Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

quote:
citat din mesajul lui andy.p

Ange si felicitari ptr intrarea in luna 7
piolica ,felicic
Subscriu si eu ptr BOBOCEI,suna ff frumos.
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

28+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

si eu votez pentru BOBOCEI

29+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!

Mami de alexa felicitari pt Ciprian!!!!!!!!!

Andy felicitari pt bebelina micuta,stai linistita daca totul e in grafic poate ai ovulat mai tarziu si de aceea e mai mititica!

Babytza felicitari pt logodna!!!!!!!Am rams masca la ce ti-a zis preotul,cum adica el nu crede in slujba de logodna???????e jumate din cea de cununie .....inseamna ca nu crede nici in aia??????Eu zic sa va cautati alt preot,asta nu mi se pare ca are prea mult har!Dar bine ca voi v-ati logodit!!!!!!!!

Piolica am vazut poze cu tine radiezi ca de obicei....iar spitalul....e super!!!!!!

Caludinna asa am patit si eu cu aia de la cargus,fara bani ,sper sa ajunga totusi ctr,sa-mi spui daca te suna aia de la cord.Bafta la dr!

Laureta si tu tot93 de cm????super!!!!!!

BOO

300

July imi pare rau!Sanatate fratelui btau!

Azi intram in luna 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si raportez ca am bagajul de spital gata!!!!!!!!!Mai putin bephantene dar ala il iau zilele astea!!!!!!!!!Sper totusi sa nu nasc asa repede!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Felicic lasa munca si treci la discutii pe forum!!!!!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 8s!

32+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Musette, te rog muuuuuult scrie-mi ce contine bagajul tau de spital, as vrea sa vad daca ma apropii cat de cat de "normalitate".

Felicitari pentru intrarea in luna a opta

AMR 8 saptamani
32+Carla Alexandra
O burtica mititica

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

mai fetelor, imi place ce sincronizate sintem noi in probleme/dileme care apar. de altfel, cred ca asta e si farmecul unei astfel de liste.

ieri vorbeati despre soacre, azi despre cumparaturi (ce si cind), adica exact ce e si la mine pe "ordinea de zi".

cum va spuneam cu alta ocazie, eu pentru Nedelcu n-am luat pina acum decit un ceas. pe 25 iulie o sa primesc din america 2 slinguri, asa ca o sa am cu ce sa scot bebe din spital. pentru carucior ma bazez pe baby expo din septembrie.

cred ca ar fi cazul sa fac si eu listuta aceea si sa ma apuc sa cumpar. sotul se cam impotriveste, nu de superstitie neaparat, ci pentru ca spune ca e mai bine sa stii ca e bebe nascut si sanatos. eu sint de acord cu voi, majoritatea, ca decit sa il hartanesc pe el cit sint eu in spital si sa comentez mai apoi de culori si altele, mai bine iau din timp cele absolut necesare. plus ca, in primele zile cind vii cu bebe acasa, cred ca ultimul lucru de care iti arde e sa alergi dupa cumparaturi.

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

offf fetelor m-am imbolnavit..am gasit niste patuturi pe un site.http://www.bimbomarket.it/en/department.asp?Id=169.........superbeeee...il astept pe al meu sa-i prezint oferta ce parere aveti? pe aici prin craiova numai tarcuri gasesc...si nu prea imi inspira incredere

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andy_g
musette asa cred si eu ca am ovulat nush cand si de aceea ne incurcam in saptamani.Bravo!Spune-mi ce ti-ai pus in bagaj,please.
Am uitat felicitari ptr luna 8

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

scuze..asta e site-ul http://www.bimbomarket.it/en/department.asp?Id=169

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

[quote]citat din mesajul lui anca81

Musette, te rog muuuuuult scrie-mi ce contine bagajul tau de spital, as vrea sa vad daca ma apropii cat de cat de "normalitate".

Da, da, tocmai voiam sa te rog si eu acelasi lucru.

Si eu subscriu pentru bobocei.

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput