Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

vai miss ce dulce bebeloi ai tu acolo
si eu vroiam sa te intreb simonix de ce trebuie sa intarci...

noi am avut o noapte ok cu nani de la 20 la 2 fara comentarii acum dimineata trebuia sa ne vedem cu pediatra pt vizita de-o luna...mi-am chemat si sotu cu o zi mai devreme in iasi... ca sa imi sun doctora de la cabinet ca nu mai venea si sa imi zica ca e de garda si sa ne vedem luni. a incercat sa dea de mine da cum eu nu facuserm programare telefonic ca sa aiba nr meu ci face2face...teapa...si asa ne-am facut plimbarea de dimineata

o zi frumoasa!

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

povestea nasterii - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124063

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetelor, nu mi-a iesit figura cu sanul non stop.
Ieri pana la urma i-am dat un biberon, pe la 6 seara, deja nu mai avea pic de rabdare.
Azi, la fel, dar vad ca mai devreme, la 13:00. Eram epuizati amandoi de stat numai la san.
cred ca nu se poate si gata, nu are rost sa mai chinuiesc copilul, sa nu doarma legat. Am incercat tot posibilul. O sa mai inlocuiesc o masa doua cu bibe ca sa doarma si el 3 ore dupa. Nu rezolvam nimic sa stam martisor, pentru nici unul nu e o solutie...asta e!
Poate la bb 2 o sa am mai mult lapte.Cum are Sis

Inais vorbim despre o intalnire in aus-septembrie, cand vine si Simonix in tara. Dar nu ar fi rau sa ne vedem si mai devreme, toate, intr-un parc. Oricum programul nostru duminica eset acelasi, pentru toate:PARC. UN Herastrau ar fi in regula pentru toata lumea, in orice zona am fi!
Iti trimit un pm cu detalii referitoare la Tulip.

Dana H, bucuosi sa auzim de tine, mai ales ca zambiti mereu si ati fost si la teatru! Felicitari pentru botez!asteptam poze! Sa stii ca si Mirciulica mi-a mai tusit - mai des de vreo 3 zile incoace, dar am fost sa-l asculte la plamani si nu are nimic.POate si asta face parte din ritualul lor de curatare a gatutului.

Mihaserpapusa ta mai fornaie??? O sa vezi ca o sa-i treaca, mie nu-mi vine sa cred ca Mircea a incetat sa faca asa..

Anamea, ooof, ce probleme ai avut si tu, biata de tine, imi pare rau. Bine ca a trecut tot!

Lorich, Alina_anto, felicitari pentru intalnire fetele.

Miss, mai dar are o expresie de nu se poate. Ironic asa, nu stiu de unde le coace, un pui de om!!! Cat dfespre video...e mortal! si ce albastru electrizant au okii lui.

Simonix, si mie tot ciocolata imi pune capac. Am mancat ieri o cutie de bomboane! d-aia mare, de 400 gr.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Inais, Lorich Miss imi pare bine sa aud de noptile linistite! Uite asa va refaceti bateriile. Vor fi din ce in ce mai multe, promit!

Anamea bine ai venit! La cate saptmani ai nascut? Imi pare tare rau sa aud ca ai dat si peste meidici incompetenti, cand ai un bebe prematur, numai asta nu lipseste! Bine insa ca Teo e bine, am vazut pozele si e un scump si jumate, ca si surioara lui. Si eu sunt mamica de prematur, am nascut la 32 de saptamani, bebele meu a avut 1.890 si 44 cm. Insa am avut parte de o ingrijire super, nu ma pot plange deloc.

