Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 16
andreea_and spune:
Eva ce sot curajos ai! Al meu se face alb ca varul de cate ori incerc sa-i povestesc cum decurge totul, nici nu mai insist, vedem atunci ce se intampla, oricum il vreau langa mine inainte si dupa momentul nasterii, nu in timpul ei, n-as vrea sa il traumatizez pe vecie.
Monica ai probat chilotii respectivi, ti se par rezistenti, ca as comanda si eu dar ca si Musette, parca mi-e frica sa nu raman fara
. Crezi ca tin bucata aia mare de vata pe care am inteles ca o vom avea...acolo?![]()
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
angelynna82 spune:
Babitza multi
Xor sanatate multa, sa ne auzim cu bine 
Si tati
ar vrea sa asiste la nastere, acum sa vedem ce spune si dna dr...asa imi va fi si mie mai usor, mai ales ca imi este tareeeee frica 

28+ 
Bebe
Eco
denisa.g spune:
Fetele care nasc normal am o intrebare? Va faceti de acasa tamponase din vata cu tifon?
Am inteles ca nu e bine sa pui tampon ci folosesti vata, dar ca aceasta se lipeste si mai bine sa pui cu tifon.
31 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
kid2003 spune:
Hahaha, trebuie sa iti dau un miel, Musette, ca te-am botezat
Oricum am auzit de la Felicic ca esti slabuta, asa ca merge mielul, mai punem niste carnita pe tine, sa nu ramanem numai noi umflatzele ![]()
Daaa, mai multi moartea pasiunii si, sunt de acord, scoate samponul din bagaj, ca nu ii vei face tu baita si risti sa ramana pe acolo pe la maternitate daca il dai la tantile alea.
Baita se face la bebei la ora 6 dimineata (acum 3 ani puteai sa asisti, acum nu stiu daca mai e voie in elias). Era un intreg spectacol. Au o chiuveta maaare si adanca si stateau asa: o asistenta ii dezbraca, una (mai mare si mai grasa asa) ii baga sub robinet si ii sapunea (au ei eva sapun acolo, intr-un dozator, habar nu am ce fel e, dar nu a facut bebe bube), apoi il pasa la urmatoarea care din doua miscari il stergea si il infasa si il punea in patut. Era ca pe banda rulanta!!!
La 7 teoretic venea vizita si mamicile si bebeii trebuiau sa fie curatei! (Dupa baia bebeilor urma toaletarea mamicilor).
Pompa de san- in Elias au ei una de pe vremea lui Pazvante, direct conectata la priza si e buna, trage bine. Numai daca ai nevoie de ea...In primele zile oricum sunt doar cateva picaturi. Eu as lasa pompa acasa, unde sa o sterilizezi, sa o speli, etc...
Suzeta? Hmmm, si eu eram impotriva. De aceea nici nu am cumparat vreuna. Totusi, bebelina mea a fost atat de urlatoare si de fomista, ca le-a facut pe asistente de cap in prima noapte, asa ca, nu stiu de unde, au scotocit spitalul si au dat peste o suzeta vai de mama ei (avea un tifon legat acolo, unde e de obicei inelul) si i-au bagat-o in gura. A fost singura modalitate gasita pentru a o adormi si a o face sa taca. Am plecat cu suzeta aia acasa
si pe drum spre casa de la maternitate am cumparat cateva...Ce sa zic...Pe mine m-a ajutat ENORM! Mai ales ca ma folosea pe mine pe post de suzeta (nu mai sugea, doar molfaia) sau biberonul dupa caz...Iar eu mi-am supt degetul pana la 5 ani si mi-am deformat valul palatin de si acum am dintii strambi. Sunt sigura ca daca nu ii dadeam suzeta si-ar fi supt si ea degetul si si-ar fi deformat dintii...Asa, am tot citit, suzetele ortodontice sunt totusi mult mai sigure decat degetul, sunt mult mai putin agresive cu dentitia. In plus se sterilizeaza mult mai usor decat un degetel! Adica daca pica pe jos, o iau, o sterilizez, dar cum fac cu un bebe porcusor care misuna in 4 labe pe langa cutia pisicii si apoi baga degetul in gura cu viteza luminii???
De la caz la caz, este. Daca bebe e cumintel si nu urla si nu simte nevoia de a suge degetelul, paturica etc. nu e nici un motiv pentru care sa ii oferiti suzeta. Daca e agitat si suptul il calmeaza, i-o puteti oferi. Nu face dezastre in gurita, va asigur! Fetita mea are toti dintii drepti si frumosi (si se modifica inca deja de la astia de lapte) si inca are nopti de agitatie cand cere suzeta si i-o dau. O sa scapam noi de ea pana la urma 
bb2
angelynna82 spune:
Cumnata mea nu a folosit tampoane, ci a invelit vata in comprese sterile (sper ca asa se spune).
28+ 
Bebe
Eco
andreea_and spune:
Nici eu nu m-am hotarat la carucior, ce-i drept nici nu am vazut prea multe "live", mai mult pe net si in pozele voastre. Din ce am vazut pe strada mi-a placut foarte mult unul Peg Perego, arata foarte bine si parea de foarte buna calitate...dar nu mai stiu exact ce model era.. Fetele din Bucuresti stiti cumva un magazin unde se pot vedea mai multe modele de carucioare de calitate...Chicco am mai vazut si inca nu sunt prea convinsa. Trebuie sa il iau pe sot sa vada singur diferenta dintre un carucior mai prost si unul bun ca doar asa il conving sa dea 20 milioane pe unul care mi-ar placea mie, 3 in 1.
baby boy noi am luat patut de lemn de la ikea, vreao 350 ron parca, inca nu l-am montat dar imi place foarte mult. Au si mai ieftine, merita sa faci un drum pana acolo si sa le vezi.
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
LaLa_20 spune:
[b]Imi cer scuze daca deranjez,dar poate cineve il poate ajuta pe silviu sa traiasca,el este un luptator
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123984&whichpage=1[b]
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!
alexa si mami spune:
si de la mine.
un vot de la mine pt "bobocei"
claudina, fresh, aly, monica, anca, july, ange, musette, denisa, andreutac multumesc pt felicitari.
toate.
july :( imi pare rau pt fratiorul tau. multa sanatate si insanatosire grabnica!
musette, completa lista
mai puneti bani schimbati in bancnote de 5 si 10 lei
si eu tot pt pampers votez, dar aveti grija de unde provin, NU pt cei din turcia. eu gaseam "de spania" in metro si carrefour.
ceaiul de chimion+anason, e bun pt stimulatia lactatiei, dar si pt colicile bbilor, sau ai mamelor:)
eva, are mare dreptate sotul tau cu nasterea noapte, noi suntem trecuti prin asta si a fost f bine, drum rapid, trafic linistit si spital fara prea mare agitatie
la 1,30 plecam din pitesti si la 3 eram deja la sala de travaliu.
revin dupa ce adorm copila.
alexa si
mami
laureta spune:
Ooo ce discutiii"focoase"![]()
- Eu n am avut chiloti "moartea pasiuni" ci chiloti normali (nu tanga) de dantela neagra
.
- Am folosit Pampers, foarte buni
- Bepanthen pt fundulica lu' bb si sani mei
- Am folosit suzeta pina la 3 luni cand a gasit degetul
. Are dinti OK
- Pt lohii foloseam tampoane obisnuite plus tampoane facute din tifon cu vata. Aveam ditamai plapumioara intre picioare

-Am folosit si supozitoare cu glicerina dupa cezariana, pt a nu ma forta.
Alina felicitari pt putzulica de Ciprian
Nocom cum mai esti? Cum a fost la petrecee, asteptam pozele
July bine ca a fost cu atata accidentul, multa sanatate la fratior
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
JulyMorning spune:
M-au sunat de la curierat... in 15 minute ajunge carutul!!!!!!!!!!
.. am niste emotii. Nenea ma intreba cum cara el pachetul, ca e cam mare... i-am zis nush nene, ca io-s bortzoasa in 8 luni ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S