Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
inais spune:
quote:
citat din mesajul lui gabitzam
Poze noi cu Raducu si Andrei de www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-07-18/19:06:57" target="_blank">azi din Herastrau.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
Ce duuulce e Raducu! Si ce body perforat cu ursuleti...sau ce-s aia! Super dulce! Poate incercati si o fetitza...? Ar iesi o frumusete!
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
inais spune:
Raspund pe rand...oboseala!...Cleo draga, multumesc pentru apreciere referitor la poveste!
P.S. Cred ca l-am vazut pe tata socru al tau azi dimineata...dar mi-a luat ceva sa ma prind ca e el...Iasmi a mea incepuse sa si planga...Cred ca m-a vazut si el!
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
Nicole1980 spune:
quote:
citat din mesajul lui simonacip
Nicole, botez reusit si petrecere frumoasa miine!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Multumim, dar noi suntem cu botezul pe 16 august la Tulip Inn.
Primim insa de acum urari
pentru tine si baietii tai dulci.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
Gabitzam – ce familie frumoasa sunteti. Iar broscuta de Raducu este un dulce. Are trasaturi de fetita. Cred k D-zeu s-a razgandit pe ultimul moment sa fie baietel
Inais –citit poveste…impresionant de frumos ai povestit. Sa fiti sanatosi toti tri sis a va iubiti mult.
Laura - iti dau PM
Vreau si eu intalneala in septembrie. Sa ne anuntati. Noi o sa plecam in jur de 1 septembrie la mare cu bb, dar nu stam mult.
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
alina_anto spune:
Fetelor am scris mai devreme un mesaj lung dar l-am pierdut..offf
Vroiam sa va spun ca suntem tare fericite, si eu si Sara, la Breaza. Ea mananca bine, doarme neintoarsa, se joaca, gangureste... Ii place sa o pun pe o paturica de joaca si se uita in oglinda si gangureste cu ea, rade cu hohote cand se vede in ea!! E tare scumpa!!
Am pus poze - sunt pe primul link de la semnatura (Scortisoara Sara la Breaza)
Mihaser si celelalte fete care va crestinati copiii weekendul asta va doresc un botez de vis, copii cuminti si petrecere frumoasa!!
Ieri seara m-am intalnit cu Lori, care e o scumpa! Ma bucur ca s-a simtit mai bine Robert. Mai fetelor, imi venea sa-i mananc falcutele, as fi vrut sa-l musc putin dar...nu m-a lasat mami a lui... Imi pare rau ca nu a vazut-o pe scortisoara mea..ca sigur l-ar fi dat pe spate cu genele ei luuuungi!!
Mis, am vazut poza superba cu David-
Noapte buna!! Maine dimineata vreau sa fac o baie in piscina si sa lenevesc putin la soare! Va astept pe la mine!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/ScortisoaraSaraLaBreaza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/BotezBaitaSaraMaria
fecian spune:
Buna seara fetelor
In sfarsit pot zice ca am scapat de febra somaleza. Azi mi-a mancat superb, nici nu stiti cat de fericita am fost azi. Desi mi-a marait si a vrut tot timpul in bratze a papat exemplar…chiar din ambii sani.
Azi chiar m-am indragostit iremediabil de el. A facut o faza superba. Cum stateam noi sa papam, s-a saturat si a inceput sa se joace cu sanul..Si cum se juca si zambicea smechereste vad ca I se face somnic. Si s-a cuibarit puiul meu asa de frumos in bratele mele si a scos un oftat de satisfactie ceva de vis. Ma tinea cu manutele sa nu cumva sa plec si se uita cu coada ochiului la mine, pana cand a adormit. Au fost momente magice. Pentru momentele astea merita orice effort. Zambetele si fetele puilor nostril ne fac sa credem ca viata e chiar frumoasa(nu conteaza cat de obositi suntem, nu conteaza ca dormim putin…conteaza ca el e fericit si noi ne hranim cu fericirea lui)
Un alt motiv de bucurie e ca deja eczema se duce…a ramas destul de putin, azi nici macar nu s-a mai inrosit , nici macar pe gatutz.
Acum stau si astept sa se trezeasca sa pape, nu are rost sa dorm pentru jumate de ora.
Azi mi-a fost destul de cumintel, nu prea a avut chef de jucat singurel, a fost tare mamos si a vrut numai in brate. La un moment dat cum statea la mine a inceput sa suga tricoul in zona sanului …a fost tare faza. Azi ce sa zic, am stat sin e-am dragalit toata ziua.Ori a dormit ori a stat in brate, nu a avut chef de nimic altceva. Nici o jucarie nu I s- a parut interesanta…
Chiar la voi fetelor la ce ora are puiul vostru chef de joaca?
La noi in fiecare dimineata la ora 4 are chef de joaca, desi noi suntem obositi morti, el atunci sta si gangureste si are cel mai mare chef. Si dai si joaca-te. Eu cu juma’ de gura si cu ochii impaienjeniti stau si zambesc strab si abia bolborosesc ceva iar el e cu gura pana la urechi: si se misca ca un titirez, nu are deloc stare.
Gata, m-am laudat destul cu puiul meu. O sa pun si pozici de la botez curand..si poate termin si eu povestea nasterii cat de curand.
Cand aud aici de cicatrici de la cezariana eu pot sa zic ca ma consider o norocoasa. La mine e doar o linie(la linia bikinilor), nu se vede nimic altceva. Si nici ca m-a durut o clipa operatia. Mai tare m-au durut vergeturile. Sincer eu nu am avut vergeturi pana in saptamana 39 cand efectiv mi s-a rupt pielea. M-am trezit intr-o zi cu ele. Si acum dupa aproape 2 luni inca ma mai dor si acum incep sa se vindece. Erau negre si adanci(aveam impresia ca pielea mea se mai tine doar in stratul superficial, asa de urate erau). Acum sunt rozalii si incep sa se duca.
Iar la kilograme mai am inca 8 de scos Eu nu stiu cum altii au dat jos 20 de kg intr-o luna ca eu dupa 2 luni tot cu 8 am ramas. Sper sa scot de acum incolo, caci curand ma voi apuca de exercitii…sa am timp de ele.
Gata va pup, a papat cupilu acum sa dorm si eu. Mai intai sa vad ce imi face masina de spalat,sper ca a terminat pana acum .
O noapte linistita va doresc si copii cuminti sis a viseze numai ingerasi si munti de laptic si tuturor colicilor care ne chinuiesc copii
Va pupic pe toate mamicilor
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency
simonacip spune:
Vedeti ce ora e, da? ei, nu am somn d ela 2 de cind l-am alaptat pe bbSI eu vreau sa fac lapte...dar am insomnie..Mama ei de insomnie!
Sis Ne mai vedem si noi sau abia la botez?Off
Nicole, scuze, neuronul...singurul...e obosit mey, dar pastreaza urarile ca acusi e 16..
Cleo, te-am vazut ...cit despre kg si eu sunt dezamagita...Aveam 61, acum am 62..Tre sa fac ceva urgent!
Alina_anto, mai dar Scortisoara ta e minunata cu genele ei lungi..si vad ca nu se plictiseste deloc, cind pe salteluta, cind in leganus...De tine nu mai zic: auzi piscina si plaja...Cu ce ajung mai repede la Breaza????
Gabitza, frumosi baieti ai mai, Raducu cel putin imi vine sa-l maninc...si are o guritza super super..
Fecian, bravo, numai asa vesti bune sa aud de la voi..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
inais spune:
Bebe trezit sa pape la 4, tati necajit ca nu s-a repetat istoria din noptile precedente...dormitul peste noapte...mami sta si scoate ce n-a supt bebe.
Cert e ca bb e mai calm. Colicii astia chiar trec, dom'le! Nu e minciuna Mai are reprize de plans...dar scurte si nu e plans isteric. Deeeeci macar timpanele noastre se odihnesc, daca noi efectiv nu o facem!
Eu povestesc aici ca sa incurajez alte mamici, ca de laudat nu ma pot lauda 100%...inca!
Nicole multumesc pentru aprecierile legate de povestea noastra!
Alina_anto...ai vazut cate mamici is pe lista, daaa?! Ca nu-s toate in tara e adevarat, dar tot sunt muuuulte...esti curajoasa cu invitatia Ce te faci daca noi o si luam in serios??
Stefany cum mai decurg ostilitatile?
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
CamiM spune:
Salut!! hop si noi in zona!!
Am fost la doctor la controlul de 2 luni cu Sabinuta si are 5,930 kg si 60 de cm. Tot azi am facut si vaccinuri- 6 in total - 5 injectioare si unul pe care i l-au dat sa il bea.. off ... Mi-era o mila de ea cand au venit cele doua asistente si ii faceau simultan in ambele picioruse. Pare sa fie ok, pe seara a facut un pic de febra si acum o urmaresc peste noapte sa vedem daca mai apare febra. In rest e tare jucausa si vorbareata( toata ziua "povesteste" cu mami.. cuu-cuu si eeee si gugugu...), si asa de frumos rade cand o luam in brate din patut de ne topim dupa ea. Nu mai zic de surioara mai mare care ii poarta de grija mai ceva ca noi. De cum se trezeste intreaba de "baby sis" unde e si ce face si trebuie sa o vada neaparat..
In rest pregatim si noi botezul care va fi pe 10 august.
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008