Simonix nu stiu altii cum sunt si nu vreau sa te sperii insa eu urasc cu patima formula! De ce fac atatea eforturi sa imi maresc cantitatea de lapte! NU imi place deloc cum reactioneaza dupa, poate numai al meu e asa ca are un sistem digestiv mai lenes, mai imatur, cine stie. Pai dupa formula incepe saracul sa se agite, se vede ca abia ii intra, apoi incepe sa regurgiteze chiar daca ii scot mereu aerul cum trebuie, pana vomita in jet. Trebuie sa il tin in sus pe putin o jumate de ora - o ora si tot da afara/ Dupa vomat incepe sa sughite de i se zbate tot trupusorul si se apuca de plans, ca se vede ca e un sughit cu durere asa. Ii dau cate o picatura de apa si se linisteste. Cateodata se lasa insa cu reprize de plans...Apoi prin gura ii raman diverse chestii branzoase, chiar daca eu ii fac laptele mai diluat, pun mai multa cantitate de apa decat scrie. Asa ca da-i cu ceai sau apa intre mese.
Ei cand ii dau numai laptele meu e mult mai simplu, regurgiteaza mult mia putin, se calmeaza imediat, e mult mai linistit. Pentru ca ala se digera mai usor. Nu e de mirare ca a cautat singur sanul si s-a apucat de supt.
Si crede-ma am incercat mai multe feluri de lapte, la mine e acoperit de asigurare pentru ca bebe e prematur, deci nu a fost problema de bani. Am ajuns la concluzia ca cel lichid in conserva e cel mai bun - e si cel mai scump. Am incercat si praf, contra regurgitarii, insa s-a constipat ingrozitor si se stramba cand il bea parca ii dadeam otrava. Intr-adevar regurgita mai putin insa a fost tare agitat, Asa ca ieri am trecut iar la cel lichid, chiar daca am inceput iar sa schimb vreo 2 body-uri la fiecare masa.
Sper ca nu te-am speriat, insa asta e experienta mea, poate la Robert va fi altfel, poate sistemul lui digestiv e mai bine pus la punct Succes!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Povestea nasterii...in semnatura!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Gataaaa... prima la comentat povestea Iasminutzei ! Foaaarte frumos ai scris !!! Minunat !

OK, acum fug sa il schimb pe bebelac, m-a lasat sa dorm pana la 12 jumate yuupiii :) Revin !!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamea spune:

multumesc fetelor

am nascut la 30 de saptamani, si am avut parte pana la urma de o atentie deosebita la spitalul municipal, atat de deosebita ca nasica lui este d-na doctor neonatolog in grija carei-a i-a fost dat la nastere

si eu am probleme cu lapticul, in spital piciul nu manca prea mult, 40 de ml in conditiile in care medicul cand ne-a dat druml acasa a spus ca trebuie sa pape 60, dar aici e o problema ca nici Ana nu a papat cat a trebuit, intotdeauna mai putin, acum Teo in schimb vrea mai mult si eu laptic nu am mai mult de 50 ml la o masa la 3 ore, deci am trecut si noi pe completare cu lapte praf, nu avem ce face, si bebe nu il prea tolereaza

Mergi la inceput

maiiunie2008 suntem un numar de 94 de mamici, dca vrei sa corectezi, pup

Mergi la inceput

Doloresc cred ca noi ne-am mai intalnit pe undeva pe aici pe DC, mai de demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Anamea, nu e gresit numarul de mamici, avem o mamica de gemenushi in grup. Care n-a mai scris de mult, chiar eram curioasa cum se descurca cu ei.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele, hop si noi...
DanaH, noi am fost azi la biserica, a fost Sfintul Emilian, am stat la slujba si am impartasit puiul. Imi pare rau ca n-am trecut prin parc, dar cum si tu erai cu gasca ta...lasa, ne vdm sigur la anul cu copilasii mariDrum bun spre casa!

Simonix, cum spune si Doloress, si mie-mi varsa mai mult la formula...Dar acuma ce sa faci>? De ex lui dav ii dadeam si formula completare si regurgita mult...dar asta a fost, mai multe babetici consumate...Acuma, poate tu ai mai mult noroc, ceea ce-ti si doresc
Revin

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput