Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
andy.p spune:
Hey Fresh ai scapat de musafirii nepoftiti?Cum pana la urma?
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
freshanana spune:
quote:
citat din mesajul lui andy.p
Hey Fresh ai scapat de musafirii nepoftiti?Cum pana la urma?
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura am facut dezinsectia acum 2 zile
nu am mai stat in camera cu pricina
dar nu am vazut nicio victima
ori nu au fost bune solutiile (mai dau un rand sapt viitoare) sau nu au fost decat niste gandacei mici /pui ceva
oricum o perioada o sa evit acel dormitor. si cd voi sta pe acolo o sa va spun dc sunt happy sau unhappy (dupa caz)
mersi de intrebare
33+
AMR 49 zile !!!
puiutz
angelynna82 spune:
Neatza burtici si de la noi, mi-s tare adormita asa ca am sa beau o cafea cu mult lapte
Andy felicitari pt bblina, va fi bine ai sa vezi
Alina, ce frumos..pereche, sa fie sanatos bb Ciprian si mancacios
Boo si Claudinna bafta azi la eco, sa ne aduceti vesti bune
Piolica vazut hainutele, sunt superbe
Illia si 300 felicitari pentru schimbarea semnaturii, ma alatur si eu cu 7 luni implinite azi
July insanatosire grabnica fratelui tau
Mie imi place cum suna BOBOCEI
Ahh, nu stiu daca v-am mai zis, in ultimele zile ma joc cu bblina mea...plimb degetele pe burtica si ea vine dupa ele
28+
Bebe
Eco
piolica spune:
neata si de la mine.
tzitziri, multumim pt capitol nou
eu zic sa nu te iei dupa gura lumii in ceea ce priveste carutul sau orice altceva vrei sa cumperi pt bebe. si mie mi-a zis mama ca nu e bine, e cam incorsetata ea in idei din astea super conservatoare, insa i-am taiat-o scurt. de cite ori o sun acum ma intreaba ce am mai achizitionat pt bebelina.
BOO, 300, sa veniti cu vesti bune de la eco.
CD, vad ca ai reusit sa dai comanda, super.
hehehe, ideea cu lunile pe burtik am copiat-o de la o fosta colega, i-am vazut niste poze cind era gravida, asa ca poti sa copiezi si tu ideaa linistita
Boo, Claudinna,aly,monica, angelynna merci pentru mesaj. eu intru iar in priza la cumparaturi in weekendul asta! simbata si duminica sint reduceri la Cora la articole pt copii! o sa fiu un super atlet: pe locuri, fiti gata, start! la inrosit cartela de credit.
monica, vad ca ai facut recensamintul. eu as adauga-o si pe mimihoo! mai stie cineva ceva de ea?
xor, ai grija cu infectia aia, sa-i dai repede de cap.
andy, felicitari pt noua semnatura si bafta la analize.
claudinna, moasa iti aduce hainute pt bebelache sau nasa? bafta azi la cardiolog.
babytza, felicitari pentru logodna si Casa de piatra! ce preot tare! auzi la el, nu puteti sa va consumati casatoria!!! hahaha! vorba ta, ce esti balonata????
andreutac, bine ai revenit!
july, imi pare rau pt fratele tau! ce nasol! multa sanatate!
cred ca ti s-a cam taiat de spital, nu? bine ca nasti la privat!
o zi buna la toate fetele!
32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
felicic76 spune:
toate!
subscriu pentru bobocei si nu pentru faptul ca se numara toamna, ci pentru aspectul in care noi toate avem mersu' leganatu' si nu pentru ca am fi fetele de la Capalna, ci pentru ca semanam cu niste ratze, asa ca puii nostri sigur se pot numi " bobocei"
m-am pus la curent cu nouatatile,ma bucur pentru toate fetele care si-au vazut puii la eco si le tin pumnii celor care-i vad astazi, fug la treaba si revin cu mesaj cand am un pic de timp liber
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
angelynna82 spune:
neuronul meu de gravi ....
Babytza sa fiti fericiti multi ani inainte.
Andreutac bine ai revenit
Am cumparat pt bebe ieri termometru de baie, ser fiziologic cu pipeta cu tot si servetele umede...he he he abia e inceputul cumparaturilor, tati deja nu mai zice nik
28+
Bebe
Eco
anca81 spune:
BOBOCEI imi place si mie! Ce frumos suna "Mamici de bobocei de Sept-Oct"
Piolica, foarte frumoase pozele. Ce multe lucrusoare ai luat pentru bebelina!
Xor, sper sa treaca repede infectia
AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica
andy.p spune:
Ange si felicitari ptr intrarea in luna 7
piolica ,felicic
Subscriu si eu ptr BOBOCEI,suna ff frumos.
31+bbelina
AMR 9 saptamani
piolica spune:
quote:
citat din mesajul lui anca81
Piolica, foarte frumoase pozele. Ce multe lucrusoare ai luat pentru bebelina!
si inca nu am primit comanda de la 'la redoute', plus ca am ochit niste chestii foarte dragutze prin niste magazine pe aici.
32+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andy_galro spune:
Neata si de la mine!
babytza sa fiti fericiti si sa va iubiti
Bafta la eco fetelor care merg azi!!!
BOO
300
laura felicitari pentru fetita...va fi totul bine nu iti face griji
july refacere rapida pentru fratele tau
29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"