.
Una peste alta, eu as tine-o pe lapte de mama daca as avea suficient.
Cum iti merge cu tratamentul inceput?

Simonix o pentru prima cititoare a povestii!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna si de la noi. doarme printesa, am lasat-o cu sotul cat am aranjat putin prin casa, ca nu mai stersesem geamurile de mult.ma enerveaza ca stau la ultimul etaj si tot praful imi intra in casa. dau la 2 zile cu aspiratorul ca se pune de zici ca are ciuda pe mine.
am mai citit putin din cap 5, stiu, sunt in urma si citesc pe sarite dar asta e. ma intelegeti voi. sunt fericita ca azi imi facu fata iara kk, de-aia si doarme acum asa linistita,mi-a mai facut acum 2 zile de 2 ori in aceeasi zi deci, cred ca e gata constipatia. oricum, am intrerupt fierul. nu stiu sigur daca de la ala se tragea.eh! asta e!

intreba stefany_p de burtiera. si raspud mai tarziu mi-am luat prima data de-aia tip pantalon scurt, cea mai mica marime, dar n-am fost multumita. de o sapt port o centura medicinala luata de la Pro Medica, costa 55ron dar isi face toti banii. o port peste tot, chiar si afara sub haine. e foarte comoda, tine burta bine si poate exagerez, dar observ imbunatatiri. oricum, o voi purta si la botez pe sub rochie, ca are material de-ala de nu retine transpiratia.

la dr. n-am mai ajuns cu toate ca am facut ieri 6 sapt. ma duc luni, sper, daca nu intervine ceva iara.

maine imi vin niste prieteni de la Sb pe la mine, abia astept, ca mi-era dor sa mai socializez cu altcineva in afara de mamici prin parc.

ylari si eu i-am dat calciu fetei, tot cate 5ml zilnic timp de 10 zile. cica e pt fontanela...mie nu mi-l lua nicicum cu seringa sau lingurita ca e scarbos, in schimb, il bagam in ceiuc. preparam cate 30 ml de ceai si puneam acolo maclavaisul si asa o pacaleam

mishutza mie dr mi-a zis sa fac dus a 2-a zi dupa ce mi-am scos firele. asa am facut si n-am avut probleme

nu mai tin minte ce mai aveam de zis. ma cam ustura ochii asa ca ma opresc aici. va pup si incerc sa intru mai des.

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Bau fetelor!!!!
Sa nu credeti ca am fugit din tzara!!!!!!!!!!!
Sunt la mama acum si ma simt EXCELENT!!!!!!!
Bebeluna e superbine si ea, mananca bine, doarme bine, ce sa mai, sunt supermultumita, ceea ce va doresc si voua! Sufar alaturi de voi de cate ori aud de vreun bebe care inca are colici si de orice mami care nu se odihneste. Miss, te pup si pe tine si pe bebe, superscump si in poza de la pieptul tau si in filmuletzul de dupa alaptat. Fi-mea incepe sa "vorbesca", daca ati auzi-o cum face, va prapaditi de ras!!!!!!!!!!
Ce sa va mai spun? Aaaaa, bun venit noilor mamici, va pup!!!
La multi ani sarbatoritelor de saptamana asta, iulia, fecian si elena azi (parca) - sorry daca nu e asa, dar citesc printre randuri
Ne-am tot plimbat zilele astea si prin Morarilor, si prin 23 (parcurile tinerezii mele) am facut o gramada de poze, superfrumos, nici nu se compara cu tentativa de parc din Crangashi..............
Mama e in culmea fericirii, tata la fel, o iubesc pe bebeluna ceva de speriat. Iuby zice ca s-ar putea sa mai dureze renovarea baii noastre asa ca s-ar putea sa se prelungeasca sederea mea in Pantelimon, haaaa, ce "rau" imi pare............
Va pup pe toateeee!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

quote:
citat din mesajul lui anamea

ma intreba cineva cum de am reusit sa nasc prematur

raspunsul este ca am avut placenta praevia centrala si nu s-a vazut pana nu am sangerat prima data pe 21 mai, zi in care am si intrat in spital si pana pe 29 mai cand doctorita s-a hotarat sa il scoatem pe bb am mai sangerat puternic de 3 ori, era sa imi pierd uterul, dupa operatie am avut tensiunea 8, sangerari puternice si acum e bine

controalele le-am facut la clinica particulara din Suceva, Betesda, cica e cea mai buna,dar.............. ma abtin, ori nu au vrut sa imi spuna...... ori sunt niste tampiti si nu stiu sa citeasca un eco, si au 4D

ce sa va spun nu sunt singura patita, am o prietena si trebuia sa anstem cam in aceeasi perioada sfarsitul lui iulie, si ea a dus cu o luna mai mult, deoarece nu a facut deloc efort pe timpul sarcinii, fiindu-i foarte rau si nici copii nu mai are, eu in schimb mai avand o pitica care vroia luatain brate etc... am facut efort

si cand ne-am sunat medicii sa le spunem de problema ne-au trimis la municipal ca cica la ei nu se ocupa nimeni de prematuri, e o froaza de bani interventia vreo 29 de milioane, 22 cu asigurare, te tin numa 3 zile, firele le scoti pe unde stii, si daca cumva faci o complicatie dupa operatie te trimit de spitalul de care apartii, ce sa va mai spun sunt complet dezamagita de ei, si le voi face reclama proasta pe oriunde si oricand

acum sunt fericita ca sunt acasa langa puii mei si ma rog ca totul sa fie bne cu Teo

Arta este lunga, viata este scurta
Poze noi

este vorba de clinica aia a pocaitilor din Suceava?
p.s. is varza, m-a trezit piciul de 3 asta noapte plus din ora in ora azi toata ziua..nu stiu ce sa-i fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Stefany...are gaze, se strange covrig si isi freaca piciorusele? Daca ai raspuns da la cel putin o intrebare, esti fericita posesoare de bb cu colici!...O stiai deja, nu?...Of, of...mi-e mila si de ei...mi-e mila si de noi! Curaj...o sa treaca! Asta imi repet si eu!
Sau o fi vreun puseu!!

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui inais

Stefany...are gaze, se strange covrig si isi freaca piciorusele? Daca ai raspuns da la cel putin o intrebare, esti fericita posesoare de bb cu colici!...O stiai deja, nu?...Of, of...mi-e mila si de ei...mi-e mila si de noi! Curaj...o sa treaca! Asta imi repet si eu!
Sau o fi vreun puseu!!

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

hai curaj, o sa treaca colicile.

fetelor, dar cu puseele mele de creshtere cum fac? io tot am amanat mersul la croitoreasa pt rochitsa - in ideea ca mai slabesc... . si io adaug kg .

anamea, imi pare rau de ce ai patit. Din pacate, si in Buc.. clinicile private nu au sectie de terapie intensiva nou nascuti, si astfel preiau numai nasteri la termen si fara probleme: de la sapt 37 incolo. Altfel, te trimit de la inceput la Giulesti, care e cel mai dotat spital din tsara pt prematuri. Cica e prea scumpa de dotat o sectie de terapie, dar eu banui ca nu isi asuma sa aiba cazuri cu risc ca s-ar complica prea mult treburile.

nu mai stiu ce voiam sa mai zic. Ca povestea Iasminei m-a impresionat, la lacrimi, ca si fiica mea gangureshte, si vb cu mine de mai mare dragul, si ca sapt viitoare trag o fuga in pantelimon, la amica mea croitoreasa(sta vizavis de sectia de politie), si poate reusesc sa dau ochii cu Ylari.

a, si ca am o durere mare: de la vaccin, acum 8 zile, fiica mea nu s-a mai ingrasat decat cu 50gr. Am zis ca nu am lapte, dupa ce am hranit-o am mai pompat 60ml, si mai aveam ce scoate... i-am pus la bibe si nu a vrut, ba chiar tushea de parca s-ar inneca si i-ar veni sa vomite. Deci clar: NU VREAU! Mananca des, putin insa, mai mult de sete si de joaca la san. In rest, veselie mare pe ea!

A, despre intalnire, pai io is prima!!! dar cred ca venim cu taticu. Promitem sa nu facem mar haz si sa fim si noi un pic seriosi, acolo. A, ash mai propune si intalniri locale, de ex. cand iese cineva (vazui ca andreap iese prin tineretului), sa dea cate o strigare, sa dam un tur de balta, mancam o salata la Cafeneaua actorilor....uite, miine dim. cam asta e planul nostru!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleo, cum o cheama pe amica ta croitoreasa, Miha???
ma duceam si eu la una acolo, vizavi de sectia 9.
Cleo, si eu am papat 2 prajituri in seara asta...ce sa-ti zic...nu mai dau jos deloc...aia e!

Nicole, azi mi-au trimis oferta, 53Euro/pers fara sampanie, tort, fructe, rontaieli...degeaba am mai scos din menu, tot ca ea face...
in fine...sa vad ce raspuns ii dau.tu cum ai negociat? da-mi pm dc poti si ai timp...

Andreutzaai pm

pup fetele, noapte buna!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui Reallaura

Cleo, cum o cheama pe amica ta croitoreasa, Miha???
ma duceam si eu la una acolo, vizavi de sectia 9.
Cleo, si eu am papat 2 prajituri in seara asta...ce sa-ti zic...nu mai dau jos deloc...aia e!

Nicole, azi mi-au trimis oferta, 53Euro/pers fara sampanie, tort, fructe, rontaieli...degeaba am mai scos din menu, tot ca ea face...
in fine...sa vad ce raspuns ii dau.tu cum ai negociat? da-mi pm dc poti si ai timp...

Andreutzaai pm

pup fetele, noapte buna!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

nunu, daniela.

ce fel de prajituri ai mancat?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Poze noi cu Raducu si Andrei de www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-07-18/19:06:57" target="_blank">azi din Herastrau.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput