Mamici norocoase de sept-oct 2008 (97)
Raspunsuri - Pagina 17
anca81 spune:
July 

Sa ne pui neaparat poze. Ca si eu stau cu click-ul pe send la Bimbomarket...
AMR 8 saptamani
32+
Carla Alexandra 
O burtica mititica ![]()
Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa!
tzitziri spune:
July,
gasisem si eu un carucior care imi placea pe bimbomarket, dar nu stiam cat de seriosi sunt. Deci tie ti-a si venit comanda data pe 11 iulie?![]()
Ai idee prin ce curier le primesti acasa?
28+ 
bebe David
JulyMorning spune:
gata a venit... e imens.. m-a intrebat nenea daca am mobila pt copil acolo [:-))] cand i-am zis ca doar carut, a ramas cam uimit. ![]()
anca, o sa pun poze, ma gandesc acu daca sa-l astept pe al meu sa-l desfacem, ca e cam greu... nu stiu daca rezist
tzitzi, da comanda de pe 11 a ajuns azi.. tzinand cont ca am prins si un weekend. Livreaza cu TNT curier.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S33+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
ratonelu spune:
eu am refuzat suzeta..dar am supt perna pana pe la 5ani...asa povesteste mama
deci./..cu dus si intors![]()
![]()
![]()
carla,29+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
dyanira spune:
Hello burtici dragi!!!
Noi azi chiar ne-am depasit masura cu somnul!!Ne-am trezit abia pe la 12 jumate.Nu stiu ce se intampla cu atata somn imi fac griji ca poate nu e ceva in regula

Andy felicitari pentru bebelina!!!
Alina felicitari pentru bb boy!!!
Anca nu stiu ce sa zic cu tensiunea ca si eu am probleme cu ea, uneori creste prea mult, acum de cand stau acasa e in limite normale adica 12/6.
Mai citesc ceva noutati ca nu am citit chiar tot din urma.
Diana
33+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
baby_boy spune:
Andreea_and ..mi-ar place mie sa ajung la ikea ..dar cam departe de craiova...aici nu avem
.la patut de lemn ma gandeam si eu..pe aici se gasesc numai tarcuri din alea ..nush din ce material sunt..plastic ceva...si niste culori urate..numai albastru inchis 
July ..de abia asteptam sa vedem poze...ma bate gandul un patut de pe bimbomarket...mai ales ca vin asa repede :)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png[/img][/url]
andreea_and spune:
July sa-l stapaniti sanatosi, felicitari! Pana la urma ce model ai luat? Sa ne zici cum e si bineinteles cand poti, asteptam poze.
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
andreea_and spune:
Oops scuze baby boy, nu vazusem ca esti din Craiova. Daca ai drum in Bucuresti pana nasti merita sa faci o vizita, daca nu, poate te ajuta fetele care stau prin zona.
Diana si eu dorm foarte mult, luni am dormit practic toata ziua, ma sculam doar sa merg la toaleta. Si acum as dormi dar am treaba la calculator, iar de trezit de cand am scapat de muncitori nu ma pot trezi mai devreme de 10.
Apropo de somnorosi
, Nusha pe unde esti
?
31+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
laureta spune:
Laurici felicitari pt bebelina sanatoasa
July io zic ca a venit repede comanda, super. Ce model de carut este?
felicicule ce treaba mey? Treci la barfe aicea![]()
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)