Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Nicole1980 spune:
Laura – nici noi nu am semnat inca cu ei, chiar daca este totul aranjat si foarte clar. Ti-am zis k Adriana nu prea decide. In ce sala faceti ? Este ok meniul ?
Miss – am vazut mutritele lui David, mi se par asa de cunoscute… . Asa face si Davidutul meu
Simonix –multumesc pentru sfaturi in arta mulsului. Dar de ce iti intarci bebele ?
Inais –multumesc de sfaturi. Cred k am sa ii dau maine formula sau cel mai bine vin o ora acasa sa alaptez copilul, mai ales k restaurantul e la 2 km de casa parintilor.
Despre Tulip Inn -sunt 2 Sali una de 60-80 persoane si una de 40-50 persoane. Cea mai mica este mai interesanta si mai frumoasa ca are si terase si e la etajul 9. O sa iti trimit variantele lor initiale de meniu pe mailul comun. Poti intra , nu ? O sa iti mai dau detalii pe PM, insa sa imi zici cam ce doresti sa afli.
N-am citit inca povestea, pastreaz-o la semnatura k o xcitesc mai pe seara.
Ti-am trimis un PM.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
andreap spune:
fetelor,eu nu ,ai reusesc sa tin deloc ritmul cu voi..mai intru sa va povestesc una alta,sa nu ne uitati
suntem inca la Pitesti....duminica venim acasa,desi tareeeee bine e cu 2 bunici,una matusica pe langa noi..m-am mai odihnit si eu,desi noaptea si dimineata tot eu eram la datorie
Dana,azi ma gandeam la tine..mi-am inchipuit ca sunteti tare ocupati de nu ai sunat..nu-i bai,poate venim noi la voi..glumesc.drum bun spre casa
Laura,detalii despre Tulip vreau si eu..sunt curioasa ce pret ti-au dat tie
cat despre intalnire..VREAU si eu!!!!!Asa ca,sunati-ma si pe mine..cine vrea si poate..va rog..ca daca nu am calculator la dispozitie,nu am cum sa aflu.eu una ies zilnic,atat dimineata cat si seara(Moghioros,Carol,Tineretului).iar in WE facem sigur un Herastrau sau Cismigiu,asa ca...iar despre intalnirea din august-septembrie,cu Simonix...si acolo vreau!
Noi suntem relativ bine;colicii ne ocolesc,deci nu avem motive de plans.in schimb ma deranjeaza mucisorii aia care nu mai trec.dimineata cel putin o aud cum abia respira si trebuie sa ma trezesc sa-i trag cu aspiratorul..si parca dimineata erau cam galbui-verzui.ce ma fac cu ei????
In carucior mai sunt momente cand nu face nani si...plange.daca o iau in brate,dipsare orice 'durere'...asa ca o ia pe urmele surioarei ei Mariuca..sa speram ca nu chiar asa de rea va deveni.deocamdata asta e singurul moment cand plange rau de tot si ma enervez cand stiu ca nu o doare nimic,nu-i e foame pur si simplu vrea in brate.am incercat sa-i bag suzeta ptr.ca o vad clar cum vrea sa traga de tzatzica mea ca sa adoarma..dar suzeta o scuipa,asa ca deocamdata eu sunt suzetamai incerc..poate reusesc.
am fost la un medic din Pitesti cu ea..e bine,are cam 4 kg(nu am dezbracat-o complet,deci nu stiu exact cat are).despre pata nu se pronunta in schimb o sa trebuiasca sa verific ceva in legatura cu displazia de sold,desi nici ea nu era 100% ca o are...eu nu cred,ca pana acum nimeni nu mi-a zis ca ar avea.
mai vb zilele acestea
pupici multi si numai bine la mamici si pitici
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
anamea spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Anamea, nu e gresit numarul de mamici, avem o mamica de gemenushi in grup. Care n-a mai scris de mult, chiar eram curioasa cum se descurca cu ei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
scuze, nu stiam, asta este sper ca sunt iertata
Ramona80 spune:
Simonix eu pot sa-ti spun din experienta mea ca Victor al meu nu a avut nici o problema cu trecerea pe lapte praf, ba din contra. A fost alegerea lui, bineinteles cu urlete si plansete la san. Probabil pentru ca la san trebuia sa munceasca mai mult decat la biberon desi foloseam numai tetine cu marimea S, adica gaura cea mai mic. Astfel ca intr-un final n-a mai vrut deloc sa pape de la san. Singura deosebire este ca atunci cand manca la san dormea noaptea intre 5 si 7 ore. Acum doarme maxim 5 ore. Dar si cand se trezeste noaptea mananca prin somn si se culca imediat. Nu are rabdare nici sa-l tin sa ragaie. Incepe sa planga sa-l pun in patut ca sa doarma. Aaaa, si era sa uit, se cam constipa de la laptele praf. Are scaun doar o data pe zi.
Acum stau eu si ma intreb, daca durerile de burtica apar din cauza la ce a mancat mamica in cazul celor care alapteaza, atunci care e explicatia pentru bebeii care mananca lapte praf? Off daca n-ar fi colicii astia nici n-as sti ca am copil in casa. Cand e treaz sta si se joaca singurel sau vorbeste cu mami sau se uita la carusel, mai miorlaie putin cand i se face somn, apoi doarme si se mai trezeste cand trebuie sa manance. Dar cand ii e foame, sa te tii, ca nu-l mai pacalesti cu nimic. Trebuie sa fii Speedy Gonzales si sa-i dai sa manance cat mai repede.
Mamica fericita a lui Victor Stefan
simonacip spune:
Asa....cu intilnirea eu abia astept, dar as prefera in Moghioros ca nu stiu cum va fi cu david atunci , gradi incepe la 15 sept, dar cred ca cresa se termina la 1 sept si voi fi cu el acasa..ceea ce ar face imposibila o deplasare in conditiile date. Dar vedem noi...Simonix sa vina si sa avem fetele pe lista si aparatele foto pregatite...Super
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
Andreeap, trimite-mi pe pm nr tau, sper rusinea mea nu-l am, te sun eu cind e de intilneala. Speram sa nu fie vorba d edisplazie la Saratzina..si pata sa dispara in timp, dar nu fii stresata, fata e o dulce si pata nu e chiar asa vizibila...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Nicole, botez reusit si petrecere frumoasa miine!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
simonacip spune:
Anamea, draga de tine, cit ai avut si tu de tras...Oofof, la 30 de sapt!!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
gabitzam spune:
Andreea, poti sterge mesajele in plus.
Acum am venit de la biserica, am fost sa-mi citeasca popa molifta, azi sunt 6 saptamani de cand am nascut.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla